Dostum. Eleştirilere tepki gösteriyorsun ama neden insanlar böyle sert eleştiriyor gerçekten farkında mısın?
Burada konu kendine vereceğin zarar kesinlikle değil!
Buradaki konu Başka Masum birisine vereceğin zarar, o yüzden böyle sert eleştiri alıyorsun.
Eğer yaptıklarını pistte yapmış olsan kimsenin umurunda olmaz hatta alkış bile alırsın.
O yüzden, kendini düşünmüyor olabilirsin ama başkalarının hayatı ve malı için şu mereti düzgün kullanman gerekiyor.
Şunu unutmamanı tavsiye ederim, Bu bir piyango ve çıkma olasılığı %90 olan bir piyango. Kendine ve çevrendekilere dikkat et.
Pisttede video attık yine bok atacak yer aradılar. Bunlara olayın ne oldugu onemlı degıl saracak mevzu olsun yeter ornegın demın laf soyleyen arkadasın sosyal medya hesaplarına baktım oncekı konu ve yorumlarına baktım tamamen boş birisi sosyal hayatta yanıma gelip bana 1 ıgne ucu faydası olamayacak birisi ama burda imkanı varken sallıyor işte naparsın
eleştirilere kesinlikle tepki göstermiyorum tepki gosterdıgım nokta salakca yapılan elestırıler , onceki actıgım konulara goz atarsan ne kadar ılımlı sekılde yaklasım gosterdıgımı gorebılırsın. Zarar konusuna gelirsekte sonuna kadar haklısın lafım yok
https://www.instagram.com/besafes1kr/
sidik yarışına girmem kimseyle, ama karşındakinin donanımını bilmeden konuşuyorsan cahilsin derim sadece.
sen itlik serserilik yapacaksın diye kimsenin hayatını riske atamazsın.
inşallah senin bakış açında olan bir araç sürücüsü sizin aranıza makas atarak girer ve eheeehhüüüü baksana nasıl eğleniyom itlik serserilik hebele hübele der!
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Bu ve benzeri tarz sürüş videoları bazı izleyiciler için keyifli olsa da, forum kuralları gereği paylaşılması yasaktır. İyi forumlar.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)