Arkadaşlar merhaba. 90000km de cbr 125 buldum,ancak 60000de komple motor yapılmış. Almamı önerir misiniz?
Arkadaşlar merhaba. 90000km de cbr 125 buldum,ancak 60000de komple motor yapılmış. Almamı önerir misiniz?
Hocam 20000 kmde olan cbrlara 20bin tl fiyat koyuyorlar,o kadar bütçem de yok
motor yapılmış da diğer aksamlar ne durumda acaba? radyatör kısmı nasıl acaba, taştan pislikten ön tarafı yamuk yumuk, her tarafı eğilmiş durumdaysa sürekli hararet yapabilir. aküsü ne durumda, diğer aşınan parçaları ne durumda? sentil ayarı yapıldı mı acaba?
birçok soru var sorulması gereken.
lynx e katılıyorum, motosiklet sadece motor kısmından oluşmuyor. kısa vadede cok daha zarara neden olacaktır.
bütçenizi bilmiyorum, 2016 model abs li rs200 takip edebilirsiniz, 16 a görmüştüm gecen hafta.
turing model motor harici hiçbir motor Türkiye şartlarında 90bin km ye gelemez. 20 yaşında bir motor bile olsa orjinal 40 bindedir o. kesin km ile oynanmıştır
Doğrudur hocam. Ben en iyisi riske girmeyeyim. Cevaplarınız için teşekkürlerbir de bana 125 cc motor önerebilir misiniz?
alınır ama gözden çıkartarak alınır. yarın öbürgün yolda bırakacağını bilerek alınır
çünkü dediğin motosikletin kullanıcı profili genel olarak bellidir
20 binde bile o motoru öldürüyorlar
gerçek 90 bin olduğundan şüpheliyim
diyelimki gerçek 90 bin ve 60 binde motor yapıldı diyorsun.
düzgün kullanımda 100 binde bile o motor yapılcak kıvama gelmes
11-12bin civarı
Falcon mexico 150 önerir misin? Veya mondial drift
falcon u bilmiyorum ancak drift in motor blogu iyidir.
ben mondial vulture kullanmıştım 162 cc olan, commuter tarzı cok rahat ve torklu bir alettir. Sahsen mondial in kendini kanıtlamış sayılı iyi motorlarındandır, hiç üzmedi beni.
Fotolarda cılız cıksa da biraz kalıplı bir motor, canlı görmeni tavsiye ederim
Motorum bir yıldır garajda yatıyor. Durduğu yerde çürüyor ama satmaya korkuyorum. Bugün sattığımız malı bir daha alamama ihtimalimiz var. Ne biçim bir enflasyon var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)