Yorumlarınızı bekliyorum dostlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...49020253/detay
Yorumlarınızı bekliyorum dostlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...49020253/detay
sadece ilanda ki değil, direkt megelli alınmaz. birde enjeksiyonlu motoru karbüratöre çevirmiş adam. tam parayı çöpe atmalık motor olmuş bu
Böyle piyasası olmayan motorları alırsanız son sahibi olabilirsiniz, bence alınmaz.
Satıcı ahlaklı adammış yazmış zaten
"""sadece gösterisim olsun uygun fiyat olsun derseniz alınacak cihazdır."""
Daha ne yazsın , bu devirde böyle satıcı bulmak zor gereçekten takdire şayan... Satıcı bize diyecek bir şey bırakmamış ...
Sadece Gösterişim olsun diyorsan 3-5 daha kır al gösterişini yap ..
Ben de Megelli deyince fiyatı 3 - 5 bin TL sandım, meğer 9450 TL'miş. Megelli marka motosikleti bedava bile alsanız zarardasınızdır. Firmanın internet sitesi dışında bir şeyi kalmadı.
Adam arkadasların dediği gibi yazmış zaten ;
sadece gösterisim olsun uygun fiyat olsun derseniz alınacak cihazdır.
Rx3i ve apachi 250 cros bloğunun aynısına sahip. Blok parcaları konusunda problem yaşamazsınız. Blok ss bir motordan ziyade enduro cros motosiklete uygundur. Fiyatıda makul. Bloğun isletme maliyet sıkıntı yaratmaz ama karenaj noktasını bilemiyorum. Genel olarak şasesi ve jantları kalitelidir. Göbek rulmanlarını değisirse iyi olur. Kaliteli bir akü ile enjeksiyonuda gayet guzel calışır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
Kaburatör apachinin ki takıldiysa ucuz aküyle bile sorunsuz binersiniz.
Yazılanlara göre sorun çıkartacak gibi. Ülkemizdeki durum malum ve bu fiyatlara güzel göeünüşlü ve kaliteli motor arıyordum bir de barkın abinin videosunu görünce dedim herhalde kaliteli marka.
sadece ve sadece 2013 yılında gelmiş olan bir motosiklet almak...
modelden bahsetmiyorum direkt olarak BU MARKA sadece 2013 yılında geldi ve bizim şekilcilere saplanıp kaçıldı.
sence alınır mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)