Arkadaslar dunyanin en iyi motorlarini ureten Honda miz Formula 1 İngiltere gp yi kazanarak masaya yumrugu vurdu.
Hala sacma sapan markalari ovup Honda yi gomerseniz bilin ki kalp gozunuz kapali sizinn..
Arkadaslar dunyanin en iyi motorlarini ureten Honda miz Formula 1 İngiltere gp yi kazanarak masaya yumrugu vurdu.
Hala sacma sapan markalari ovup Honda yi gomerseniz bilin ki kalp gozunuz kapali sizinn..
Arkadaşım seni tanımıyorum ama bi şey anlamadığın gerçekten çok belli. Bi quartararoya basın kesin diyosun adam 7. Oldu, dedem rossi bile geçti. Geliyosun buraya Honda tokatladı falan. F1de en iyi şasi 2010dan bu yana aralıksız Redbullda. Geçen sene yaptığı hile yüzünden ferrarinin motorumu kırptılar. Mercedesin lastikleri fazla ısındığı için kaybettiler bugün redbulla. Mercedes motoru hepsinden açık ara önde. Bilmeden etmeden nasıl olsa anlamazlar diyip kendini rezil ediyosun yapma. F1de kullanılan V6 turbo hibrid enerji dönüşüm sistemli motorla motosikletlerde kullanılan motorun ne alakası var ayrıca?
yani bu kadar aşağılık kompleksli bir insan ilk kez görüyorum yazık
bende kawasakimle trafikteki ferrarileri mercedesleri geçebiliyom. ne var ki onda
F1'i bilen biri bugün dominant olan bir takımın ileride sürünebileceğini bilir zaten.
Ne boş adamsın hırbo yaa. Taktiksel hatadan dolayı öyle olduğu biliniyor.
Hocam hondadan reklam falan mu alıyorsunuz? Yani bir insan bunu bedavaya yapamaz yapmamalı...
Çok boş yapıyorsunuz çooook..Adam yırtınıyor honda da honda diye... Kabul edin HEEE diyin gitsin...
Bu arkadaşın tek amacı sansasyonel başlık açıp siteyi canlı tutmak. Ben kendisinin site yönetiminin adamı olduğuna inanıyorum çünkü bu kadar tahammülün başka bir izahı olamaz. Bir insanın sitedeki yazılarına müdahale etmek için illa birilerine küfür mü etmiş olması gerekiyor ? Sitenin kalitesi giderek yerlere inmeye başladı. Son günlerde saçma sapan başlık hortlatma timi de görev başında ama kimsenin dur dediği yok. 5 sene kadar önce de Kuba ve RKS başlıklarını hortlatma timi görevdeydi, neyse ki duruldular.
Yaşım 50 ve hala rüzgara karşı ayakkabılarımı ıslatmadan işiyebiliyorum.
Yine honda dusmanlari bir olmus uzerime geliyorlar..hic onemli degil,hepinize yeterim.
Birincisi,ferrari denen hilebazi aaa onun motoru kisildi diye savunulabilir mi ? Lutfenn..
İkincisi,honda miz redbull a daha ikinci senesinde,hersey daha yeni basladiii ve ayrica honda bu ise gec basladi ve simdiden mercedes e kok sokturuyoruz..
Dunya da tek basarisi superbike(amatoru eglendirir) sampiyonluklari olanlara bakin bir de honda miza.
Ahaa simdi gordum,indy serisinde de honda miz sevrole denen adamlari dovuyor..
Ahhh bi de marquez sakatlamsaydi moto gp de ducati suzuki dovucektik ne guzel..(kawasaki dovemiyoruz onlar aglayip kacti)lakin benim isime geldi sakatlannasi o ayri konu..
Arkadaslar,bundan sonra Honda yi agziniza alirken iki defa dusunun yaniii.
Bende bu kim diyordum..Tamam... Soichiro Hondanın kayıp mirasçısıymış...
Bir zamanlar da metehandro (Mete_Han )vardı menşur hondacı..
Ferrari 20 küsur yıl şampiyonluk görmedi, döndü. Honda, son geri dönüşünde başlangıçta çuvalladı. Mercedes'in de şampiyonluksuz bir dolu yılı var ve yine olacak. Özetle, takım tutun ama ilelebet kazanacağınızı sanmayın.
Dunyanin en guzel(bana gore) motosikleti olan Africa kullaniyorum..arabam yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Ya abicim,honda fanboy olmanin nesi yanlis ?
insani kendine bagliyor namussuzlar.
en güzeli abs li xmax
bu tür yarışlarda sürücüler daha ön planda değilmi araçlar arası uçurum farkı varmı pek anlamıyorum ben
Abi ne kullanıyorsan söyle biz de alalım yoksa gidicem hemen 10 tane Honda motor alıcam bakalım kafası nasıl oluyormuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)