Merhaba arkadaşlar, malumunuz bir güne daha zamla uyandık. Bu otomobile gelen zam biz motosiklet sürücülerini nasıl etkiler? Eylülde kalkacağı söylenen %10 vergi vardı, akıbeti ne olur?
Merhaba arkadaşlar, malumunuz bir güne daha zamla uyandık. Bu otomobile gelen zam biz motosiklet sürücülerini nasıl etkiler? Eylülde kalkacağı söylenen %10 vergi vardı, akıbeti ne olur?
Akp ulkeye sosyalizim getirdi maasalah.Simdi cok hakim degilim konuya ama fiyati 240 bin ve uzeri olan araclari etkiliyor galiba,yaniii zenginden(!) alinan vergiler arttirilmis..
Acliktan olmedigine sukreden halkimiz icin cok guzel haber..
Arka tekere 2. bir disk kilidi alayım diyor ve hep ihmal ediyordum ,artık hızlı olsam iyi olacak ...
Yağ bi cugara
hani ötv düşücek diyordu herkes şaşırdılar biraz sanırım
Olay zenginden al olayı değil, zengin fakir herkese gelen bir zamdır. Bulabilirsen sıfırı 85.000 tl olan araçlardan başlıyor.
Pahalı daha pahalı olursa , ucuza talep kayar onlarda da fiyat artışı olur.
Ülke ülke değil mayın tarlası , yanlış hamlelerle emeğini yok etmek çok kolay.( bu da hırsızlığın bir başka türü aslında ,nitelikli hırsızlık.)
Daha da beter. VW 100'e satıyor ki bunun ciddi bir kısmı maliyet, yani hepsi kar değil. Bizim hükümet 145 net kar sağlıyor, kendi halkından.
Neyse, haftaya ÖTV indirimi gelir mi?
Arkadaşlar bu aralar bir ötv zammı daha gelir mi ?
Tayyipçi arkadaşlar sus pus bu aralar, onlardan derin bir açıklama bekliyoruz, büyük resmi görmemiz lazım, bir araba alırken neden iki araba da devlete alıyoruz bizi aydınlatsınlar hülooo orada mısınız??
ötv indirimi bekleyen dangalaklar nerede ?? neyse böyle memnunum ben malımız değer kazanıyor gayet güzel seneye zaten seçim var yine akp ye vericem oyumu ki arabamın değeri katlansın sürdükçe pahalanıyo
Şuan alamıyorum anasını satayım. 1.5 2 ay sonra parası neyse verip alıcam yoksa bu gidişle 100cc makina bile alamayız.
Cari açık panpa. Millet ithal mallara yüklendikçe ekonominin şaftı kaydı. İkame mal da yok. O zaman tek çıkar yol var: zam yapm.. pardon yukarı yön endeksli güncelleme yapmak.
Nasıl lan iyi açıkladım di mi? Varsa alırım bi daire başkanlığı. Genel md. yrd. olsun, o da olumlu. Uzmanlık?
Nasıl yani? Yerli uçak göklerde, yerli tank çöllerde. Gavurlar peynir ekmek gibi alıyor. TOGG lansmanından sonra Tesla hisseleri dibe vurdu. Ne cari açığı? Terörist misiniz siz?
Müsteşarlık istiyorum ben.
Daha da fazla kıskandırmak için yapıldı bu zam eyyy münafıklar:
https://www.youtube.com/watch?v=WbzgScba_dE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)