Honda CBR 1000RR-R geliyor savulun !
Reklamlar
-
31 Ağustos 2020, 21:21
Arkadaslar,
cbr1000rr ile 2016 yilindan beri podyumu olmayan hondamiz(wsbk biraz dandik seridir,honda cok ciddiye almiyordu) cbr1000rr-r ile gecen hafta ilk podyumunu aldi..
İsin ilginc tarafi, wsbk in marquezi olarak bilinen ve 5 yildir ust uste sampiyon olan rea den sadece 5 sn ye gerideyiz..
Honda Racing in destegi gelince ve motorda efsane olunca daha ilk yildan uzerimizdeki olu topragini attik..masallah.
2 seneye kalmaz sampiyonuz,cok net.Kawasaki yi Rae de kurtaramaz..(kawasaki bence loder konusunda uzmanlasmali) bunlari motorsporlari uzmani olarak söylüyorum..
https://www.visordown.com/news/racin...-debut-bsb-1-2
Suraya bakin,en unlu yerel sampiyonalardan birinde kosulan bu yarisa baktigimizda zaten motorun inanilmaz bir potansiyeli oldugu cok net goruluyor.
Yani demem odur ki,honda yine efsane bir model uretmis ve kimseye rahat vermeyecek..
Reklamlar
-
31 Ağustos 2020, 21:22
ybr alırım geri kalan para cebimde kalır
-
31 Ağustos 2020, 21:23
mavzer-i adlı üyeden alıntı
ybr alırım geri kalan para cebimde kalır
Dur daha okumamisin yavv
-
31 Ağustos 2020, 21:27
Kocaeli İl Temsilcisi
Maaşını dolarla almayan biz fakirleri ilgilendirmiyor.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
31 Ağustos 2020, 21:35
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Dur daha okumamisin yavv
ahahah dur dur :D
valla okumadım ezbere yazdım.
-
Bende bundan var. cok guzel makina. 2 sene calismamisti. Ipi iki kez cektim, ikincide calisti. Hey masallah...
-
Honda önce zincir yapmayı öğrensin...
-
WSBK'ya dandik dedi adam
-
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Önce dandik dedi ve sonra 5 saniye gerideyiiiizz seneye çampiyonuuzz da dedi ama
GP'de bu sene marçuez olmayınca napsın garibanlar wsbk kaldı, arada F1'e sardılar ama orada merso yine ağzına ağzına vurdu hondanın
Alla alla neyi yanlis soyledim ?
Wsbk birax dandik dedik,yalan mi ? Rae motogp de tututamamis biri olarak wsbk da kral oldu.
Evet gerideyiz,hrc su an pist verilerini topluyor seneye surekli podyum bir sonraki sene sampiyonluk gelir.
F1 yorumuna gelince,honda miz yigitce,hile yapmadan mucadele ediyor.Avrupali ureticilerin cogu uckagitcidir..bakiniz ferrari,wv..Mercedes de hile yapiyor bence..
-
Bence Honda dıj güjler yüzünden kazanamiyor. Sonucta Almanya Japonyaya gore dıj güj...
-
1000RR-R ile şampiyon olamaz ama 1000RR-RRRRRR gelse işte o zaman kesin honda şampiyon derdim.
Biraz daha R lanması lazım bence
-
Savulun mu. 1000RR - RR - R - RRR -R cikana kadar onu katlayan bir suru motosiklet geziyor su an piyasada. 240bg motorlar var ne binararararari.
-
bu konuyu açanların durumu çok iyi avrupada yaşıyor herhalde
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Savulun mu. 1000RR - RR - R - RRR -R cikana kadar onu katlayan bir suru motosiklet geziyor su an piyasada. 240bg motorlar var ne binararararari.
Ohoo,vallahi hepiniz hasmet denen amator gibi oldunuz,r_rrrr esprileri ilk yapildiginda da komik degildi ama simdi iyice siradanlasti,yapmayin bence.
Diger bir amatorlukte,beygir gucu konusu..beygir gucu iydir tabi de pistteki durum ne acaba ? Surulebilirlik ne durumda ?
H2r cok beygirli ama su motorlar gibi pistte basarili olabilir mi ?
Anca iste duz yolda bir maymunun bile yapabilecegi sekilde 350 kmh yapar..buyuk basari.
-
Başlangıç olarak mı alsam
-
mekanik bir makinayı destekleyeceğine, Toprak Razgatlıoğlu gibi bu ülkenin değerini desteklemen daha mantıklı olur.
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
H2r cok beygirli ama su motorlar gibi pistte basarili olabilir mi ?
Anca iste duz yolda bir maymunun bile yapabilecegi sekilde 350 kmh yapar..buyuk basari.
"Maymunun bile yapabileceği" : ) katılıyorum
HONDA CBR1000RR, Pendik/İSTANBUL
-
gokhan85 adlı üyeden alıntı
"Maymunun bile yapabileceği" : ) katılıyorum
Aslında gaz kolunu sabitlesen ve salsan maymuna da gerek yok
Uçak pisti gibi bir alanda kendi başına da çıkar o hızlara
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Aslında gaz kolunu sabitlesen ve salsan maymuna da gerek yok
Uçak pisti gibi bir alanda kendi başına da çıkar o hızlara
O maymunun "GEREKSİZ" olduğunu biliyorduuuum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)