Bir ömür boyu Hangi Motosiklet (3 harfli) "eğlence amaçlı"
Reklamlar
-
17 Temmuz 2020, 22:29
Motosiklet Eğitmeni
Bir motosiklet tutkunu ömür boyu aynı motosiklete binip yeni çıkan her modele yalana yalana bakmayı kaldıramaz.
Muhtemelen bir motosiklet seçer ve keyfini çıkarmaya başlar ancak engeç 2 sene içerisinde pişman olurdunuz.
Bu işten pişman olmama ihtimali olan tek tayfa klasik tutkunları olur.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
-
17 Temmuz 2020, 22:36
COQ adlı üyeden alıntı
Bir motosiklet tutkunu ömür boyu aynı motosiklete binip yeni çıkan her modele yalana yalana bakmayı kaldıramaz.
Muhtemelen bir motosiklet seçer ve keyfini çıkarmaya başlar ancak engeç 2 sene içerisinde pişman olurdunuz.
valla bana ktm superadv verseler ben ömür boyu onunla yaşarım :D
-
17 Temmuz 2020, 22:42
Motosiklet Eğitmeni
mavzer-i adlı üyeden alıntı
valla bana ktm superadv verseler ben ömür boyu onunla yaşarım :D
Senin gibi binlerce adv tutkunu var.
Hangisi bir ömür onunla yaşamış?
İkinci el ilanlarına bir bak istersen!
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
17 Temmuz 2020, 23:02
Hayatımda Harley'e binmişliğim yok ama garajımda bir tane Softail Slim olsun isterdim. Pekçok motor alıp satsam da o Harley'e bir anlam yükler, ömür boyu satmazdım.
-
17 Temmuz 2020, 23:44
Valla şu capon abi var, müziklerinin ve yaptığı motorların hastasıyım. Bilmem siz denk geldiniz mi? Ülen bi garajımız olmadı ki.
-
17 Temmuz 2020, 23:59
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
SUZUKİ GSX 1250 FA
Motor 4 silindirli motor, 4 zamanlı, 16V, DOHC, su soğutmalı
Silindir hacmi 1.255 cc
Çap x Strok 79 x 64 mm
Güç 98 7500 rpm beygir
3700 de 108 Nm Tork devir
AAAAAH AHH alt devirde ben burdayım diyor
https://live.staticflickr.com/65535/...393672a3_c.jpg
Vay be eski motorum. 1 sene sahip oldum birebir aynı renk ve çanta kombinasyonuyla. Hakikaten her yola bir ömür onunla gidilecek bir motosikletti.
-
18 Temmuz 2020, 05:31
Mersin İl Temsilcisi
Zor soru, ben buna benzer sorutu kendime sormuştum...
Cevabım yok..
Tek bir motorun özellikleri yetmiyor.
Şehir içi için küçük, hafif, şehir dışı için güçlü, yormayan, arazi dışında da yolda bırakmayacak..
Ducati multistrada hafifliği ile ön plana çıkıyor ama nedense gs500 ün 4 silindirlisi ile freewind 650 nin engin tipini, bandit 650 s'in de daha güçlüsünü düşününce:
SUZUKİ GSX 1250 FA diyorum ama şehir içinde ağır yavv..
Uygun fiyatlı bir kaç motor olsa olmaz mı he?
Ayağımız alışır hem, fiş de almayız?
-
18 Temmuz 2020, 08:50
COQ adlı üyeden alıntı
abi ben mesela fat boy u cok sevıyorum.
Ömrüm boyunca da alamayacagımı biliyorum.
2 yılda bi başlangıc ile orta seviye arasında motor değiştirmek yerine bu motorla bi ömür geçirirm
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
18 Temmuz 2020, 08:55
Indian Roadmaster iyidir.
-
18 Temmuz 2020, 10:17
-
18 Temmuz 2020, 11:14
KTM duke 790 - 105 beygir 170 kg
890 - 120 beygir 165 kg
1290 R - 180 beygir 190 kg
Üçü de olur arkadaşlar hahahaha
-
18 Temmuz 2020, 11:18
bi üst modeli çıktığı an ağzınız açık lan bu çok güzelmiş keşke benim olsa dememeniz imkansız.bizimde var bi hayalimiz ducati streetfighter v4s alırız bir dal
-
18 Temmuz 2020, 12:09
Bir kaç fotoğraf eklesenizde gözümüze nur gelse,birazda + - lerinden bahsetseniz çok güzel olur
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Vay be eski motorum. 1 sene sahip oldum birebir aynı renk ve çanta kombinasyonuyla. Hakikaten her yola bir ömür onunla gidilecek bir motosikletti.
-
18 Temmuz 2020, 15:44
Bu kısa arkadaşın kullandığı GS videosunu daha önce görmüştüm. Lakin orası Amerika ve görüldüğü üzere bomboş sokaklarda biniyor, durunca iniyor İstanbul trafiğinde bu arkadaşı hayal edemiyorum
-
18 Temmuz 2020, 16:15
bi ömür olucaksa yaşlanıncada binicem en baba en ağırbaşlı cruiser hangisiyse ondan isterim yada harley olabilir
-
18 Temmuz 2020, 18:52
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
Bir kaç fotoğraf eklesenizde gözümüze nur gelse,birazda + - lerinden bahsetseniz çok güzel olur
Şuan fotoğraf bulmam biraz zor olacak. Eski harddisk yedeklerine bakmam lazım bakınca sana gönderirim mutlaka buraya da atarım. Benim aldığım 2011 modeldi ve aldığımda 42 bindeydi sattığımda 60 bin km'ye yakındı. Ortalama 60 bin km sürüş ve 2 eğitim sonrasında sahip oldum bu motosiklete dolayısıyla ağırlık vs hiçbir problem hissetmedim 250-260 kg'lık bir motordan bahsediyoruz ancak yüksek olmadığı için çok fazla dert olmuyor. Ben hayatımda bu kadar torklu alt deviri olan bir motosiklete binmedim chopperlar dışında ve 4 silindir bindiğiniz alet. Her viteste ve her devirde güç var. Ve motor fazlasıyla kısıtlanmış olmasına rağmen bu güç ortada, o dönemler piyasa kötüydü ve zor bir dönemden geçtiğim için lüks buldum ve sattım. Bana göre Suzuki Bandit 650-1250'ler mükemmel motorlar ikisini de sahip olmuş birisi olarak söylüyorum.
Yeni 1000RR'lar ile gazlamaya gidiyordum, tur motorlarıyla gezmeye öyle bir alet. Üstelik güçlendirmek isteyene de potansiyel var, şöyle izah edeyim motosiklet 97 hp ancak full sistem bir egzoz takıp, power commander ile hard bir yazılım atarsanız arka tekerde 130-135 hp güç veriyor alet. Amerikalı bir firma bizzat kit halinde satıyor bunu dyno tablosuyla. Bir firmada üstüne camshaft eki vs ile 150 küsür beygirleri vaat ediyor. Ancak hiç gerek yok bu haliyle bile herşeyi yapıyordu alet ve aşırı basmadığın zaman 5.5 6 litre şehir içi uzun yol karışık tüketimi vardı. Birde anımsadığım selesi bu kadar basit ve rahatsız gözüküpte bu kadar selesi rahat olan bir motor yoktu bindiğim. Süspansiyon yapısı ve sele konforuyla popoda uyuşma ağrı sızı diye bir olay olmuyor Suzuki Bandit serisinde.
-
18 Temmuz 2020, 19:52
-
18 Temmuz 2020, 21:42
Indian ftr 1200 her gördüğümde kalbim çarpıyor resmen.
-
18 Temmuz 2020, 22:03
Madem Indian'a talep var, o zaman Scout Sixty der, kaçarım.
-
18 Temmuz 2020, 22:49
Klasik olacak der susarım
CB 1100
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)