Hayalimin ruhsatlı, plakalı ve muayeneli bir şekilde gerçekleşmesi mümkün mü ?
Reklamlar
-
06 Ağustos 2020, 20:23
Reklamlar
-
06 Ağustos 2020, 20:41
Kusura bakma ama güzelim motoru çöpe çevireceksin..
Bari güzel bişey değil de hurdalıktan sağı solu sökülmüş dağılmış bişey bul da ziyan olmasın bari..
Zevkler ve renkler diyemeyeceğim resimdeki motor çöplük bence..ç
-
06 Ağustos 2020, 20:54
yaparsın yapılır yaptırırsın ama %95 ihtimalle yeni haliyle muayeneden geçmez
-
06 Ağustos 2020, 20:58
Kardeşim yediemine git aynısı var
-
06 Ağustos 2020, 21:23
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Kusura bakma ama güzelim motoru çöpe çevireceksin..
Bari güzel bişey değil de hurdalıktan sağı solu sökülmüş dağılmış bişey bul da ziyan olmasın bari..
Zevkler ve renkler diyemeyeceğim resimdeki motor çöplük bence..ç
Yorumun için teşekkür ediyorum ama olay zaten motorun kirli gözükmesi yani yürüründe vs sıkıntı olacağını sanmıyorum. Rat bike deniyor bu tarz konsept çalışmalara. Yine de teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
f0cus adlı üyeden alıntı
yaparsın yapılır yaptırırsın ama %95 ihtimalle yeni haliyle muayeneden geçmez
Teşekkür ederim peki geçmeme sebepleri sence nedir ? Yani muayene öncesi tekrar değiştirme yapabilirim en azindan benzin deposunu. Egzoz vs zaten ne motor alırsam alayım değiştirmem orjinalindeki gibi kalır
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Kardeşim yediemine git aynısı var
Yediemin derken ne demek istediniz pek anlamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
Arkadaşlar gerçekten benim çok hoşuma giden bir görüntü. Bu istegimin daha sonrasında muayeneden geçmesi için ne önerileriniz var acaba? Lütfen gerçekten uzun zamandir hevesim var.
-
06 Ağustos 2020, 22:23
Saruman09 adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim peki geçmeme sebepleri sence nedir ? Yani muayene öncesi tekrar değiştirme yapabilirim en azindan benzin deposunu. Egzoz vs zaten ne motor alırsam alayım değiştirmem orjinalindeki gibi kalır
1-sele
2-far
3-arka stop
4-sinyaller
5-aynalar
2 kişilik gözüken bir motoru tek kişiliğe çeviriyorsunuz bu direk kalıyor muayenede bazıları artçı selesi için sök tak vantuzlu küçük sele koyuyor geçiriyor ama sizin istediğiniz tasarım da buda zor gözüküyor
Diğer sebebler muayene için sökülüp takılabilir şeyler çok zorlamaz zaten
-
06 Ağustos 2020, 23:07
Ben küçük bir ilçe de motoru muayneye soktum pek detaylı bakmadan hızlıca kontrol edip gönderdiler ama nelere baktıklarını hızlıca söyleyeyim onlara göre hazırlarsın motorunu
- Sinyaller
- stop farı iki frenin de stop farını yakması lazım
- farlar uzun kısa
- frenler
- şasi numarası motor numarası
- fren kaliperleri sağlam mı oynama var mı diye bakıyorlar
- lastik kabak mı değil mi yani lastik dişlerine bakıyorlar
- ön lastiği hareket eden bir düzeneğe çıkarıp sağa sola gerdiriyorlar oynama vs var mı diye
- korna
- aynalar
- gösterge
hatırladığım kadarıyla bu kadar bunlar düzgün olursa muhtemelen sıkıntı yaşamazsın
-
07 Ağustos 2020, 00:49
Motoru yapmadan önce muayneden geçirip sonra projeye başlayabilirsin. Proje bittikten sonra da plakan olsun takılı şekilde sinyal,stop ve farın çalışsın yeterli
-
07 Ağustos 2020, 08:17
İlk motorun olacakmış niye 10 yıldır motor biniyor da sıkılmış gibi fantazi deniyorsun
-
07 Ağustos 2020, 10:45
Anladığım kadarı ile genç bir arkadaşsın. Heveslisin. İstediğin değişikliği yap kardeşim.
Önce en yakın makine mühendisleri odasına git. İstediğin değişiklik için proje çizdir. Sonra değişikliği yap muayeneye git değişikliği ruhsata işlettir güle güle kullan.
Yollarda binlerce değişiklik yapılmış araç var unutma.
-
07 Ağustos 2020, 12:03
-
07 Ağustos 2020, 12:41
cıbılduck adlı üyeden alıntı
Şaşıracak bir şey yok ki. İlk defa motosiklet kullanacağım demiyor. Sahip olacağım diyor. Demek ki daha önce kiralık, arkadaşının, bir akrabasının, babasının veya kardeşinin motosikletini kullanmış hatta paket serviste de çalışmış olabilir.
-
07 Ağustos 2020, 14:01
Daha önce RAT bike örnekleri gördümde bu biraz hurdalıktan toplanmış gibi.Ne uyduysa onu takmışlar.Amaç yürüsün yeter modunda olmuş.Tabii zevkler tartışılmaz oda ayrı konu.
-
07 Ağustos 2020, 14:10
Çıkardığınız parçaları muayene öncesi geri takmak da bir çözüm olabilir ama renk değişikliğine gidecekseniz o değişikliği ruhsata ekletmek gerekiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)