Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

yüksek km r25/mt25

REKLAM ALANI
    EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    Motorumun perte çıkmasına kendimi hazırlarken motor arayışına girdim.

25 bin tl bandına 25-35 bin km arası bu motorlara ne dersiniz? yüksek km den korkmalımı?

yoksa 0 km rs 200 mü

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

R25 ve mt25 kullanıcıları genel olarak motorların anasını ağlatıyor. Ben olsam bulaşmazdım

sharkspeedr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    en önemli etken 1. sahibinden al ve temiz düzgün insan evladı bir kullanıcı olsun satıcısı tamamdır

Motosikleti
    mt 25
    Alıntı oktayakgoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R25 ve mt25 kullanıcıları genel olarak motorların anasını ağlatıyor. Ben olsam bulaşmazdım
    hocam domiler de çok pahalanmış piyasa roket turizm olmuş. ne almalı
    Gerekli Kuvvet Damarlarındaki ASİL KANDA MEVCUTTUR!

M.Kemal ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    0 km Rs200 derim.

Geçen Atm önünde sıra beklerken caddeden bi R25 geçti motorun sesi sırf ciğerden geliyor yani cezalardan dolayı paşam egzoz takamamış ama o hazzı yaşamak için 1. 2. Viteslerde tapagaz gidiyor.

Mt-R-25 motorların sıfırını alacak durumum yoksa 2.elini hiç almam.

E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    Bende şu aralar bakınıyorum ama maalesef saçma sapan fiyatlar yüzünden alınacak gibi değil. Adam eski kasaya 39 40 bin TL istiyor, diyorum yeni kasa bu fiyat, cevap yok

Motosikleti
    MT25 2016
    kuzende 40 binde mt25 var saat gibi çalışıyor, nazar değmesin.

mümkün olduğunca az el değiştirmiş, düzgün bakım görmüş birini alıp binilir bence. 25-35 bin bir şey değil aslında.

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    25-35 bin km yüksek mi

115 binde xmax 250 motorum olunca 25-35 bin km bana yeni motormuş gibi geliyor

milletin motoruna nasıl baktığı az çok belli kimse özenmiyor ilgilenmiyor
    bu yüzden ben olsam sıfır alırdım kimseye güvenim yok elimde patlar makina morelim bozulur filan gerek yok

Motosikleti
    mt 25
    Alıntı IRau adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    25-35 bin km yüksek mi

115 binde xmax 250 motorum olunca 25-35 bin km bana yeni motormuş gibi geliyor

milletin motoruna nasıl baktığı az çok belli kimse özenmiyor ilgilenmiyor
    bu yüzden ben olsam sıfır alırdım kimseye güvenim yok elimde patlar makina morelim bozulur filan gerek yok
    tam dedim aha cesaretlendiren biri sonu fail
    Gerekli Kuvvet Damarlarındaki ASİL KANDA MEVCUTTUR!

M.Kemal ATATÜRK

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Alıntı EUOGLU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tam dedim aha cesaretlendiren biri sonu fail
    :D sen bana bakma belki düzgün kullanmış biri denk gelir bilemeyiz

ama 25-35-45 bin benim gözümde sıfır motor sayılır

cıbılduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696
    Geçmis olsun kanka, verdiler mi perte değerini

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    25 30 bin km'ler psiklojik sınırdır.
    ve size bir sır vereyim.
    o 5-10 yaşında aldığınız motorların çoğu 6 haneli km'lerde veya 6 haneli km'lere gelmeye çok yakındır.
    20 yaşındaki arabalar da aslında 500 600 700 bin km'leri çoktaan devirmiştir.

gir malum siteye bak;
    yaşı kaç olursa olsun 6 haneli km'lerde motorlar çook nadirdir (bmw'ler hariç)
    yine yaşı kaç olursa olsun 7 haneli km'lerde arabalar çook nadirdir, hatta yoktur bile diyebiliriz. (taksi çıkmaları hariç)

artık şunu kabullenelim; eski mal alıyorsak kafadan aslında o km göstergesinin hiç olmadığını düşünüp genel kondisyona bakalım.
    yoksa çok kandırılırsınız.

bana inanmıyorsanız şehrinizdeki "km tamiri" yapan dükkanların önünde gidin 1 saat bekleyin.
    sonra ikinci el arabadan da motordan da soğursunuz.

