Neredeyse bariyerlerle sevişiyordum
Reklamlar
-
27 Ağustos 2020, 11:13
Geçmiş olsun yazacağımda , trafikde aynısını defalarca yaşadığım için artık bana gayet normal gelen görüntüler sadece Tofaş da değil Audi ye Volvo ya binende yapıyor bunu , neyse geçmiş olsun , sen uzamaya başlamadan düşük hızda denk gelmeniz şans..
Reklamlar
-
27 Ağustos 2020, 11:18
İstanbulda yaşan biri olarak artık böyle bir duruma tepki bile vermiyorum.
-
27 Ağustos 2020, 11:38
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun yazacağımda , trafikde aynısını defalarca yaşadığım için artık bana gayet normal gelen görüntüler
sadece Tofaş da değil Audi ye Volvo ya binende yapıyor bunu , neyse geçmiş olsun , sen uzamaya başlamadan düşük hızda denk gelmeniz şans..
Audi gördün mü;
Buyurun haşmetmeabları, sizin için yapılmış yolu kirlettiğim için özür dilerim." diyip yol vermen lazım.
-
27 Ağustos 2020, 12:06
Ben bu videoyu sabah bir facebook sayfasında gördüm ama şimdi bulamıyorum :D
-
27 Ağustos 2020, 12:31
Öncelikle geçmiş olsun. Şahin sürücüsüne bir şey demek istemiyorum zira gayet uysal/sakin bir insanı nazi subayı kıvamına getirebiliyorlar.
Fakat bayım, siz de az değilsiniz. Gördüğüm kadarıyla sağ şeritte tehlikeli manevralar yapmışsınız. Sağ şerit yardırıp gidilen bir şerit değildir. Lütfen kendinize geliniz.
Lütfen bu trafik ortamında böyle tehlikeli manevralar yapmayınız. Her daim dört gözünüz açık olsun. Sağdan, soldan, yukarıdan, aşağıdan; kısacası her yerden önünüze çıkabilirler. Tedbirli olunuz lütfen.
-
27 Ağustos 2020, 13:47
hokahey adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun. Şahin sürücüsüne bir şey demek istemiyorum zira gayet uysal/sakin bir insanı nazi subayı kıvamına getirebiliyorlar.
Fakat bayım, siz de az değilsiniz. Gördüğüm kadarıyla sağ şeritte tehlikeli manevralar yapmışsınız. Sağ şerit yardırıp gidilen bir şerit değildir. Lütfen kendinize geliniz.
Lütfen bu trafik ortamında böyle tehlikeli manevralar yapmayınız. Her daim dört gözünüz açık olsun. Sağdan, soldan, yukarıdan, aşağıdan; kısacası her yerden önünüze çıkabilirler. Tedbirli olunuz lütfen.
teşekkür ederim. bi şimarayım dedim tofaşa kurban gidecektik.
-
27 Ağustos 2020, 13:57
tofasi suren ralli pilotunun trafik kurallarindan haberdar oldugunu sanmiyorum
ama seninde pek öyle kural falan taktigin yok.
25 saniyelik videoda herhalde 5-6 kural ihlalin vardir.
trafikte böyle öküz cok, sen kendine cekin duzen ver, ordan kurtarirsin belki.
zaten motorcu adam surekli azraille dans ediyor memlekette.
-
27 Ağustos 2020, 14:09
yapılan hareket tehlikeli savunmuyorum ama ben gün içinde bunu yapan 50 tane motorcu görüyorum istanbulda ve ben inatla seri makaslarda bile sinyal veriyorum bunu alışkanlık haline getirdim ama ne yazık ki sinyal kullanımı çok düşük seviyelerde sinyal hayat kurtarabilir bunu en çok biz motorcular biliriz
-
27 Ağustos 2020, 15:04
Serengeti düzlüklerinde sıradan bir gün
-
27 Ağustos 2020, 15:35
ozan1991 adlı üyeden alıntı
yapılan hareket tehlikeli savunmuyorum ama ben gün içinde bunu yapan 50 tane motorcu görüyorum istanbulda ve ben inatla seri makaslarda bile sinyal veriyorum bunu alışkanlık haline getirdim ama ne yazık ki sinyal kullanımı çok düşük seviyelerde sinyal hayat kurtarabilir bunu en çok biz motorcular biliriz
Kendi uymadığımız kurala başkası uymayınca kızmamız çok anlamlı olmaz tabii ki.
Ama bu olay sinyalsiz şerit değiştirmenin ötesinde herif aynı anda duraksız 2 şerit değişiyor.
-
27 Ağustos 2020, 18:14
emenyasin adlı üyeden alıntı
Kendi uymadığımız kurala başkası uymayınca kızmamız çok anlamlı olmaz tabii ki.
Ama bu olay sinyalsiz şerit değiştirmenin ötesinde herif aynı anda duraksız 2 şerit değişiyor.
tabiki dorğu bir hareket değil yaptığı belki yersiz oldu ama çoğu motorcununda sinyal kullanmadığı bir gerçek
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
27 Ağustos 2020, 18:49
Ali Mert adlı üyeden alıntı
Serengeti düzlüklerinde sıradan bir gün
Motorla trafikteyken hep aklıma getirdiğim şey bu. Şimdi serengeti düzlüklerinde sürüsünden ayrı düşmüş bir antilopum ben, etrafta leoparlar, aslanlar, timsahlar var her an tetikte olmalıyım diye kendime tekrarlıyorum.
-
27 Ağustos 2020, 22:33
Şahin sürücüleri her ne kadar içlerinde süper,mümtaz kardeşler barındırsa da çoğunluğu Street Fighter oyununda bölüm sonundaki M.Bison gibi. O kadar yolu, dövüşçüyü sağ salim geç en sonunda bu denyo üzerine uçsun, oyunu kaybet.
