Yazık halimizde bile Alamanya bizi kıskanıyorsa normal halimizi düşünemiyorum.
Yazık halimizde bile Alamanya bizi kıskanıyorsa normal halimizi düşünemiyorum.
İstemez. Motora binmem daha iyi, bütün motor hevesimi kaçırdı ekonomi. MT 07 alma planıyla para biriktirmeye çalışırken, alım gücünün düşmesinden dolayı, aynı alım gücüyle R25'i zar zor alabiliyorum. Almam da binmem de.
Son anketler,
Baskanlik seciminde yine rte ye oy veririm : % 38
( % 17 lik kararsizlar dagiltimamis)
Goruldugu uzere ulkenin neredeyse yarisi halinden memnun arkadaslar..siz de artik takmayin kafaya motor fiyatlarini.
Yalan oldum ben resmen.
Bu fiyatlara talep olmazsa bir şeyler ayarlayabilirler
Görüpte inanmayanlar iyice görsün diye attım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Bir ara ben de düşündüm bu durumu. Büyük cc şehir içinde biraz zahmetli oluyor. Satıp 125lik alayım, fıtı fıtı gezerim diyordum ama bu saatten sonra ne satarım ne de yenisini alabilirim. XJ6 ile 4 çocuklu silindirim ile keyfime bakmaya devam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
4 büyük Japon devri yavaş yavaş bitiyor artık ülkemizde. Zaten Kawa ve Suzi ölmek üzereler. Sırada Yamaha ve Honda kaldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Siz hâlâ almadınız mı hocam? Taa ne zaman demiştim ben size alın diye. :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
Hâlâ talep var hocam. Bizim millet akıllanmaz. Bayilerde sıfır motor yok.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Cocuk cok istiyir diye piyasinin da altinda 17 bine verdiydim r 25 i daha kac ay oldu su fiyatlara bak 😂
İnsanda heves bırakmıyorlar. Satıyorum ya motoru. 2017 de sıfır aldım. 3300 km yapmışım. Şöyle bi bakıp düşününce kullanmıyormuşum zaten. Boşuna sigorta vergi vs ödemiyeyim bari. 1500 tl ye bi bisiklet alır binerim.
İşin sonu madmax'e bağlayacak gibi ...
2017 eylül yamaha r25 23400 TL 2020 Eylül yamaha r25 48.000 TL
2017 eylül yamaha r6 81600 TL 2020 eylül yamaha r6 164.000 TL
2017 eylül dolar 3,52 2020 Eylül dolar 7,35
2017 Asgari ücret 1775 TL 2020 Asgari ücret 2,324 TL
bu tabloya göre asgari ücretin en az 3600 TL net olması gerekiyordu ki her şey normalinde seyretsin.
Ancak asgari ücret olması gerekenden tam 1300 TL az.
Kısacası, Coğrafya kaderdir.
Sabahı beklemeden siteyi de güncellemişler.
https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/De...Fiyat-Listesi/
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Çok küfür edesim var. Ama yaşadığımız hayat değil birader.
konu içerisindeki kullanıcı sayısı baya var, çok kalabalık olmuş bura...
evet, yeni fiyatlar fena değil, önceden de alamıyordum ve şu anda da alamıyorum, bir şey değişmemiş ki? allah devletimize zeval vermesin işallah maşallah hamdolsun çok şükür elhamdülillahi rabbil alemin.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)