Merhabalar ben 2.el kuba çita aldım ve önceki sahibi yağını değiştirmiş ama pul takmadan zorlayarak takmış dişleri yemiş bende yeni diş açacağım ama elimde kumpas olmadığı için vidası kaç mm bilmiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürlerr
Merhabalar ben 2.el kuba çita aldım ve önceki sahibi yağını değiştirmiş ama pul takmadan zorlayarak takmış dişleri yemiş bende yeni diş açacağım ama elimde kumpas olmadığı için vidası kaç mm bilmiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürlerr
Ben de yağ değiştirirken plastik çubuğunun dişlerini yedim. Ama taktım bi şekilde şimdilik sıkıntı yok. Eğer 1mm falan değilse metre - mezura vs. ile ölçebilirsin. Telefonla fotoğrafını çekip bilgisayarda zoom yaparak gayet ölçülüyor, telefonunun kamerası kaliteliyse. Yağ tıpası derken üsteki kapağı diyorsun sanırım, denemekten zarar gelmez fikir olarak verdim. mezuradan 1cm'lik parça kes fotoğrafını kes bilgisayarda karşılaştır.
Şu linkteki şemayı kağıda bastır galiba birebir orjinal boyutta ordan bi çıkarım yaparsın sanırım
https://www.pinterest.com/pin/179088522668047864/
Tapayı alıp bi tornacıya götürürsrniz adam diş tarağı ile rahatca ölçer size söyler diş ölçülerini
Tornacıya götürün bence direk hiç uğraşmadan. Bende de aynı problem çıkmıştı. Tornacı yatırdı mototru altından ayarladı tertemiz oldu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)