Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Üsküdar Ekspertiz !!

REKLAM ALANI

Saygı değer Abilerim,Kardeşlerim öncelikle merhabalar küba superlight alıcam 2. el ilk moturum olacak ve motordan anlamıyorum hani derler 2. el motor alırken motorun sesini dinle elciklere bak yan ayaklılara bak erime varsa yan düşmüştür motor bölümünde yağ kaçağı var mı elle bak ben bunlardan fazla anlamıyorum ve ilk motorum olacağı için uzun bi süre kullanacağım bana daha sonradan sıkıntı çıkartmaması için ekspertize sokmak istiyorum veya ne yapabilirim ve son olarak Üsküdarda Motosiklet için ekpertiz bilen var mı ve güzel cidden ilgilenen bir yer mı bilgi alabilir miyim sizden şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    uskudari bilmem fakat yetkili yamaha ve honda servisleri bu isleri yapiyor arayip görüşmekte fayda var

Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    motosiklet için öyle kurumsal ekspertiz hizmeti veren bir firma bildiğim kadarıyla yok. kadıköy tarafında motor ustaları var onlara göstermek lazım. tabi onların çoğu da kubaya burun kıvırır
    Demirr34_ bunu beğendi.

Alıntı EUOGLU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uskudari bilmem fakat yetkili yamaha ve honda servisleri bu isleri yapiyor arayip görüşmekte fayda var
    Peki fiyat ne kadar çekerler acaba ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)