4 parmak yapsaydınız alırlardı.
Arkadaşlar bu ezik ufaklığı niye sallıyorsunuz, kâle alıyorsunuz. Africa kullanıyormuş, gsciler selam vermemiş falan filan. Çocuk ya bu yazdığı kelimelerden konuşma şeklinden belli, yaşı ufak değilsede beyni ufak. Salın gitsin cbf 150 kullanan ufaklığın teki..
Makara konusunda ciddi cevaplar üzücü. Geyik yapmak istemeyen baska yerde oynasin.
Yav sorma,her hafta acilan selam konulari ile dalga gecelim dedik..aslinda hersey guzel gidiyodu ta kii amator hasmet ve leons denen agzi bozuk damlamayana kadarr..
Bu iki adamla isim var..hadi hasmet derin uzay calismalarinda bulunup insanliga ve bilime hizmet ediyo saygimiz var..digeri ikinci el telefon alip satiyo gelmis bana laf yetistirmeye calisiyo..
Rezill.
Adam makara yapıyor, farketmeyip ciddi ciddi mesaj yazanlar var.
Kardeş Harleyci, indiancı abilerine söyle onlar da GSlere selam vermesin.
Ben de "selam sana Karadeniz" adında bir karadeniz turu yapacam. Bu gezide herkese selam verip, almayanı takip edip arkadan yumurta atacağım.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Bugün GSci bikaç kişiye sordum "neden selam almıyorsunuz, adamı küstürdünüz" diye. "Abi çok paramız var ama motosiklet sürmeyi çok bilmiyoruz, gidonu bırakmaya korkuyoruz" dediler. Senlik bir durum yokmuş kardeş, yeter bu kadar üzdüğün kendini.
bu arkadaş zaten salih'in farklı bir versiyonu. buralar da oynar oynar, ban yiyip gider. sonra başka bir hesapla geri gelir. sonsuz bir döngü içerisindedir. selam sana ruh hastası !
Böyle saçma konu başlıkları yüzünden forumdan soğuyorum.
Yöneticiler de pek tınladıkları değil herhalde.
Al işte yine bir motorcunun Minnoş kalbini kırmışlar
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Forumda bu ve benzeri geyik muhabbetlerini döndürebileceğiniz bir alan neyse ki var.
Moto sohbet kısmı da adı üzerinde sohbet edebilmek için açılmış olmasına rağmen, bu ve benzeri troll/geyik girişimlerinize üzülerek izin veremiyoruz.
Hiç bir konuya sansür uygulamak istememize rağmen, kuralları işletmek durumudayız. İyi forumlar.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)