Ötv zammı geri alındığında motor fiyatları ne olur?
Reklamlar
-
Bildiğiniz üzere eylül ayı sonunda arttırılan ötv geri alınıyor.
Eskiye döndükten sonra sizce fiyatlarda nasıl bir oynama olur?
Crf250l düşünüyorum fakat fiyat ortalama ne olur tahminde bulunamadım.
Aynı zamanda 2021 modeller de gelicek. Sizce bu kadar yakın zaman kalmışken ocagı mı beklemeli?
Reklamlar
-
StreetStiLLs adlı üyeden alıntı
Aynı zamanda 2021 modeller de gelicek. Sizce bu kadar yakın zaman kalmışken ocagı mı beklemeli?
Sadece %10 luk bi düşüş yaşanacak.Yaşanacak ama motorsiklet yedek parça ampül vs. bunlara ek gümrük vergisi geldi yani %10 geri alma işide eridi gitti bi anlamı kalmadı yani anlayacağın.
-
Kur sürekli artıyor firmalar kuru düşükten alıyorlar ama her ay ortalama yüzde 3-5 civarı zam yapıyorlar. Yani Ekim başına kadar şu anki fiyatlara minimum yüzde 15.75 zam gelecek demektir.(Tabi kur çok hızlı fırlamazsa)
-
eylül ayına kadar 2 kez zam yapıcak malum markalar en iyi ihtimalle şuan ki fiyatta olur ben dahada yüksek olucağını düşünüyorum yani pek bi işine yaramaz
-
StreetStiLLs adlı üyeden alıntı
Beni yanlış anlama ama hayatta düşmez
-
Bu ülkede bir ürünün fiyatı düşmesi imkansız benim fikrimce alınacak ürün ne olursa olsun hemen alınmalı ne olsa kullanıp 1.5 katına satabilirsiniz.
-
Ülkenin döviz kaynagı nedir.
Temelde truizim ve üretim ..
Üretim var mı ? yok Sanayi eskisinden düşük çalışıyor
Truzim bu sene yollarda ben almancı aracı görmüyorum
Şuanda net de zaten dövizin kalmamış döviz rezervin yok hala bir şey düşecegini bekliyorsunuz ...
https://www.youtube.com/watch?v=oQczl9S-wlM
7:38 de konuşan kadını dinleyin , tane tane bez alıyorum diyor , eeee bunu yapıp niye motorun fiyatlarını düşmesini bekliyorsunuz ....
Bende sizi anlamıyorum valla anlamıyorum , motor, araba fiyatlarının düşmesini bekleyen zihniyet i anlamıyorum ....
Şöyle yapın en kadar altınınız var dolarınız var eruo nuz var onları bozdurun , Eviniz arabanız hepsini satın TL alın ,
Reis nize destek olun , ne de olsa TL degerlenecek...YApın yapın..
-
o düşene kadar firmalar bir daha ürüne zam yapar.
o nedenle kışın düşer yazın artar ötv düşer fiyatlar düşer falan yok böyle şeyler.
-
eskiden motosiklette hiç vergi yoktu.
o zaman da vergi geldiği zaman geçici demişlerdi
ama hiç geçmedi
-
24 Temmuz 2020, 08:53
%10 ek vergi kaldırılsa bile kur farkı ve enflasyonla beraber fiyatlar tırmanmaya devam edecektir.
Paranız varsa alınmış alınmıştır mantığıyla Eylül sonunu beklemeyin bence
-
24 Temmuz 2020, 08:55
1999 da demişlerdi deprem vergisi 2000 aralık ayına kadar diye 2020 temmuz bitiyor hala var.
-
24 Temmuz 2020, 10:28
%10'luk artış geri alınmaz. Tarih uzatılır. İndirim hiçbir şekilde olmaz.
-
24 Temmuz 2020, 10:38
Bizim memlekette giren çocuk olarak çıkar. Hiç ümitlenmeyin. 54 senelik tecrübem var.
-
24 Temmuz 2020, 10:55
Geçici kelimesini yanlış anlıyorsunuz ondan. Zamanı kastetmiyorlar, şiddetini kastediyorlar.
-
24 Temmuz 2020, 11:26
Bizde verilen zam geri alınmaz gardaş.
-
24 Temmuz 2020, 12:31
Eylül ayı sonunda deniyor ancak bir gece o ötv zammının sürekli olacağı kararı çıkabilir. Olmamış iş değil sonuçta.
-
24 Temmuz 2020, 16:37
Geçici olarak acıyı kastediyorlar.İlk bir acıyor sonra alışıyorsun.Sonrası yallah tazzzyikkk.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)