-
27 Ağustos 2020, 23:13
tommygun adlı üyeden alıntı
Şahin sürücüleri her ne kadar içlerinde süper,mümtaz kardeşler barındırsa da çoğunluğu Street Fighter oyununda bölüm sonundaki M.Bison gibi. O kadar yolu, dövüşçüyü sağ salim geç en sonunda bu denyo üzerine uçsun, oyunu kaybet.
Kanka beni 1990'lı yıllara götürdün getirdin. Sabah atari salonuna seğirtir, akşama kadar salonda zimbilderdik. Para bitince oynayanları seyrederdik. Ulan ne yıllardı be. En favori oyunu yazmışsın, bu oyunun üstüne oyun tanımam:
Biz bu oyunun hileli sürümünü oynardı. Hani şu balrog'un yumruk atarken aduket çıkardığı, zangief'in döne döne yukarı çıktığı hileli sürüm.
-
27 Ağustos 2020, 23:18
Kanka beni 1990'lı yıllara götürdün getirdin. Sabah atari salonuna seğirtir, akşama kadar salonda zimbilderdik. Para bitince oynayanları seyrederdik. Ulan ne yıllardı be. En favori oyunu yazmışsın, bu oyunun üstüne oyun tanımam:
https://i.hizliresim.com/cs3OJP.jpg
Biz bu oyunun hileli sürümünü oynardı. Hani şu balrog'un yumruk atarken aduket çıkardığı, zangief'in döne döne yukarı çıktığı hileli sürüm.
Ben bu lanet oyunu ilk Commodore 64'te oynadım, sonra Amiga 500'de grafiklere hasta olmuştum. Zart zurt disket değiştiriyorduk ama keyifliydi. Kaç Quick shot joystick parçaladığımın "hasss... gene kırdık" dediğimin sayısını unuttum.
-
27 Ağustos 2020, 23:47
Ben bu lanet oyunu ilk Commodore 64'te oynadım, sonra Amiga 500'de grafiklere hasta olmuştum. Zart zurt disket değiştiriyorduk ama keyifliydi. Kaç Quick shot joystick parçaladığımın "hasss... gene kırdık" dediğimin sayısını unuttum.
Şu zımbırtıdan oyun oynadın mı hiç?
-
27 Ağustos 2020, 23:57
Bu marka değil ama buna benzer birşeyi tv.ye bağlayıp duvar tenisi gibi birşeyler oynamıştım Nuh Nebi zamanında
-
28 Ağustos 2020, 00:48
Bu marka değil ama buna benzer birşeyi tv.ye bağlayıp duvar tenisi gibi birşeyler oynamıştım Nuh Nebi zamanında
Ben bu aleti ilk olarak fethullah gülen cemaatine ait bir ışık evinde görmüştüm. Ortaokul zamanında bizleri o evlere çekebilmek için atari almışlar, sırayla oynatıyorlardı. Çay içip "püskevit" yiyorduk. Namaz falan kıldırmaya başladılar, f.g. hocanın sohbetine gidelim demeye başladılar; ondan sonra tüydüm oradan. Çocuksun, namaz kıl diyorlar, sohbete katıl diyorlar, erkek erkeğe aktiviteler falan; ulan çevremde yahut medeni ülkelerde yaşıtlarım çatır çatır sevişirken biz erkek erkeğe sohbete katılıp maklube mi yiyeceğiz mk deyip koşarak uzaklaştım oradan..
-
28 Ağustos 2020, 00:55
Ben bu aleti ilk olarak fethullah gülen cemaatine ait bir ışık evinde görmüştüm. Ortaokul zamanında bizleri o evlere çekebilmek için atari almışlar, sırayla oynatıyorlardı. Çay içip "püskevit" yiyorduk. Namaz falan kıldırmaya başladılar, f.g. hocanın sohbetine gidelim demeye başladılar; ondan sonra tüydüm oradan. Çocuksun, namaz kıl diyorlar, sohbete katıl diyorlar, erkek erkeğe aktiviteler falan; ulan çevremde yahut medeni ülkelerde yaşıtlarım çatır çatır sevişirken biz erkek erkeğe sohbete katılıp maklube mi yiyeceğiz mk deyip koşarak uzaklaştım oradan..
Sen iyi ki kadın kız dalgasına uyanmışsın işe, hormonların seni kurtarmış. Hormonları sağlıklı çalışmayan aşağıdaki temsili agaların yediği haltların hala ceremesini çekiyoruz.
-
28 Ağustos 2020, 01:28
Sen iyi ki kadın kız dalgasına uyanmışsın işe, hormonların seni kurtarmış. Hormonları sağlıklı çalışmayan aşağıdaki temsili agaların yediği haltların hala ceremesini çekiyoruz.
https://i.hizliresim.com/owHW3y.jpg
Sadece f.g değil, dayım süleymancıların yurduna vermeye çalıştı, kaçtım. Babamla menzil grubunda bir süre takıldık. Dergâhına sokmaya çalıştı, üniversiteyi kazanıp sıvıştım. Off içim daraldı gece gece. Ne çok bâdireler atlatmışız yahu! İçim attı yemin ederim.
O değil de bu cemaatler 90'lı yıllarda acayip etkin idiler. Şu anda dünya malına meylettiler. Lüks yaşama tamah ettiler, eskisi gibi etkin değiller. Bunların derdi para imiş galiba. Parayı bulunca eski coşkularını kaybettiler. Eskiden adım atsan cemaatlere ve onların propagandalarına denk geliyordun. Şu anda herkes pompa ve lüks yaşam peşinde.
Mavzer kardeşim, konunu dağıttık özür dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)