Sıfır KM'den Pahalı Satılan İkinci El Motosiklet Sorunsalı
Reklamlar
-
Merhabalar herkese, konu başlığında da söylediğim gibi ikinci el fiyatları gerçekten çok saçma sapan halleri geldi. Anlamıyorum anlayamıyorum ilanlara tek tek girip küfür edesim geliyor. Bu resmen fırsatçılık pandemi şu bu derken gelemeyen 0 KM motosikletleri fırsat bilip herkes kafasına esen fiyatı yazmaya başladı. İnsafsızlık bu kadar da olmaz olmamalı. Bende alıyorum satıyorum ama hiç bir zaman böyle fırsatçılık yapmadım yapmam da. Bilmeyenler görmeyenler için küçük bir görsel paylaşıyorum ne demek istediğimi anlatmak adına. Bunlar sadece bir marka model için bir örnektir. Kişileri yada ilanları hedef göstermek değildir amacım. Aşağıda görseli olan motosikletin 0 KM liste fiyatı tam olarak 39.650 TL yorumu size bırakıyorum.
Reklamlar
-
Hakılısınız, bede bi cross alayım dedim , şuan bumoto scooter var işe gidip gelmek için, gel görki bu maaşlarla bu pahalılıkla imkansız gibi görünüyor.
-
Şu korona geçsin ülkeyi terkedeceğim ciddi ciddi. Herşey ateş pahası oldu, her taraf üçkağıtçı, her taraf fırsatçı, moral falanda kalmadı.
-
Sifirindan pahali satilmaya calisilan motorlar.
Selam vermeyen vicdansiz motorcular.
Gaz yagi nerden bulunur.
3 buyuk sorunsal in belki de en buyugu,basi cekeni.
Konuya donecek olursam,boyle ilan gordugumde azicik bile sinirlenmiyorum,baska ilanlara bakiyorum.
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Sifirindan pahali satilmaya calisilan motorlar.
Selam vermeyen vicdansiz motorcular.
Gaz yagi nerden bulunur.
3 buyuk sorunsal in belki de en buyugu,basi cekeni.
Konuya donecek olursam,boyle ilan gordugumde azicik bile sinirlenmiyorum,baska ilanlara bakiyorum.
Bakılacak ilan kalıyor mu? O konu da ciddi şüphelerim var da benim. He pardon var tabi olmaz mı şöyle bir 10.000KM ve üstüne çıkarsanız 3-5 Lira ucuza veren arkadaşlarımız var tabi.
Honda CBR125R- Yamaha MT07- Yamaha Nmax 155- Honda PCX125- KTM Duke250- Yamaha Xmax 250- Ducati Scrambler İcon- Honda Forza 250
-
Pandemi dolayısı ile gümrükler, ithalatlar, fabrika üretimleri şaştı. Mal yok bulursan da bu fiyat. Bir çok kişi bunu görüp, alırım binmem satarım mantığı güttü. Sonuç bu. Serbest piyasa.
-
Serbest piyasa. Bir taraf sıfırdan fazla fiyat ister, ötekisi ölü fiyatı verir. Davul dengi dengine yani. Bir de sorunsal sorunu var ki onu hiç açmayalım.
-
furkanguvenc adlı üyeden alıntı
Bakılacak ilan kalıyor mu? O konu da ciddi şüphelerim var da benim. He pardon var tabi olmaz mı şöyle bir 10.000KM ve üstüne çıkarsanız 3-5 Lira ucuza veren arkadaşlarımız var tabi.
İsinize gelmiyorsa ki benim de gelmez sifir almak lazim.
Bak yine sorun yok ortada.
-
gezginkral adlı üyeden alıntı
Şu korona geçsin ülkeyi terkedeceğim ciddi ciddi. Herşey ateş pahası oldu, her taraf üçkağıtçı, her taraf fırsatçı, moral falanda kalmadı.
Ya sevin, ya terkedin.
Terkederseniz Alamancı olun, oy verin diğerleri gibi.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
24 Temmuz 2020, 14:30
Daha demin 38.250 tlye 2017 17binde r25 ilanı gördüm. Şaka gibi.
-
24 Temmuz 2020, 14:31
sizin bir whatsapp grubunuz var sırayla bununla ilgili konu acıyorsunuz bence.
-
24 Temmuz 2020, 14:32
fb__ömer adlı üyeden alıntı
Daha demin 38.250 tlye 2017 17binde r25 ilanı gördüm. Şaka gibi.
Ben 2018 modelini 42.000tl gördüm.
-
24 Temmuz 2020, 14:35
gezginkral adlı üyeden alıntı
Ben 2018 modelini 42.000tl gördüm.
Sallandiracaksin bunlari taksimin gobeginde.. ders olsun.
-
24 Temmuz 2020, 14:41
Sallandiracaksin bunlari taksimin gobeginde.. ders olsun.
bildiğim kadarıyla taksimde salıncak yoktu
-
24 Temmuz 2020, 17:23
arndiol adlı üyeden alıntı
sizin bir whatsapp grubunuz var sırayla bununla ilgili konu acıyorsunuz bence.
Yok maalesef bir sürü whatsapp grubum var ama hiç birinde bu şekilde bir organize oluşum içine girilmedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
İsinize gelmiyorsa ki benim de gelmez sifir almak lazim.
Bak yine sorun yok ortada.
Zaten sıfır olmadığı için bu durumdayız orası aşikar lakin bunun da bir adabı olmalı bence 1-2 Bin Lira üstüne istersin anlarım ama artık 5-10Bin Liralara çıktı arada ki makas.
-
24 Temmuz 2020, 17:52
Serbest piyasa kimse kimsenin fiyatina karisamaz, begenmezseniz almazsiniz olur biter.
Mesela bende 2020 mavi Nmax var piyasada şuan motosiklet yok. Liste fiyati 26.450 bende 28 isteyen alır, keyfi bilir.
-
24 Temmuz 2020, 18:20
Almayın kardeşim almayın. Ne muhatap oluyorsunuz böyle kansızlarla.
-
25 Temmuz 2020, 11:47
Şu sıralar cf moto ilanlarında çok sık rastlıyorum.
Adam bayi ilanından 500 lira pahalıya koymuş. Birinin gelip o motoru alması imkansız. Sadece piyasayı manipüle ediyor
-
25 Temmuz 2020, 12:19
Bayilerde bazı modeller yok. Bazı modeller ise gelmeden satılıyor. Bu sebeple (sıfır) ikinci el pahalanıyor. Bu ekonomide ve bu piyasada şu durum anormal değil yani ne yazık ki.
-
25 Temmuz 2020, 12:30
Ben bunlara fırsatçı değil şerefsiz diyorum. Sadece bunlar da değil. Açın Honda Today fiyatlarına bir bakın. Böyle bir millet insanlık tarihinde daha önce görülmedi. Uçuk fiyat veren mi ararsın, yalan yanlış bilgi veren mi ararsın, hepsi mevcut. Bu ahlaksızlığın sebebini yazmayayım siyasete girer.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler