11/08/2020 5:12 motosiklet hırsızlığı denemesi
Reklamlar
-
12 Ağustos 2020, 18:00
Reklamlar
-
12 Ağustos 2020, 18:27
-
12 Ağustos 2020, 18:29
-
12 Ağustos 2020, 18:32
Lütfen branda alınız ve biraz daha kamera görebilecek ama kenarı kısımlara koyunuz. Çok geçmiş olsun
-
12 Ağustos 2020, 18:37
Çok şanslısınız hocam. Bu arada orada direk ağaç birşey yok mu ? Birdahaki sefere kamyonet tarzı araçla gelip almasınlar dikkat edin.
-
12 Ağustos 2020, 18:45
Büyük geçmiş olsun.
Lütfen basit aparatlarla kesilebilecek zincir veya kilit almayınız. Zaten bu ekipmanlar ömürlüktür.
@İstanbul34 Arkadaşın yazdığı gibi ek olarak motorunuzu sabit bağlayabileceğiniz bir yer yapmanızı şiddetle tavsiye ederiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Polise şikayet ettiniz mi acaba?
-
12 Ağustos 2020, 19:05
reklam için paylaşmıyorum.
şu üç linkteki ürünü de alın.
https://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/...4mm-P433762051
https://www.n11.com/arama?q=auvray+mini&srt=PRICE_LOW
https://www.n11.com/arama?q=kablosuz...&srt=PRICE_LOW
kilit S.R.A sertifikalı.
zincir ise taş motoru harici kesilemiyor. linke girin sayfanın altında videosu var. bu da sertifikalı.
ikisi de dondurucu spreye dayanıklı.
ben linktekilere ek olarak bir de 16mm zincir ve kale u kilit ile hem ön hem arka lastikten motoru kitliyorum.
toplam iki kilit, iki zincir ve bir alarmla motoru brandayla örtüp sabit bir noktaya bağlıyorum.
sertifikasız ürün almayın. ayrıca motora müdahale olunca uyaracak bir sistem de elzemdir çünkü kesilmeyecek açılmayacak kilit yoktur.
geçmiş olsun.
-
12 Ağustos 2020, 19:08
kasko yoksa gps takip sistemide taktır kesinlikle.
-
12 Ağustos 2020, 19:19
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
istanbuls34 adlı üyeden alıntı
Çok şanslısınız hocam. Bu arada orada direk ağaç birşey yok mu ? Birdahaki sefere kamyonet tarzı araçla gelip almasınlar dikkat edin.
hocam motoru sakladık mecburen
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
Seramik adlı üyeden alıntı
Büyük geçmiş olsun.
Lütfen basit aparatlarla kesilebilecek zincir veya kilit almayınız. Zaten bu ekipmanlar ömürlüktür.
@İstanbul34 Arkadaşın yazdığı gibi ek olarak motorunuzu sabit bağlayabileceğiniz bir yer yapmanızı şiddetle tavsiye ederiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Polise şikayet ettiniz mi acaba?
evet maggi kilitle ve disk kilidi ile sabit bir yere bağlayıp ve tekno takip takırtcam
polis konusuna gelince aradık cevirme yapıcaz dediler ses seda gelmeyince gittik karakola kahvaltı etmelerine beklerken x max 125 i çalınmış biriyle karşılaştık alarmı çala çala götürmüşler. polisin dediği videoyu inceleriz dedi ama tekrar gelirler dedi yakalarsan temiz döv karakola gelmesin dedi
-
12 Ağustos 2020, 19:19
-
12 Ağustos 2020, 19:21
mavzer-i adlı üyeden alıntı
kasko yoksa gps takip sistemide taktır kesinlikle.
tekno takip taktırmayı düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
-ZERO- adlı üyeden alıntı
bilgi için çok teşekkür ederim
-
12 Ağustos 2020, 19:22
Ne yqpacağımı şaşırdım artık. Başıma gelecek diye paranoyak oldum. 2 disk kilidi biri alarmlı su geçirmez matkap delmezlerden. Birde şu kesilmez zincirlerden takıyorum. Yine de kulağım hep otoparkta. Yatak atıp yatacam yanında en sonunda. Bir yere gidicem 10 dk bağlama takma işi oluyor. Allah belalarını versin tüm hırsızların.
Sana da büyük geçmiş olsun arkadaşım.
-
12 Ağustos 2020, 19:23
-
12 Ağustos 2020, 19:26
Geçmiş olsun.
