%10 ek Covid vergisi ne zaman kaldırılacak?
Reklamlar
-
Milli irade bu şekilde yaşamak istediğini söyleyip seçimini hep ona göre yaptı. Milli iradenin istediği buysa saygılı olmak lazım.
Hiçbir zaman Yunan adalarına gidip gezmek, gemi seyahati yapmak veya Avrupa görmek gibi bir durumu olamayacak insanların Euro umursamazlığı normal. Kışın Bansko'da kayak, yazın Thassos'da jet ski yapanlar olarak artık yapamayacak olmak bizi rahatsız ediyor tabi. Yoksa adam sadece yazın 2 hafta memleketine gidip geliyordu, halen daha öyle yapıyor. Sorana da etkilenmedim diyor.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Reklamlar
-
30 eylülde sonlanır. pardon %30 olarak güncellenir
-
31 Aralık 2020, 03:13
Yılbaşından sonra ek gümrük vergisi kalkar mı sizce ? ne düşünüyorsunuz
-
31 Aralık 2020, 08:57
Kesin bitecek. Ama uzatırlar mı? 20 yıldır aynı hükümet var. Sizce?
-
31 Aralık 2020, 10:24
eğer daha da arttırmazlarsa hakkımı helal etmıyorum mustehak
-
31 Aralık 2020, 10:37
bu ülkede hangi vergi kalktı ki :D
covid vergisinin adını kaldırıp "saglık vergisi" "vatandaşlık vergisi" diye devam ederler
-
31 Aralık 2020, 11:13
Türkiye'de kalkıp ta inen sadece tek bir uzuv var, ama vergi yok diye biliyorum.
-
31 Aralık 2020, 13:08
Bir şeyler kalktı ama ne kalktı bilmiyorum. R25 6276 euro idi şu an 5941 euro, %5 civarı bir düşüş var. Ne zaman kalktığını da bilmiyorum euro fiyatlarının yazdığı fiyat listesinde fark etmiştim ve o listeyi de her ay bulamıyorum.
Temmuz ve Kasım euro fiyat listeleri var bende. Temmuzda R25 6276 euro, Kasımda 5941 euro. Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler olmuş.
-
31 Aralık 2020, 14:25
Kalkan okadar çok şey varki. Motosiklet vergisi aklıma bile gelmiyor diğer kalkan şeylerin yanında.
-
31 Aralık 2020, 14:27
1 ocağa kadar uzatılmıştı en son.Bizimkide bir umut işte.
-
31 Aralık 2020, 19:31
OTV kalkti mi?
Deprem vergisi kalkti mi?
-
Motosiklete ve oyun konsollarına uygulanan geçici vergi kalktı. Umarım düşen kurla beraber motor fiyatlarının hissedilir düştüğünü görebiliriz...
-
strigilis adlı üyeden alıntı
Motosiklete ve oyun konsollarına uygulanan geçici vergi kalktı. Umarım düşen kurla beraber motor fiyatlarının hissedilir düştüğünü görebiliriz...
Hocam motosikletle ilgili bir sey okumadim ama oyun konsollarindaki vergi kalkmadi, %50 olan ek vergi, %20'ye dusuruldu bildigim kadariyla. Resmi gazete yazisini bulamadim, sizde var mi ?
-
Arkadaşa anlatın,burası Türkiye!!!
-
cevap net: hiçbir zaman
halen halkı düşünmeyenlere oy veren bir halk var.
-
Deprem riski bitecek mi? Bitmeyecek. (DASK)
Covid riski bitecek mi? Bitmeyecek. (malum...)
Sen nefes almaya devam edecek misin? Edeceksin. (KDV)
Yaşamın doğal sonucu gereği bazı atıklar üretecek misin? Üreteceksin. (Çevre ve Temizlik vergileri)
Beslenme ve iletişim gibi temel ihtiyaçların olacak mı? Olacak. (bkz. buzdolabına verilen vergiler... Lüks tüketim vergisi - TRT ve iletişim vergileri)
Barınma ihtiyacın, ulaşım ihtiyacın olmayacak mı? Olacak (Ev Vergisi-MTV-ve diğerleri)
V.s...
v.s..
v.s.
...
...
..
.
-
Dünya barışı da isteyin bence...
Bu dilekleri duyan bir melek diğerine ne demiş?
"Dünya barışı belki de diğeri zor..."
-
Bu haberin yazdığınız gibi olduğuna emin misiniz!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------[/COLOR]
İlave gümrük vergisi için Resmi Gazete İlanı:
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...201231M3-2.pdf
Listedeki Ürünlerin GTİP Kodları ve anlamları:
https://www.tradeatlas.com/tr/hs-cod...ve%20Aksesuarı
Not: Belgede arama tuşu kullanılamıyor. Kodu El ile sayfada aramalısınız. Kodlar harf sırasına göre listelenmiştir.
"8711 Motosikletler (mopedler dahil) ve bir yardımcı motoru bulunan , tekerlekli taşıtlar (sepetli olsun olmasın); sepetler:"
-
Seramik adlı üyeden alıntı
Bu haberin yazdığınız gibi olduğuna emin misiniz!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------[/COLOR]
İlave gümrük vergisi için Resmi Gazete İlanı:
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...201231M3-2.pdf
Listedeki Ürünlerin GTİP Kodları ve anlamları:
https://www.tradeatlas.com/tr/hs-cod...ve%20Aksesuarı
Not: Belgede arama tuşu kullanılamıyor. Kodu El ile sayfada aramalısınız. Kodlar harf sırasına göre listelenmiştir.
"8711 Motosikletler (mopedler dahil) ve bir yardımcı motoru bulunan , tekerlekli taşıtlar (sepetli olsun olmasın); sepetler:"
Yanlış mı görüyorum 20 yazıyor düşmüş işte, 20+10 olmuştu kaldırmışlar onu ?
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Yanlış mı görüyorum 20 yazıyor düşmüş işte, 20+10 olmuştu kaldırmışlar onu ?
Evet maalesef olmayan(!!!) vergi %50 den %20 ye düşmüş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler