Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Bıktım artık işini çok bilen ustalardan | YAMAHA REZALETİ

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    YZFR25
    Alıntı AzÇok adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizi eleştirmedim. Mağdur olan sizsiniz...
    Yazdıklarınızın iftira olduğunu da sanmıyorum...
    Eleştirilerin bayi adı verilerek yapılmasının sektör açısından daha faydalı olduğunu ifade etmeye çalıştım.
    Kusura bakmayın. Saçma sapan yorumlardan o kadar gerildim ki....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nicknamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayaller Tracer 9 Gt, gerçekler Metro/Metrobüs
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi de sorun parçada değil... Sorun işçilikte. Komik hiç bir yanını da göremiyorum yaşananın. Varsa buyrun anlatın da birlikte gülelim.

Hayır, anlamadığım, adamın biri bir serviste yaşadığı sorunu yazmış kendi bakış açısına göre, üç-beş tip çullandınız adamın üzerine, isim vermemesi ve başlığın silinmesi için...

Derdiniz nedir yahu? Yamaha motosikletimin değeri düşmesin mi? Yamaha da çalışan yakınınız mı var? Bunlar da mantıklı gerekçeler değil... Anlamakta zorlanıyorum doğrusu.
    ne alakası var? çullanma falan yok. biraz sakin olup okuyun sadece. bizde aynı şekilde size karşı anlamakta zorlanıyoruz. profilimde görebilirsiniz bende de r25 var. yakın geçmişte bende benzerini yaşadım o servise gitmiyorum. aynısını rica ettik sadece.

buradaki çelişki yada adına ne derseniz diyin: yamaha rezaleti diyip, bayi olmamasıydı. yoksa isterse başlığa bayiyi yazsın. okuyup bayiyi arıyorsunuz haliyle. başlığın silinmesi için değil dikkatinizi çekerim, çarpıtmayın: yamaha kısmının silinmesi için dedim. bu durum sizi ne kadar rahatsız ediyorsa aynı şekilde beni de öyle rahatsız etti. Mondial de olsa böyle söylerdim. umarım bakış açımı anlayabilirsiniz.

parçada değil işçilikte dediğiniz için mesela Yamaha Tuna'dan ben memnunum. Gayet de iyiler. İşlerini güzel yapıyorlar.

hem ayrıca 2015'ten beri üye ve 1290'lık makina sahibi birisiniz siz. Size soruyorum: siz sabaha kadar konuşsanız benim motorumun değeri sizin konuşmanıza göre mi değişecek? İsterseniz 10 tane başlık açın. biz sadece anlatmaya çalıştık.

başlık sahibi de kötü bir deneyim geçirmiş olabilir. maksadımız yeniden aynı süreçleri belki de aramızdan birilerinin de yaşamaması adınaydı.

hayırlısı olsun. hayırlı forumlar. lütfen siz de bana yanıt imkanı veren bir sorun yada sataşmayla gelmeyin çünkü gerçekten yoruldum. ben size açıklamak adına sadece yazmak istedim. esen kalın.

burada emoji kullanmayı pek beceremeyenlerdenim, tekeriniz düz bassın!
    Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum. Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin. En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı furkansevke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben başımdan geçen olayı sohbet bölümüne açtım. Konu hakkında konuşulsun ya da insanlar bilgilensin böyle şeylere hazırlıklı olsun diye. Servis ismi vermek zorunda değilim. İsterdim ama malesef özel sebeplerden dolayı servis ismini vermiycem.

Sizde motorunuzun başında durun böyle şeylere hazırlıklı olun önleminizi alın. Servis adı diye tuturanların hiçbirinin motosikletide Yamaha değil arkadaş ne hikmetse.
    İlla yazdıklarını yamaha sahipleri mi okuyacak...
    Bu ne saçma bir düşünce.. Servis adı diye tutturmamızın sebebi , oturmuşun bilgisayarın başına..Döktürmüş, romann yazmışsın..Een ince detayına kadar anlatmışsın ama işin özünü oluşturan firmayı ve bulunduğu ili keyfi sabeplerden yazmayacağım demişsin...
    Bununlada kalmayıp (ben de dahil ) bir arkadaşa da forum ortamı hakkında eleştiri yapmışsın..

Birincisi yazdıklarını okuyan herkes istediği yorumu yapmak , istediği soruyu sormak hakkına sahiptir..
    İkincisi ''arkadaşlar tedbirli olsun diye yazıyorum '' demek ne demek ?... Nasıl tedbirli olucaz ?.. Siz nasıl tedbir aldınız ya da uyguladınız ?..

İşin özü şu... Yazmış olduğuğunuz bir şikayet yazısı.. Oturup roman yazmak değilse amacınız...
    Haaa roman yazmak sa burası değil o işin yeri..
    Bir şikayet yazıyorsanız yer ve şahıs bildirmek zorundasınız... Zorundasınız ki burdaki arkadaşlara faydası olsun...
    Yoksa günün kahramanı olma için yazdınızsa boşa zaman harcadınız..

Ayrıca şunu belirteyim... 2 adet yamaha motorum var... Profildeki motordan hariç...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayi ismi verilmiyorsa geçmiş olsun deyip çıkayım.
    Bekle geliyorum bende...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Bu usta niye zırt pırt eve gidiyor anlamadım

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Gene aynı kişiler, Gene karşılıklı atışmalar ve gene uzlaşamamalar.
    Forumda kapanmadık konu kalmıyor, Her şeyi çok bilen insanların hiç bir şey bilmemesi..

Size ne kardeşim bayii adından? forum kurallarında Bayii adı verilecek diye bir şey mi var? Millet kornaya bastı davası yüzüne adam öldürüyor, Arkadaşımız belki de başı ağrısın istemiyor.

Yahu adam emek vermiş, Gelmiş anlatmış. Birazcık Rahat bırakın insanları, Fikirlerini düşüncelerini özgürce yazsın.
    Sizin yüzünüzden Forumda huzur denen bir şey kalmadı.

Ama sorunu artık yöneticilerimizde görüyorum.
    Tartışma çıkaran,Spamlıyan ve hatta kışkırtan insanları forumdan uzaklaştırmak yerine, konuyu kapatıp ve hatta konuları silip tartışmaların silineceğini sanıyorsunuz. Bırakın artık konu silmeyi de rica ediyorum forumda huzuru kaçıranları uzaklaştıramayı deneyin lütfen.
    espresso ve furkansevke bunu beğendiler.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu usta niye zırt pırt eve gidiyor anlamadım
    İş yerinde tuvalete gidemiyormuş.

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)