Yamaha Chappy 50cc için Piston boyutu önerisi önemli bir sorun
Reklamlar
-
Merhaba iyi günler Yamaha chappy 50cc bir motorsikletim var. Haftalardır bu forumda bilgi almak için burda bulundum bilgilendim de ve Motoru sonunda yaptırıp çalıştırdık.. 0,50 yeni bir piston alıp tamircinin yanına vardım. Fakat sorun şurda başlıyor ;
motorun gücü yetmiyor , gücü sonradan geliyor usta dediki acele etmişsin çünkü piston silindire hafifte olsa boşluk yapıyor 0,75 piston takarsak daha verimli olur dedi bana. Motoru eve götüresiye kadar 200m yokuşta çekmiyor ve 2,vitesde neredeyse yürümüyor , zayıflık var eve gelince silindir kısmından duman geldiğini gördüm. Belliki gücü yetmiyor zorlanmış şimdi sorum şu;
bu silindire 0,75 piston değilde rektifiye ile 100lük piston taktırsam daha iyi verim almaz mıyım ? usta 0,75 takarız dedi. ben 0,75mm numara pistonun da motor için yetmeyeceğini düşünüyorum. 100 lük mü yoksa daha üstünde bir pistonla mı verim alabilirim kararsız kaldım. Önerisi olan var mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
piston bu https://urun.n11.com/yedek-parca/yamaha-chappy-chappy-piston-segman-ytp-100-P430256600
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)