Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motordan gelen ses üstüne patladık dün

REKLAM ALANI
    oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı Seramik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam En temelde motorun hareketli parçalarının hiçbiri yağsız kalmaz (Vites dişlileri, iç rulmanlar, vites ayları ara bağlantılar, Eksantrik mili) Eğer yağsız kalıyor ise motorunuz yağlamayı tam yapamıyor ve bu sebeple yataklar, mil ve rulmanlar aşınıyor demektir. Servis kitapçığınızda da yazıyor bu bilgiler kontrol edebilirsiniz.
    Eğer böyle bir sorun varsa en başta sorun yağ pompasında demektir. Motorunuz kaç yıllık bilmiyoruz ama yağ pompasının kısa sürede aşınması sebebi; ya motorunuzu çok hor kullanıyorsunuz ara gaz kesiciye girme vs... yada fabrikasyon hatasıdır. ki Hyosung motorları diğerlerine nazaran biraz daha sağlamlığı ile ön plana çıkar.
    Öncelikle Yukarı da "KURAL [Z]" Hocamın tavsiyesini uygulayın.
    Eğer motor sökülecek ise yataklarınızı ve krank rulmanlarınızı Orj. Japon parçaları ile değiştirmesini ustanızdan isteyin Hatta parçaları siz temin edin Kafanız rahat eder.
    2.si Ustanız Sizin motorun tamirine neden öyle 4 silindirli motor tamiri parası istemiş bu da garip.
    Ben 2018 de serviste yaptırdım cbr 125 i aynı 2500 tl fiyat ödedim bana öyle çok gelmedi ha orijinal hariç malzeme kullanılacaksa o ayrı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seramik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı oldcockroach adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 2018 de serviste yaptırdım cbr 125 i aynı 2500 tl fiyat ödedim bana öyle çok gelmedi ha orijinal hariç malzeme kullanılacaksa o ayrı.
    Servisler saat hesabı çalışmıyor muydu. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Sadece Parçalar ne kadar tutmuştu hatırlıyor musunuz? Merak ettiğimiz için soruyoruz. Bayağıdır servise uğramıyorum

Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı Seramik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Servisler saat hesabı çalışmıyor muydu. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Sadece Parçalar ne kadar tutmuştu hatırlıyor musunuz? Merak ettiğimiz için soruyoruz. Bayağıdır servise uğramıyorum
    Ben bütün servis formlarını tutarım atmam dosyam oldu artık :D[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

2449 Tl kdv dahil

Seramik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı oldcockroach adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bütün servis formlarını tutarım atmam dosyam oldu artık :D[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------

https://resimag.com/p1/38cee2033d8.jpeg

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

2449 Tl kdv dahil
    Teşekkürler hocam işçiliği merak etmiştim gayet makulmüş. Sizde yeni bir motor almış kadar olmuşsunuz zamanında.

Konu sahibi arkadaşın bahsettiği sadece motor açılma işçiliği 1500Tl istemiş ustası orası kafa karıştırıcı.

Konu sahibine geçmiş olsun diyelim ne diyelim artık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

Bizde bu işe girsek aslında güzel olur. 1 Günlük 1500Tl hiç fena değil.

Araba, Motosiklet, Uçak, Gemi, Jeneratör, Türbin Motor ve Redüktörleri Tamiri ve bakımı itina ile yapılır.
    bursalıali bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    1500 tl de bu ne ya komple şahin motorunu dağıtıp toplamaya o kadar para istiyor. Ayıp ayıp

mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    ducati de desmo bakımı için işçilik olarak okadar bişey alıyordu.

eğer başka ustaya gitmeye niyetliysen özelden yaz

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı HRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam haklı olabilirsiniz fakat bu dönemde güvenilir usta bulmak çok zor. Güvendiğim birine yaptırmaktan başka seçeneğim yok. Eğer varsa bildiğiniz daha uyguna yapan kaliteli birisi özelden bekliyorum
    Honda servisine başvurun, ya da
    Evraklı kağıtlı iş yapan kurumsal bir firmaya da gitseniz 3000-3500 den fazla almaz.
    Sormaktan da zarar gelmez.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    bence güvenilir bir servisten fiyat alıp karşılaştırın

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)