Arkadaşlar yatak sarmış burgman 400üm var xxx motorda.Yalan yok 3 senedir belki orada..Bilen bilir profilimde fotoğrafları var.. 2gün önce b ir şahıs aradı ve dediki.. " Mustafa bey sizin xxx motorda burgman 400ünüz var ben ona talibim elimde zat150 var muayenesiz sigortasız 5 bine satıyorum ben, üste bir miktar para ile takasta almak istiyorum şu an motor zaten xxx motorda ..Dedi..
Bende ben o motoru o hali ile 5 bine satmayı düşünüyorum isterseniz elinizdeki motoru 5 bine satın bendekini alın üste para vermezsiniz , satılmaz ise kendim tamir edip kullanacağım siz ne vermeyi düşünüyorsunuz dedim..
Şahıs : üste 3 bin 3500 gibi veririm en fazla o kadar çıkar dedi..
Bende bir motorun fotoğrafını atarmısınız bakayım onlar o kadar oldumu ya dedim..Ve şahıs motorun fotoğraflarını yollar. Ve yol üstü olduğu için şahsın motorunu gördüm yalan yok bayağı dökük birşeydi..
Ardına şahıs aradı : Kardeş baktın fotoğraflara ne diyorsun ben üste az bir para ile 1000-1500 veririm dedi..Ve ağız değiştirdi bu sefer..
İşyerine gittim fiyatını merak ettim bu kadar oldumu piyasası dedim..Ve şahsın ilanını gördüm..Motora pazarlık olur ihtiyacımdan dolayı 3750 tlye satıyorum yazmış..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...42135988/detay
Vay anasını dedim hani bana 5 bin dedi, hani ihtimaller dahilinde bana takasta 5 bin sayıyorum dese hak veririm ona göre bende fiyat veririm , Üstelik sonradan ağız değitirdi 3500 tl olan meblayı 1500 tl yaptı , üstelik ilana ihtiyaçtan dolayı yazmış ihtiyaç nedir borçtur ekmektir sudur vs..Ama şahıs belli lüks derdinde..
Tabiki ben haberci editör stalkçı bir şahıs olarak ilan fotolarını watsaptan yolladım mesaj olarak " Motor için görüştük sizin ile elinizdeki motora 5 bin istedinizi söylediniz oysa motora pazarlık içinde 3750 tlden satışa koymuşssunuz , sonradan üstüne 3000 tl vereceğinizi söylediniz bende motoru görüp olabilir dedim. Sonra tekrar arayıp neden ise 1500 tl vereğinizi söyleyip nedense ağız değiştirdiniz ..
Dürüst değilsiniz lütfen rahatsız etmeyin.. diye mesaj yazıp
Diye yazıp her türlü engelledim..
Akşamına bir kere aradı hali ile ulaşamadı.. He dersiniz adam elindek mal zaten 3500 sizede ona göre 1500 demiş dersiniz buna tabiki evet derim ama başta 5 bin diyip sonra çelişkili rakamlar bildirmesi sinirimi zıplattı zaten Bir daha ulaşamadı..Buyrun karar sizin..