Honda Monkey Bike 2020 - 31Ağustos2020 68.000 TL
Reklamlar
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Çok şükür Afganistan'dan iyiz. Beterin beteri var. Biraz şükredin. EKONOMİMİZ ŞAHA KALKTI..
Artık kalkmasın be
Bursa nilüfer 29 ekimde gördüm bunlardan bir tane kullanan arkadaş baya zorlanıyordu motor küçük olduğundan
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu ürün ne zaman gelecekte fiyatı belli olacak, varmı bir duyum alan.
Hani bilelimde ona göre vaziyet alalım yani. msx125 ayarında olursa bir düşünürüz.
İnstagram hesaplarında, sanal fuarda görün dediler. Göremedik. Soru sorduk cevaplayan olmadı.
Getirinde olurlu bir fiyatı ile şunu. gerekirse koyarız garaja.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Maymun deler
Haykirdim
28.09.2021 den geliyorum an itibariyle 85.000 papel
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
sey_47 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu ürün ne zaman gelecekte fiyatı belli olacak, varmı bir duyum alan.
Hani bilelimde ona göre vaziyet alalım yani. msx125 ayarında olursa bir düşünürüz.
İnstagram hesaplarında, sanal fuarda görün dediler. Göremedik. Soru sorduk cevaplayan olmadı.
Getirinde olurlu bir fiyatı ile şunu. gerekirse koyarız garaja.
Türkiye de 5 adet olduğu yazilmiş
O beşinci şansli kişi olmak isterseniz 1 adet ilan da mevcut.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Haykirdim
28.09.2021 den geliyorum an itibariyle 85.000 papel
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
Türkiye de 5 adet olduğu yazilmiş
O beşinci şansli kişi olmak isterseniz 1 adet ilan da mevcut.
O beş kişiden biri olacağıma, italyadan biner gelir, plakasız binerim buralarda
Honda tr gelecek falan diye sağa sola reklam bastı, bekliyoruz bakalım hala.
-
Fiyat açıklanmış arkadaşlar.
50.250 ₺ yazılmış. Vay canını.
msx125 34.000 ₺
Abd fiyatlarını ekliyorum
2022 monk 4199 $ (2021 modeli 3999$)
2022 grom 3399 $
Maymun deler. dediler. deldi.
-
Yurtdısı fiyatlarının altını çizip kendimizi daha da mutsuz etmekten vazgecmeliyiz bence Sonucta kendi aramızda aydınlanıp duruyoruz. Doblocu Hilmi abinin bundan haberi yok ..
-
El kadar maymuncuk 50 bin
-
bosch artık komple kit olarak ucuzlattı galiba. abs siz motor kalmadı piyasada. çinliler bile çift abs ile geliyor artık.
bundan sonra abs ye ek özelliklere bakmak lazım gibi. tcs vb. gibi.
-
tusumoto adlı üyeden alıntı
bosch artık komple kit olarak ucuzlattı galiba. abs siz motor kalmadı piyasada. çinliler bile çift abs ile geliyor artık.
bundan sonra abs ye ek özelliklere bakmak lazım gibi. tcs vb. gibi.
AB'de ABS zorunlu oldu bu yüzdenn artık ABS'siz motor kalmadı, kalanlar da AB ülkeri dışında satılmak için üretilenler ama ABS zorunlu olunca abs parçaları üretimi de arttı, daha büyük sayıda üretim olunca maliyetleri düştü, iyi de oldu.
-
-
-
cekalp adlı üyeden alıntı
68 bin tl cok pahalı 50bin tl cok ucuz
-
Amerikada monkey, grom'dan sadece 200$ daha pahalı, türkiyede 1600$ daha pahalı.
-
hadi çinliler
bunun çakmasını yapın da 20 bine alıp binelim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)