Hayırlı akşamlar arkadaşlar bundan 1 ay önce yuki gusto 100 cc lik cup bir motosiklet aldım alır almazda bütün bakımlarını yaptırdım motosikletim bana yavaş gibi geliyor düz yolda hızı 90 ı geçmiyor sizce normalmi?
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bundan 1 ay önce yuki gusto 100 cc lik cup bir motosiklet aldım alır almazda bütün bakımlarını yaptırdım motosikletim bana yavaş gibi geliyor düz yolda hızı 90 ı geçmiyor sizce normalmi?
Ya normal ya da km saatiniz düzgün çalışıyor.
Kesin sorun var. O motorun ölüsü 2 Mach yapar.
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Biraz daha dip gaz devam edersen motorun yatak sarıp kol çıkarması yakindir
Cub ların sınırı odur dert etme.
Hızı az... 150 - 160 gidenleri biliyorum
Şahitlerim var...
Merak etme sandığın kadar dip gaz gitmiyorum yaptığım hız en son 70 felan motorun sınırlarını niye zorlimki boşuna sonuçta işe gidip gelmek için kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
Bana pek inandırıcı gibi gelmedi ama ya gösterge bozuktur yada 100 cc değildir
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
Peki arkadaşlar size bi sorum daha olacak benim bu motorun yağ seviyesini ölçerken motosikleti orta sehpaya alıyorum ölçeceğim zaman ön tekermi yere basmalı yoksa arka tekermi ön teker bastığı zaman yağ çubuğunun dörtte biri yağlı görünüyor ama arka Tekel yere bastığın zaman yağ çubuğunu dörtte üçü yağlı görünüyor sizin öneriniz nedir nasıl yapmalıyım
emin misin 90 yaptıgına o aletle 70 yaptıgına şükret
Seninki gene iyi benim cg-125 85 gösteriyor gps de :D
ama çekiş çok fazla hiç yavaşlamıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)