20-30 km/h hızla gidiyorsa güvenli, üstünde virajlar nasıl olacak ?
tahrik şaftında çift teker varsa ve şaftta difransiyel yoksa çok ciddi tehlikeler sizi bekliyo ben size söyliyim
Yana yatarmı diyorsunuz?
Bence çok güvensiz . Önden 2 teker olanlar daha iyi viraja giriyor diye okumuştum
Neden peki
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Motor zaten en fazla 100 110 yapıyor şehir içi e5 te kullanıcam hız sevmiyorum 250 kilo motor kolay yatmaz gibine geliyor?
buna verilecek paraya 2 teker alınır geri kalan paraya da güvenli sürüş eğitimi yada ileri sürüş eğitimi alınız
devamm
Hocam bu modelin adı aynı zamanda BuMoto/Jinling Forewer Gt 250 olarak mı geçiyor? Eğer öyleyse fiyatlara baktım da hiç de ucuz değilmiş. Dediğiniz gibi devrilmesi zor gözüküyor ama lastik almaya kalksanız bulamazsınız sanırım o ebatlarda kaliteli lastik. Devrilmekten korkmakta hakkınız var ama bu motor da sanki duramaz gibime geliyor.
3 tekerin 2 tekere göre dönüşlerde cok daha kötü oldugunu okumustum sayın troll hesap.
Sukutur gibi görünsede aslında üç tekerlekli bir ATV bu , 20 km ye kadar hızlarda kafadan kaymaya karşı emniyetli olabilir , diferansiyeli olmadığı için daha yüksek hızlarda iki tekerlekli bir motosiklet/sukutur dan daha tehlikelidir..
yamaha tricity e bakin bir. neden oyle ve bu neden boyle diye. virajlarda riskli, cocukken de vardi bunlardan virajlarda saga sola savrulurdu.
Eğitim alınca arkadan biri dokundurunca yere düşmüyormusunuz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Okuduğunuz anlayamamışsın sen ama en fazla 100 110 yapıyor diyorum , hızda sevmiyorum dedim yani 60 70 le gidicem demek oluyor bu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Zaten amacım yazın 50 60 km yol gidip gelmek şehir dışı yapmam bile,,
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Yani para harcasam 3 5 bin fren olayı falan hallorlurmu sizce?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
Arkadaşım ne değişik insansın ya okuduğunla bilgi verme bak işine.
Bunun benzer pilli olanını babam kullanıyor. Aman diyeyim. Arka tekerin biri tümsekten geçince ön taraf yoldan çıkıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)