Kanuni trex 150 nasıl bir motor ?
Reklamlar
-
24 Ağustos 2006, 15:50
selam arkadaşlar,
Scooter almaya karar verdim ve beğendiğim 2 model var fakat malum bütçe sınırlı,
sizce kanuni trex150 nasıl bir motordur?
1-) O km Kanuni trex 150 mi?
2-) 2.El Honda beat mı ? almalıyım.
ve son olarak bu motorlar 100 km sürate çıkabilirmi?
malum arasıra şehir dışınada çıkabilmeli.
özellikle tecrübeli arkadaşların yardımını rica ediyorum,
bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Verceğeniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
Hoşçakalın.
Reklamlar
-
24 Ağustos 2006, 15:56
-
24 Ağustos 2006, 16:01
-
24 Ağustos 2006, 16:44
uzun yola gideceksen beat parasına 2005 ybr al daha uygun olur senin için ama illa scooter diyorsan beat
-
24 Ağustos 2006, 16:50
honda hayat onda.... (Sloganı)
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
24 Ağustos 2006, 17:27
sccoter derken otomobilin 80 ile seninki bir olacakmı?Ben asya 125 t ile bir deneme yaptım kamyonetle yan yana geldim.benimkm saati40 gösterirken onunki 30 du tekerlek çap farkı var.scooter şehiriçi motorudur .e5 te veya tem de psikopatların arasına dalmayın.Bizim memlekette ölen ölür kalan sağlar bizim dir zihniyeti hakim bana e5 te kaç kişi hadi hadi emniyet şeridine dedi.ona göre düşün.Hacca giden hacıdır gerçekla meaallasef acıdır.
-
24 Ağustos 2006, 20:16
ben kanuni trex diyorum hem 150 cc hem ön fren diskli.
trex yaklaşık 9 hp
beat 7 hp
-
25 Ağustos 2006, 00:42
istanbullu honda kolay kolay yalan söylemez benim motor 10 bg ama beat 3 kişi bindimi benimkini geçio
-
25 Ağustos 2006, 00:48
trex çok kullanışlı bi motor trex derim ben incele kullan hem seri hem pratik hem ekonomik
-
trex i şahsen kullanan varmı arkadaşlar tavsiye edermisiniz?
-
gaddar adlı üyeden alıntı
kesinlikle etmem bizim burda kebabcıda war bu kdar iğrenç ses cıkaran bi alet görmedim 5 para etmez bi alet
-
sesi iyi olan scooter yok zaten dostum
-
gaddar adlı üyeden alıntı
kesinlikle etmem bizim burda kebabcıda war bu kdar iğrenç ses cıkaran bi alet görmedim 5 para etmez bi alet
-
İSTANBULLU adlı üyeden alıntı
sccoter derken otomobilin 80 ile seninki bir olacakmı?Ben asya 125 t ile bir deneme yaptım kamyonetle yan yana geldim.benimkm saati40 gösterirken onunki 30 du tekerlek çap farkı var.scooter şehiriçi motorudur .e5 te veya tem de psikopatların arasına dalmayın.Bizim memlekette ölen ölür kalan sağlar bizim dir zihniyeti hakim bana e5 te kaç kişi hadi hadi emniyet şeridine dedi.ona göre düşün.Hacca giden hacıdır gerçekla meaallasef acıdır.
bu hatayı heryerde yapıyolar.. böyle bişe yok senin motorun km s bozuk scooterrda sateki hız neyse otomobildeki aynı.... fiziksel olarak 1 satte alınan km cinsinden alına yol hızdır. ve km/saat diye açıklanır. vasıtadan vasıtaya değişmez
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
-
İİİİ ALIRSAN GÜLE GÜLE KULLAN..................
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
-
-
-Ben Trex kullanıcısıyım. Eğer ilk deneyimin olacaksa al derim. Ama şehiriçi hariç kullanmanı tavsiye etmem ve motorun sağlığı için 80'den sonrasını yapsada unut.
-
22 Ağustos 2007, 01:06
ya sen nasıl trex kullanıcısın bendede trex ver mafiril aynı motodan mı bahsediyoruz yha ben normal dümdüz yolda az bi mesafede 110 rahat görüom az eğimli bi yerde ibra aşşa kadar dayanıo 150 cc var motorda biride aktiva kullanıcısıyım 80 den sonra sı zor 100 yapmaz aktiva yapmıo dio yha kardeşim snn aktivanın silindiri ne tmm sağlam motor ama yaşlı işi honda süper motorlar yapıo ama kanuninin egzosundan başka ve ön freninden başka sorunu olması zor trex 150 cc diyince akan sular durur sen vitesli 125 + motor almıcam illaki scooterr alcam diosan trex kardeşim salam değil dışı ama fazla bi para değil tavsiye ederim ilk geldiğinde rahat 100 km yi görürsün bi aç motoru 110 u gözlerin kapalı görürsün benden sölemesi.bide motor uzun yola gidince km göstergesi şişiyo bazen 80 le giderken 125 gösterebilio.he bide ben trexle 60 km mesafedeki bi yere gittim geldim problem çıkarmadı 3 ayda bi 5 m e hava filtresini değiştir alırsan çok yakıo.saygılar enesbhcvn@gmail.com
yha bi de biri irenç sesi var dio ulan motordan ses çıkmıo kebapçına söle egsos çok arıza çıkarıo (başka arıza çıkarması zor)kesin bi şey var yha benim motordan ses çıkmıo kanuni trex150 cc den bahsedioz deme :D:D:D:D:D:D:D
çok yorum yaptım ama herkese ayrı oldu biras
batuhan bak kardeşim aktivala trex bir değil 90-100 gördü trex 80 den sonra zorlanır ne demek 150 cc var gel kapışam ruhsatına ne bu yha yorumlarımı oku oku oku hatim et.
-
slm millet bende size bişe sorcam 1 haftadır düşünüyorum scooter alacam para hazır ama rokkomu trex mi diye karar veremedim yardımcı olunda bi rahatliyim yaaaww
-
ya beyler benim arkadaşta var trex yani egsozu fazla ses çıkarmıyo ve inanmıyacaksınız 2 kişi e-5 te 120km/h yaptık!!!...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler