Biz burda konuşalım. Bu motoru çoktan alıp hatayda otobanda falan teker yapıyorlardır:dd
Biz burda konuşalım. Bu motoru çoktan alıp hatayda otobanda falan teker yapıyorlardır:dd
tipini genel olarak beğenilmedi gibi geldi bana valla ben gayet ilk çıktığında da beğendim gerçek resimleride güzelmiş.ama tercih edicek olsam kesinlikle ducati v4s tercih ederdim.şu fiyat honda için egzotik olmayan bir motor için kesinlikle çok pahalı.220 falan olsa o zaman yok satardı kanımca.r1 zx10r 200 bine yakın fiyatlar çünkü
Bu tipsizlik meselesine bir açıklık getireyim.
Bu güne kadar Honda'nın çıkardığı her modelde fotoğraflara bakarken tipsiz bulmuş ama canlı görünce beğenip almıştım.
Bunun sebebi Honda'nın 2006-2007 fireblade modellerinin gelmiş geçmiş en iyi hypersport tipi denilebilecek güzellikte olmasıdır.
Önceki modeller o yıllara göre güzel sayılabilecekken 2007 modeil güzellik yarışmasına girecek ve derece alacak kadar iyiydi.
Honda hâlâ o güzellikte bir fireblade yapamadı.
Fakat boya bu konuda önemli rol oynuyor.
2012 yılında fotoğraflarını yayınladıkları modele bu ne len derken aynı yıl 20.yıl anısına çıkardıkları renkler muhteşemdi.
2008 yılında egzosu yana aldılar ve hepimiz sövdük ama o egzoz keşke benim motorda olsa kıymetini bilmemişiz.
Bu yeni modelde de boya çok şeyi değiştiriyor.
Fotolarını paylaşt⁸ğım kırmızı fena durmuyor.
Fakat siyah gerçekten facia!
Canlı görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Madem alamıyorum b.klayayım biraz
Bununla yolun en sağ tarafından giderken hep egzozu sürtersin kaldırıma bariyere falan , alınmaz..
Gerçi egzoz, sağa düşünce koruma takozu görevi de görebilir, kafam karıştı şimdi..
Kur bazlı bakınca çok da pahalı değil, Bulgaristan'a 35 000 Euro civarı geleceğini konusunda konuştum, orada bu işleri yapan biriyle.. Şuan Panigale (Sofya) 32 000 Euro civarı falan diyordu hatta..
290 bin buna vermek yerine 9 bin lira daha koyup panigale v4S alinir. Hem piyasa yapilir hem de bundaki performans alinir.
Honda ne zaman performans odakli bir sey cikarsa hilkat garibesine benziyor. Halbuki 2017 1000RR ne guzel bir motordur.
Adamlar bu motoru sekil yapilsin diye yapmamis.
MotoGp motorlarinin sagladigi downforce nerdeyse birebir saglanmis..
Ve buna ragmen super olmus.."sekil" yapmak isteyen yine ducati alabilir tabi ;)
Ama honda saglamligi ve sorunsuzlugunu cok ararsiniz diyecem de zaten 5000 km de satarsiniz bu ducatileri eheh
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)