Arkadaşlar. 2016 R25 21bin km mat gri ilk sahibinden almış bulunmaktayım bugün. Hasarsız kazasız belasız. Allah hepimize daha iyilerini nasip eder inşallah. 😁😁😁😁😁😁
Arkadaşlar. 2016 R25 21bin km mat gri ilk sahibinden almış bulunmaktayım bugün. Hasarsız kazasız belasız. Allah hepimize daha iyilerini nasip eder inşallah. 😁😁😁😁😁😁
hadi hayırlı olsun güle güle kullan. Benim ilk motorum du güzel bir alet
oo hayırlı olsun hacı abi , foti atta az gözümüz gönlümüz açılsın hele
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hayırlı olsun bir resmini görmek isterim.
Amin hocam. Maalesef. Bunu bulduğuma şükürler olsun yoksa varya ayvayı yemiştim. Kuş gibi hafifledim resmen. Zincir dişli ve lastik lazım ama onları önümüzdeki Mart gibi yapıcam sanırsam. 1 aya havalar bozacak çünkü. Pazartesi yağ antifriz hava filtresi yağ filtrsi bujiler ve fren hidroliklerini değiştirip varsa payı zinciri gerdiricem. Sonra evin önünde bıcı bıcı keyfi 🤣
Hayırlı olsun kazasız belasız.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
hayırlı olsun güle güle kullan. ben de pulsardan geçmiştim r25'e. benim gibi pulsardan geçen birine göre kalite hissiyatı ve top speed 250'liğe göre muhteşemdi. onun dışında pulsardan çok fazla fark hissedemezsin hızlanma olarak. dışarı bağlayacaksan S.R.A sertifikasız bir kilit alma. İstanbul'da r25 peynir ekmek gibi yok olan bir motosiklet malum.
kazasız belasız sürüşler dilerim.
hayırlı olsun. 2016 modellerde yağ pompası vs değişmişti galiba, bir servise danış bence yapılmış mı diye.
Hocam 10 12 gün önce nedensiz bi mutlu olup konu açmıştım nedeni belli oldu ahhahaha
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
Hafta içi tunaya giderim o zaman teşekkür ederim. İlk sahibi motoru tunadan çıkarmamış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
Amin hocam o zam gelmeden almayı başardım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Hocam şuan kapalı otopark -3 katta. :D
Abus 8077 + sağlam bi branda ve zincir+kilit alıcam. Branda ve zincir kilit önerisi alabilirim çok iyi olur. Valla hocam motor bana 5km uzakta her kullandıgımda çıkarıp oraya koymaya giderim. Çok çalıyorlar çok.
hayırlı olsun. kazasız belasız.. R1 in de olur ilerde inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)