Touring modelleri oyle, Goldwing gibi. Ama Sportster aksine Fatboy ve Softail buyuk motorlu modeller olmasina ragmen gayet normal gorunuyorlar.
Hiz olayina gelince, eger onde cam yoksa, yarim saatten fazla 100km'den hizli kullaninca kollar ve boyun agri yapabiliyor. Cunku motosiklete dik oturuyorsunuz, ve ruzgar sizi geriye ittiriyor. Naked'larda biraz one egimli oturdugumuz icin bu problem olmuyor. Ama onde cam varsa tum gun 130-140 km hizla rahat giderler...
Kalkista gazi verince "pat pat pat" diye kaciveriyo alttan. Kalkislari bayagi hizli. Motor sesi her daim zevk zaten. Kendine ait bir albenisi mevcut. Iki kisi binmek icinse en ideal aletlerden. Ayrica yasli, kisa boylu, ve kilolu insanlar icin de ideal.
Sıfır modelleri alıp, 5-10 sene sonra bayinin 2 katı fiyattan satmak lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Refah düzeyim Kawasaki H2 Carbon alacak kadar yükselirse, zevkine bir adet alıp kenara koyabilirim ama o kadar param olsa alacağım tek motor Bmw 1250 GS Adventure olurdu. Enduro alamazsam da bir adet Triumph Street Triple RS alırdım.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
uçak katardan hediye gelmişti galiba. o beleş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------
o nasıl olmuş? ben anlamadım. 20 sene once 2000$ olan şimdi de 2000$ olması gerekmez mi?
şimdi neden 2500$ - 8000$ - 14000$ lara yukselmis fiyatları? yani dolar bazinda artis neden ki?
adamlarda o kadar enflasyonda yok yani.
https://ersinkecis.blogspot.com
Şimdikilerin teknolojisi 20 yıl önceki teknoloji değil.
Hemen hemen her şey geçmişten çok daha ileri düzeyde, daha iyi dizayn edilmiş, ve daha hafif.
Artık kablolar şasenin içinde.
Bugünün 105'i, geçmişin Ultegra'sından üstün.
Hem Shimano'nun, hem de SRAM'in ful otomatik sistemleri mevcut. SRAM'inki ful kablosuz. Ön ve arka viteslerin kendi içinde pilleri var...
Vs. Vs.
Brooks'a rakip bile çıkmış...
Millet hobiye yatırım yapıyor.
Claristen 105 e geçtim. Şıkır şıkır geçiyo namıssız.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)