evet sizde, sizin tanıdığınızda, eniştenizde veya kaynınızda km'si çok düşük araba da motosiklet de olabilir ama malını ilana koymadığı sürece düşük km'li araçlar ikinci el piyasasına dahil değildir.
    kimse temiz malını kolay kolay satmaz çünkü. satacağı zaman da zaten sağlam bir fiyat istenir, yine piyasa fiyatına alınmaz yani

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    25 30 bin km'ler psiklojik sırdır.
    ve size bir sır vereyim.
    o 5-10 yaşında aldığınız motorların çoğu 6 haneli km'lerde veya 6 haneli km'lere gelmeye çok yakındır.
    20 yaşındaki arabalar da aslında 500 600 700 bin km'leri çoktaan devirmiştir.

gir malum siteye bak;
    yaşı kaç olursa olsun 6 haneli km'lerde motorlar çook nadirdir (bmw'ler hariç)
    yine yaşı kaç olursa olsun 7 haneli km'lerde arabalar çook nadirdir.

artık şunu kabullenelim; eski mal alıyorsak kafadan aslında o km göstergesinin hiç olmadığını düşünüp genel kondisyona bakalım.
    yoksa çok kandırılırsınız.

bana inanmıyorsanız şehrinizdeki "km tamiri" yapan dükkanların önünde gidin 1 saat bekleyin.
    sonra ikinci el arabadan da motordan da soğursunuz.
    Bu durum herkes için geçerli değil ama 2015 model arabam var, 63 bin küsür km'de şu an. 2016 model motorum da 16.900 km'lerde.
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

Motosikleti
    mt 25
    Alıntı cıbılduck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmis olsun kanka, verdiler mi perte değerini
    eyvallah reis dosya acildi exper bekliyoruz. servisteki abi saside hasar var direk pert dedi yinede expere kalmis

Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu durum herkes için geçerli değil ama 2015 model arabam var, 63 bin küsür km'de şu an. 2016 model motorum da 16.900 km'lerde.
    alırken piyasaya göre ne kadar yükseğe aldın asıl soru o işte. ben senin xj6'yı almak istesem söyleyeceğin fiyat piyasadaki diğer xj'lerden daha yüksek olurdu yani olay o.

Jeansque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok doğru hocam. Mesela bizim araç 2006 model sıfır aldık ve 71.000 KM yeni oldu. İnandıramazsın bu zamanda kimselere de 3 ay önce aldığım motosiklet de 2016 Model 8700 Km'deydi.

nicknamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayaller Tracer 9 Gt, gerçekler Metro/Metrobüs
    ben sıfır rs200'den daha çok korkarım. bir araştırın, ben de sizin gibiydim. iki hafta kadar önce 22 binde R25 aldım. altın elbiseli adam'ın da bir yorumu var hatta, sonrasında yeni youtube videolarından birinde bir kullanıcı ele almıştı nasıl motor diye. onu izleyince vazgeçmiştim ben.

Mt ve R serisi arası farkı zaten net. ona göre şekillenir orası.

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alırken piyasaya göre ne kadar yükseğe aldın asıl soru o işte. ben senin xj6'yı almak istesem söyleyeceğin fiyat piyasadaki diğer xj'lerden daha yüksek olurdu yani olay o.
    Ben alırken piyasadan yüksekten aldım, şu an piyasa yine yüksek gerçi. Satarsam yine yüksek fiyat isterim tabi. Bu aralar aşırı arttı piyasa, canımı sıkıyor bu durum. Ya devam edeceğim ya satıp cc düşüreceğim işletim maliyetlerinden dolayı. Bakalım kısmet

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------

Alıntı Jeansque adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok doğru hocam. Mesela bizim araç 2006 model sıfır aldık ve 71.000 KM yeni oldu. İnandıramazsın bu zamanda kimselere de 3 ay önce aldığım motosiklet de 2016 Model 8700 Km'deydi.
    Arada bizim gibi istisnalar da var tabi.
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    benim ducati monster 696 59 bin km de bence o dediğin km çok değil sadece bizim ülkeye has saçma bir takıntı var 20 binde motor ölmüş bitmiş gibi davranılıyor bence al gitsin götür ekspere sıkıntı yok devam

Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim ducati monster 696 59 bin km de bence o dediğin km çok değil sadece bizim ülkeye has saçma bir takıntı var 20 binde motor ölmüş bitmiş gibi davranılıyor bence al gitsin götür ekspere sıkıntı yok devam
    ya konu dışı ama desmo bakımları ne kadar tuttu toplam? bahsedildiği gibi 6-7 bin liralık faturalar var mı? r25'ten sonra bi ducati düşünmüyor değilim

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)