Kayıtta birşey yok?
00:03 den - 00:16 ya kadar bekleyen motorcu tolga samur, 00:23 de arkasından çıkan vitosu ile zanlı A.Ş . Dikkatli izlerseniz ikinci görüntüde ise 00:48 de vitonun hızlanarak motorcunun üzerinden geçişi ve üzerinde duruşu. Reklam biraz uzun az önceki haber kanalında reklamsız milleyetin görüntüsünden izleyebilirsiniz; https://www.milliyet.com.tr/gundem/g...klandi-6284852
Ben en öndeki motora bakmışım, şimdi gördüm.
Yani bu zihniyette olmanız üzücü.. Söylediklerinizin sonuclarının ne kadar ağır olabileceğini şu silahsız ortamda yaşananlardan sonra bir kez daha gözden geçirseniz, vahimeti anlamanız güc olmayacaktır.
Yarın öbür gün birisinin silahından cıkan serseri kurşun gelip seni buldugunda, Annen, Baban, Allah bu silahları verenlerin belasını versin diye ağlayacak.. Sorunları "benci" düşünce değil, toplumsal düşünce çözer, siz de bakış açınızı buna göre gözden geçirin.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Haberlerde altına aldıktan sonra dönüp tekrar üstünden geçtiğini yazdılar , burada öyle bir şey görünmüyor.
Arabasına su sıçrattı diye adam öldürecek kafaya nasıl eriyor bu lavuk. Çok değişik tipler var bu araba denen bu aletin içinde.
Arabayı da ara-bacıyı da sevmem, seveni de sevmem.
Weak are prey
Bunlar hep idam yokluğundan oluyor. İdam olsa yine yapar mıydı ? Belki yapardı ama ölen gencin ailesinin ateşi biraz olsun sönerdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
Aksine hiç kimseye parasıyla ruhsatıyla bile silahlanma hakkı veremeyeceksin. Bıçağı da, sopayı da bu kapsamda tutacaksın. Buna rağmen hala bir yerlerden silah bulup adam vuran, mafyalaşmaya çalışan, Kurtlar Vadisi özentiliğine soyunan cahil çıkarsa onların da cezasını üstte yazdım. Devlet balyoz gibi olup vatandaşını mağdur edenin başını ezmelidir. Bu ülkede bireysel silahlanma hakkı olsa sokakta adam kalmaz. Bir de şu var, siz kendinizi silahşör olarak falan mı görüyorsunuz merak ettim ? Ben askerdeyken astsubaylar atış taliminde tabancayla boy hedefini 20 m'den vuramıyorlardı. Herkeste silah olduğunda birileri o silahı kovboylar dönemindeki gibi diğerinden daha iyi kullanmaya başlayacaktır. Hoş, aslında bir yıl süre ile böyle bir imkan tanınsa iyi olur. Memleket cahillerinin %80'inden falan kurtuluruz, nüfus yarıya iner, işsizlik azalır.
tamamı devlet politikası bu konuların, savaş var veya yok devlet karar verir...sokaktaki adamın silahlı olması veya olmaması devletin sorumluluğundadır...düzgün, halkını düşünen, devlet adamları var mı yok mu ona bakmak lazım.
"bir toplumda suç varsa o toplumda adalet yoktur"platon
halimiz itten beter, keyfimiz paşada yok
Amerika'da idam var. Caniliğin önü alınamıyor. Hem idam bunlar için kurtuluş. Affı olmayan müebbet hapistir ideali.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)