Ben şahsen lastiklerine bakıyor um.
Ben şahsen lastiklerine bakıyor um.
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
motosikletlere gelen zamlardan sonra, Türk erkeğinin cinsel açlığı doğrultusunda birde yenisi eklendi.
*Motosiklet açlığı
ben depodan yana kullanmak istiyorum tercihimi, en az 85-90 lt benzin almalı
kalçasına bakarım. arka kuyruğu güzel gözükmeli. sonra göğ.. öhümmm şey deposuna
farlara bakarım. büyük mü.
Sahibine.
Gözüm tutmazsa kesinlikle almam. Bakmam bile motora. Motor çil çil bile olsa katiyen içim ısınmaz.
Yorumlar efsane. Bu forumu işte bu yüzden seviyorum.
İlk fiyatına bakıyorum. Sıfırdan yüksek veya sıfır parası yazan ilanları kapatıyorum direkt. Gerçi şu an motorum var ama yine de bakıyorum ilanlara arada.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Plakasına bakarım, okuyabiliyorsam öndeki motosiklet iyi kaçmıyor, okuyamıyorsam "helal olsun adamlar uğraşmış,didinmiş, güzel motor yapmışlar" derim.
Sesine. Annesinin desti izdavacına talip olup olmayacağımı belirliyor.
Tanıdık birinin tavsiyesi veya tanıdık birinden alıp almadığıma bakarım.
Motora hiç bakmam. Zaten bakarsam bin tane kusur bulurum.
En son arefeden önceki gün böyle yaptım mesela...
benim için far motor bloğu ve jant
tekeriniz yere sağlam bassın...
Sağlamlığı ve de sorunsuzluğuna bakarım
Motor bloğuna.
Kullanıcı yorumlarına.
Şurada bir liste var; o listedeki her şeye bakarım, üzerine bir de ustama baktırırım: İkinci El Motosiklet Alırken
"Acemisi olduğunuz tekniği önce kapalı alanda, tedirginlik geçtikten, tekniğe hakim olduktan sonra yolda deneyin ve yavaş yavaş yol sürüşüne aktarın." motorhikayesi.com | "Motosiklete Binmeyin, Motosikleti Sürün"
arka maşaya
Youtube: YOL AVCISI
İlanlarda farklı egzoz varmı varsa direk ellerim, şahsın konuşmasına ve nedense plakaya dikkat ederim kıvrılmış bükülmüş mü yoksa ilk günkü gibi mi duruyor, motor hakkında bilgim varsa sesini dinlerim, sosyal medyadan kişiyi bulup paylaşımlarına bakarım apaçi mi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)