Zinciri keserken biraz uğraşmış ama kesebilmiş.
-
12 Ağustos 2020, 19:28
Ulan hırsımı alamadım. Şu disk kilidi ile uğraşırken kalasla arkadan ense köküne bir dalacaksın. Bayıltacaksın şerefsizi
-
12 Ağustos 2020, 19:30
Richthofen47 adlı üyeden alıntı
tekno takip taktırmayı düşünüyorum
sadece düşünmekle olmas.
-
12 Ağustos 2020, 19:54
İyi ki 2 kilit birden takmışın hocam, kilit olmasaydı eğer şimdi bir "motorum çalındı" başlığı okuyor olabilirdik.
Bu hırsız denen kan emici asalak mahluklara devlet bir çözüm bulmalı artık. Yakalananların hırsızlıktan 50den fazla suç dosyası çıkıyor, adam hala dışarıda birilerinin canını yakmak için elini kolunu sallayarak dolanıyor. Yakalanırsa göstermelik ceza evine yollanıyor, bir bakıyorsun 6 ay geçmeden yine sokaklarda...
Motorunu açıkta bırakan arkadaşlar, aman kilitsiz önlemsiz motorunuzu sokakta bırakmayın. Hele hele istanbulda yaşayanlar çok dikkat etsin, motor hırsızlığı haberleri iyice artmaya başladı son günlerde.
-
12 Ağustos 2020, 19:55
iki tane disk kilidi mi var? önde ve arkada ne yapıyor? disk kilitlerinizin sesli alarmı var mı?
-
12 Ağustos 2020, 20:02
cıbılduck adlı üyeden alıntı
iki tane disk kilidi mi var? önde ve arkada ne yapıyor? disk kilitlerinizin sesli alarmı var mı?
önde bir disk kilidi arkada zincir var arkadaki zinciri keserken biraz zorlanıyor ama disk kilidini esnetiyor ama kıramıyor 2. gelen motorda bekleyen kişi levyeyle geliyor o gelirken ben bağırınca kaçıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
SuleymanE adlı üyeden alıntı
İyi ki 2 kilit birden takmışın hocam, kilit olmasaydı eğer şimdi bir "motorum çalındı" başlığı okuyor olabilirdik.
Bu hırsız denen kan emici asalak mahluklara devlet bir çözüm bulmalı artık. Yakalananların hırsızlıktan 50den fazla suç dosyası çıkıyor, adam hala dışarıda birilerinin canını yakmak için elini kolunu sallayarak dolanıyor. Yakalanırsa göstermelik ceza evine yollanıyor, bir bakıyorsun 6 ay geçmeden yine sokaklarda...
Motorunu açıkta bırakan arkadaşlar, aman kilitsiz önlemsiz motorunuzu sokakta bırakmayın. Hele hele istanbulda yaşayanlar çok dikkat etsin, motor hırsızlığı haberleri iyice artmaya başladı son günlerde.
hocam tüfek alıp vursak bide biz suçluyuz polis ölürse 25 sene yersin dedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
Umut_1981 adlı üyeden alıntı
Ulan hırsımı alamadım. Şu disk kilidi ile uğraşırken kalasla arkadan ense köküne bir dalacaksın. Bayıltacaksın şerefsizi
hocam aklıma gelmedi değil ama iyi ki uğraşmamışım çünkü disk kilidini kırmasına ramak kalmış serefsizler bide kapalı otopark kapasını açmışlar raydan çıkarmışlar 3 kişi zar zor geri taktık
-
12 Ağustos 2020, 20:18
Richthofen47 adlı üyeden alıntı
önde bir disk kilidi arkada zincir var arkadaki zinciri keserken biraz zorlanıyor ama disk kilidini esnetiyor ama kıramıyor 2. gelen motorda bekleyen kişi levyeyle geliyor o gelirken ben bağırınca kaçıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
hocam tüfek alıp vursak bide biz suçluyuz polis ölürse 25 sene yersin dedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
hocam aklıma gelmedi değil ama iyi ki uğraşmamışım çünkü disk kilidini kırmasına ramak kalmış serefsizler bide kapalı otopark kapasını açmışlar raydan çıkarmışlar 3 kişi zar zor geri taktık
ya o otopark kapısını yerinden çıkarırken bir allahın kulu da görüp napıyorsunuz dememiş mi?
bunlar iyice zıvandan çıkmış şerefsizler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler