Dün nette gördüm, sanırım Ankara'da idi. Sol şeritte aynasına vuran motorcuyu ani bir hamle ile arabasının altına aldı. Link bulursam atacağım.
Aman dikkat arkadaşlar, ortam gergin..
Dün nette gördüm, sanırım Ankara'da idi. Sol şeritte aynasına vuran motorcuyu ani bir hamle ile arabasının altına aldı. Link bulursam atacağım.
Aman dikkat arkadaşlar, ortam gergin..
2 sene önce öyle bişey olmuştu. yeni olduysa haberim yok
İstanbul Avrupa yakası E5'te solun solunda benzer bir olay olmuştu. Motorcunun biri solun solunda taksicinin aynayı kırmış ama kaçamamıştı.
kaçacağımız şeyler yapmayalım. yapacaksak kaçmayacağımız haklı olduğumuz şeyler yapalım. şöföre bakınca bize bakmaya utanacağı şeyler olsun.
şu pandemi dönemininin etkileride var insanlar daha agresif bunalıma girenler mi dersin fıttıran intihar edenmi kadın cinayetleri tecavüz hepsinde artış var
ayna kırmak da nedir ya. madem bir şey kıracan yiyosa in kafasını kır. kırıp kaçmak en ezik hareket ya.
erkeklik yapıp aynasını kırıyorsan çek sonra sağa ,yok öyle milletin malına zarar verip de gazlamak
Toplumumuz çok değişti. Kimileri cebinde tabancası hazır birini vurmak için fırsat kolluyor. Böylece "cemiyette" saygınlıkları artıyor.
Ayna kırma hobisi olanlara duyurulur
Arabacının elleri dert görmesin. Kimse alınmasın ama başıma gelse aynısını yapardım. Trafikte bizzat başımıza geldi. Hadi haklı olsa tamamda tamamen artislik için kaskına kamera takmış lavuğun tekiydi. Arkadaşın arabasıydı, aynaya tekme atıp geçti. Allahtan elemanın altındaki motosiklet 600rr gibi bir şeydi de kaçabildi. Kaçamasa o sinirle arkadaşım arabanın altına alır geçerdi açıkçası. Ciğeri üç kuruş etmezin teki 5 bin liralık aynamı kırıp malıma zarar veremez. Verirse de cezasını çeker. Öyle yada böyle.
Ayna kırmak gibi bir saçmalık yapmayın arkadaşlar. Üstünüze böyle birisi kırar, aynamı kırınca korkudan direksiyon hakimiyetimi kaybettim diyip paçayı kurtarır sizde öldüğünüzle kalırsınız.
Böyle caddy tarzi bir araba ile tartışıyordu motorcu. aynasına vurar vurmaz ani bir sol ile altına aldı motoru.
Olay aynayı kıracak haddeye geldiyse işler kötü.Biri benim arabamın aynasını kırsaydı yakalarsam konuşurdum yaklayamassam altıma almak gibi bir şerefsizliği yapmazdım.Herzaman kedi plav yemez.Motorcuyu her altına alıp öldüren yırtmıyor.Kontrolümü kaybettim yalanı biryere kadar yer.Ölenin sahibi varsa zaten bu işin peşini bırakmaz.
Ömründe hiç motora binmemiş araç şöförleri motorculara herdaim düşman gözü ile bakar.Yanında durmanı istemez,devamlı arkanda kuyruk olmanı ister ama ne hikmettir iş sollamaya gelince senin şerini işgal eder.Neden yaptığını sorsan sen motorcusun yol vereceksin der.Hiç boşuna kollamayın aracın sürdüğü şöförleri.Neden aracın sürdüğü diyorum.Çoğunu araç sürüyor çok azı aracı kendi sürüyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)