Bir ömür boyu Hangi Motosiklet (3 harfli) "eğlence amaçlı"
Reklamlar
-
20 Temmuz 2020, 11:43
Hayatımda hıc enduroya bınmedım, hıc enduro sahıbı olmadım, ama her motoruma ucundan kıyısından topraga camura sokmuslugum hep vardır.
Sankı sahıbı olsam omur boyu baska motora bakmayacakmısım gıbı gelıyor, tama benım motorum buymus dıyecegım sankı, gozum oyle advlerde falan hıc degıl
KTM 450 exc
Reklamlar
-
23 Temmuz 2020, 01:28
-
23 Temmuz 2020, 01:34
-
23 Temmuz 2020, 05:27
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
bi üst modeli çıktığı an ağzınız açık lan bu çok güzelmiş keşke benim olsa dememeniz imkansız.bizimde var bi hayalimiz ducati streetfighter v4s alırız bir dal
Garip bir şekilde benim için öyle olmadı. Çünkü her yeni modelde daha da sıkılaşan emisyon kuralları yüzünden motosiklet güç kazanmak yerine kaybetti ya da zar zor korudu, egzos sistemi gittikçe büyüdü ve ağırlaştı. En son versiyonda alt tarafi komple kaplayan kocaman bir şey var... O yüzden egzoz yan tarafa, ayağa yakın yere taşmış. Halbuki eski haliyle tüm V2'lerden temiz bir egzos sistemine sahipti. Tabii ki daha çok elektronik olması güzel bir özellik, ancak motosiklet genel olarak hâlâ aynı motosiklet... Belki ileride 2014'te olduğu gibi büyük bir sıçrama olursa belki.
-
23 Temmuz 2020, 08:55
Ekipman ve aksesuarda verecek mi bu cin ?
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
23 Temmuz 2020, 08:57
tarikcapar adlı üyeden alıntı
Ekipman ve aksesuarda verecek mi bu cin ?
hayır sadece motosiklet. aksesuarlara karışmıyor :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)