Fiyatları görünce direk sayfayı kapattım,
Fiyatları görünce direk sayfayı kapattım,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
bu sene 100 adet satarsa suziki şükretsin.
Koskoca mazi,gözümde canlandı sene 2006
2020 2,ellerine yaklaşamıyoruz
250cc'ye binmek için deli miktarda vergi vereceğiz ki devletin başı bir yere giderken uçaklardan uçak beğensin.
Kafam çok karışık. Burada yazılanları anlıyorum, bu fiyatlar düşmedikçe motosiklet kimse almaz diyorum. Ama öte yandan duyuyorum ki, bayilerde motosiklet kalmamış, gelse yine kısa sürede tükenecekler. Bu nasıl iştir, çözmüş değilim.
Cunku almamiz gerekli, ben bir sebepten sattim motosikleti, yenisini almam gerekli. Almak istedigim aracin sifir ile 2. el arasinda 2-3bin oynuyor, mantikli olan 0 almam. Almak zorunda hissediyorum kendimi, bazi harcamalardan vazgecip para ayirmaya calisiyorum
Napayim? Elektrikli scooter mi alayim
80 milyon insan var. Japonlar, Almanlar ftoplam kaç tane 250 cc üstü motor getiriyor ve satıyor ki? paran ay başı sürekli değer kaybederken, paranın değerini mal alarak sabitlemek baya mantıklı. şuan 50 bin liraya örneğin, ne araba ne ev alınabilir. motosiklet alarak seneye bu 50 bin liranın gerçekte olan enflasyondan bir nebze koruyorabiliyorsun.
Bir de şöyle bir yanılsama var: bayilerde araç yok kapış kapış gidiyor.
Milleti galeyana getiren bir durum bu.
Ancak işin aslı öyle değil. Şu anda bayiler sipariş usulü çalışıyorlar. Yani, sipariş olmadan, kaparo alınmadan araç üretilmiyor.
Varsa bu işin başka detayları lütfen yazın, aydınlanalım.
şu rezilliğe bak supersport diye 250 lik var, listede toplasan 9 model var, adamlar artık büyük supersport da getirmiyorlar, akp nin bizi getirdiği hallerden biri, bu durumu tamamen bu akp zihniyetine bağlıyorum. Utanır insan dünya devi motosikler firmasının ülkemizdeki politikası bizi üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorlar.
adamların gerçek model skalası
http://suzukicycles.com/Product%20Lines/Cycles.aspx
Yuf be 20 sene önce kaliteli dağ bisikletleri 2000$'dı. (Deore XT-LX karışık takımlı Scott USA) Çok artmış fiyatlar...
55K ya 250lik motor vay arkadaş 55k ya Sıfır Harley alınıyor amerika'da be
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)