Yani yerden bi kac cm yukseliyor. Motor salcano wolf 125. Yani bende beceremiyo olabilirim ama yıllardır motorla icli disli olan tanıdıklar bile yapamıyor. Debriyaj balatasi yeni değişti soracK olanlar icin
Yani yerden bi kac cm yukseliyor. Motor salcano wolf 125. Yani bende beceremiyo olabilirim ama yıllardır motorla icli disli olan tanıdıklar bile yapamıyor. Debriyaj balatasi yeni değişti soracK olanlar icin
belki motorun öyle bi yeteneği yoktur.
İktidarsızlık problemi vardır belki...
Kalkmadan önce biraz yağla.Sonra elinle baya zorla kalkar.
Önü kalkmaz ama sağa sola yatabilir.
Ön kaldırma yarışı yapılacağına yiyorsa virajda yatırma yarışı yapın. Esas beceri çok yatırabilmek. 1985 senesinde Pinokyo bisikletim vardı, onun önünü kaldırıyordum. Şimdi büyüdük virajda yatıyorum daha zevkli.
Durduğu yerde kalkmayı mı soruyorsun yoksa?
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Motorun gücü yetmiyor demek ki. Biraz yardımcı olursan kafana bile geçer.. Yükünü mümkün oldukça geriye ver. Yolcu Selesine otur, hatta yapabiliyorsan yolcu peglerine ( Ayaklıklarına ) bas. Yükün arkadayken gazı bayağı aç, debriyajı çat diye sal. Kafana geçeceğini anlarsan debriyajı hemen çek yada arka frene bas. Fakat yolcu peglerine bastığın için arka frene basamazsın. Öyle öyle antranmanla ne kadar gaz açarsan ne kadar yükselir kendin çözersin
HEPSİNDEN ÖNCE... Tam korumalı olarak giyin ve Bel -sırt koruması kullan. Sırt üstü düşüp felç kalma...
Benim oğlan da (10) bisikletin önünü kaldırmaya çalışırken yere yapıştı. Hiç müdahale etmedim sonuçta kendi düşen ağlamaz.
İste aradigim cevap herkes soyle dalga geçmeden düzgünce cevap verse ya. Sanki kendileri gencliginde hic heves etmedi. Sanki hic yapmadi bu tarz seylere
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Abi yazik cocuga ya 😁
belirli bir yaştan sonra olur öyle şeyler, kalkmaz,
hocam 125lik motor kalkmaz en az 250 alman lazım
Motorun önünü kaldırmaya çalışıp tabutun önünü kaldırmayın, aman diyeyim.
Her iki tekerli aracın önü kalkar.Kimine direk tork yeter kimine yardımcı olmak gerekir. İnternette örnek video çok biraz araştırın.
Hahahaha (:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
Yapan yapıyor be abi. Neyse yakinda pulsar 200 ns geliyo bakalim onunki kalkıyor mu 😂😂
kaldıran 50 cc ile bile kaldırıyor. önemli olan azim
kalkması için illa büyük olmasına gerek yok. ufakla da kalkar ama azmedersen
motoru satarken teker yapılmıştır diye uyarın ona göre alanlar hazırlıklı olsun rulmandır, amortisördür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)