Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Pulsar 200 NS Benzin pompası arızası

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    NS 200
    Herkese merhabalar.
    Motosikletimde benzin pompası da sorun var kontağı açtığıldığında ilk selamlamayı çok sesli yapıyor ustam pompanın içinde 200-250 TL'lik bir otomatik var onun değişmesi gerekiyor dedi zamanında 150 yi geçen motosikletim şimdi 130 da tıkanıyor ani gaz açınca hemen tepki vermiyor.

https://www.motoguven.com/urun/bajaj...-yakit-pompasi

https://urun.n11.com/yedek-parca/pul...mpa-P426046615

https://urun.n11.com/yedek-parca/pul...tan-P287181854

Değişmesi gereken parça bu ama ikinci attığım n11 linkinde satıcı 2014 modeller için uygundur dedi benim motorum 15 model...

Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim 300 TL ye halledilebilirse 1500 TL komple benzin pompasına boşuna para vermek istemiyorum parayı kolay kazanmıyoruz.
    Acaba aynı bar değerinde üniversal bir benzin otomatiği uyum sağlar mı? / sağlıklı olur mu? Bu parçayı nasıl temin edebilirim sanırım fabrikası da üretmiyor yoksa her sitede bulunurdu bu parça belki de satış politikasıdır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seramik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Hocam şimdi verdiğiniz linkler pompanın kendisi.

Otomatik dediği şey düşündüğüm şey ise bu pompa ile alakası yok. resmi var mı veya motorunuzun servis klavuzu. link atabilirmisiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

Yani bahsettiği şey yüksek ihtimal ile benzin regülatörüdür.

Üniversal benzin otomatiği diye birşey yok hocam. Sadece benzeri olabilir. (bu arada üniversal derken dıştan bağlantılı farklı bir türü var onu da yazayım da yanlış anlaşılmasın)

Önemli olan regülatörün enjektörlere bastığı yakıtın basıncı. Farklı bir basınçta olursa performansta sıkıntılar olur veya düzensiz çalışma veya hiç çalışmama.

Eğer kendiniz yapacaksanız ona göre anlatalım yoksa ustanız zaten halleder.

Motosikleti
    NS 200

Dediğim arızalı olan parça bu
    O zaman pulsar bayisinden bu parçanın 2015 modellerde kaç bar basınca sahip olduğunu öğrenip alacağım
    Evet kendim değiştirmeyi düşünüyorum zaten motorunda rolanti dalgalanmasını rolanti motorunu temizleyerek kendim çözdüm benzin pompasını söküp takmak da pek zor Bi işlem gibi gözükmedi yoksa ustalar depoyu kaldırınca aldıkları işçiliğin haddi hesabı yok ��

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

Alıntı Seramik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam şimdi verdiğiniz linkler pompanın kendisi.

Otomatik dediği şey düşündüğüm şey ise bu pompa ile alakası yok. resmi var mı veya motorunuzun servis klavuzu. link atabilirmisiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

Yani bahsettiği şey yüksek ihtimal ile benzin regülatörüdür.

Üniversal benzin otomatiği diye birşey yok hocam. Sadece benzeri olabilir. (bu arada üniversal derken dıştan bağlantılı farklı bir türü var onu da yazayım da yanlış anlaşılmasın)

Önemli olan regülatörün enjektörlere bastığı yakıtın basıncı. Farklı bir basınçta olursa performansta sıkıntılar olur veya düzensiz çalışma veya hiç çalışmama.

Eğer kendiniz yapacaksanız ona göre anlatalım yoksa ustanız zaten halleder.

O zaman pulsar bayisinden bu parçanın 2015 modellerde kaç bar basınca sahip olduğunu öğrenip alacağım
    Evet kendim değiştirmeyi düşünüyorum zaten motorunda rolanti dalgalanmasını rolanti motorunu temizleyerek kendim çözdüm benzin pompasını söküp takmak da pek zor Bi işlem gibi gözükmedi yoksa ustalar depoyu kaldırınca aldıkları işçiliğin haddi hesabı yok ��

Motosikleti
    R1
    Alıntı Admİnl16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://urun.n11.com/yedek-parca/pulsar-benzin-pompa-ns-200-benzin-pompa-P426046615

Hocam o parçanın arızalı olduğuna emin misiniz?

Ustanızın dediği şey bambaşka bir şey.

Motosikleti
    NS 200
    Hocam o parçanın arızalı olduğuna emin misiniz?

Ustanızın dediği şey bambaşka bir şey.

Evet bana bunun değişmesi gerektiğini söyledi sizin kast ettiğiniz tam olarak nedir?

Motosikleti
    R1
    Evet bana bunun değişmesi gerektiğini söyledi sizin kast ettiğiniz tam olarak nedir?
    Yukarıda da belirttim ustanızın bahsettiği parça benzin regülatörü. Sizin bahsettiğiniz parça benzin pompası. farklı şeyler.

Motosikleti
    NS 200
    Yukarıda da belirttim ustanızın bahsettiği parça benzin regülatörü. Sizin bahsettiğiniz parça benzin pompası. farklı şeyler.

Usta değiştirme zamanı geldi sanırım. Bakalım yarın Birde bayisine sorayım onlar ne diyecekler

Motosikleti
    R1
    Usta değiştirme zamanı geldi sanırım. Bakalım yarın Birde bayisine sorayım onlar ne diyecekler
    Motorunuz kaç model? kolay bozulan bir parça da değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

[/COLOR]

Motosikleti
    NS 200
    Motorunuz kaç model? kolay bozulan bir parça da değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------

[/COLOR]http://www.youtube.com/watch?v=AKJF6EzXrnM
    2015 model

Motosikleti
    R1
    2015 model
    Temizlik işlerini yapın sonra yine buraya yazarsınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

Bu arada pompanın ve orada gördüğünüz parçaların farklı açılardan fotoğraflarını çekin.

Eğer temizlik işe yaramaz ise size eşdeğer parçaları söyleyebiliriz.
    Admİnl16 bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler