Ruhsat işlemlerini hiç bayiye yaptıranınız var mı?
Reklamlar
-
11 Ağustos 2020, 12:22
Geçen cuma günü sıfır motor satın aldım. Ruhsat işlemlerini kendilerinin yapacağını, benim sadece notere gidip imza atmam gerektiğini söylediler. Şu an sadece kapora ödedim, motorun ücretini daha ödemedim. O gün beni arayacaklarını söylediler ama hala aramadılar. Ben mi yanlış anladım, bu kişiler belgeleri gönderip bana haber vermesi lazım öyle değil mi? Siz nasıl halletiniz?
(İşlerimin %90 nını internet üzerinden hallettiğim için telefonda kontör yok arama yapmak için, ve şimdi kontör yüklersem hepsi boşa gidecek, o yüzden yükleme yapmadan önce buraya sormak istedim.)
Reklamlar
-
11 Ağustos 2020, 12:45
aynen bu şekilde olcak zaten.sizi arıcaklar gidip imza atıcaksınız o kadar.eskiden daha zordu emniyete vs gidiliyordu şimdi tek yerden hallediyorlar size imza atmak kaldı.sıkıntı yok hayırlı olsun
-
11 Ağustos 2020, 12:53
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
aynen bu şekilde olcak zaten.sizi arıcaklar gidip imza atıcaksınız o kadar.eskiden daha zordu emniyete vs gidiliyordu şimdi tek yerden hallediyorlar size imza atmak kaldı.sıkıntı yok hayırlı olsun
Anladım, çok teşekkür ederim cevap için.
-
11 Ağustos 2020, 19:52
Ben hiç notere bile gitmedim. Adamlar bayide bana imza attırdı onlar muammelecilerin den işi halletti
-
12 Ağustos 2020, 23:05
Vekalet imzalatıyorlar normalde. Onlar ruhsat plaka işini noterde halledip sana motorla birlikte ruhsatı veriyorlar.
-
13 Ağustos 2020, 13:33
Alım satım işlerinde bütün insiyatif noterde.
Noter bayiyi tanıyorsa, müşterinin vekaletini istemiyor.
-
14 Ağustos 2020, 11:58
Bende böyle aldım sorun yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)