Selam arkadaşlar senelerdir yokum, bir hortliyim dedim.
Sabah Lastikleri dümdüz halde olan duke 390'ıma çıkma 120-160 lastikler aldım gittim taktıracağım, başka boy temiz bişi bulamadığımdan yapcak bişi yok...
Sabah 830'da kalktım ki mesai öncesi işimi halledeyim işe geç kalmiyim. Ta tuzladan kalktım çamlıcaya lastikleri almaya gittim, ardından lastikleri simit gibi geçirip zenn motonun yolunu tuttum.
Vardığımda içerde senelerdir gördüğüm aynı lastiğimi değiştiren insan vardı. Naber abi falan dedim zaten pekte umrunda değil hee hıı falan.
Dedim " lastiği takar mısınız" dedi "YOK TAKMAYIZ". Nasıl yani dediğimde "lastik orjinal ebatlarında değil biz takmıyoruz, hem lastiği takarsan şöyle olur böyle olur" bissürü nasihat öğüt duymaya başladım.
Kendisi heralde duke'la görünce "fındık" muamelesi yapmak istedi.
Abi şunları takar mısın diye tekrarladım. "Patron izin vermiyor orjinal ebat dışında lastik takılmasına" dedi.
Şimdi benim anlamadığım bişi var, ben oraya gelip 180lık arka lastiği olan triumphuma 200 alstik takabiliyorum,
Husqvarna 610sm'ime arkası 160ken 190 takabiliyorum,
2 sene önce gittiğimde duke 200'üme aynı bugün getirdiğim ebattaki GT Angel lastiklerimi taktırabiliyorum,
Ama duke 390 la gidince öne 120 arkaya 160 olmuyor mu?
Ayrıca size ne kardeşim?
Akılmda üç soru var
BURASI DÜÜKKAN MI RİCA MİNNET MERKEZİ Mİ?
Ben istersem duke'uma arkaya 110 lastik taktırıp drag yapamaz mıyım?
Ben lastik takan firmaya danışmanlık almaya mı gittim, lastiği taktırmaya mı?