Arkadaşlar bu motosiklet markasına noldu ya ? hala duruyor mu ? kullanıcıları var mı ? son durum nedir ? Çok da nefis modelleri var , bildiğim kadarıyla çin üretimli avusturya markası
Arkadaşlar bu motosiklet markasına noldu ya ? hala duruyor mu ? kullanıcıları var mı ? son durum nedir ? Çok da nefis modelleri var , bildiğim kadarıyla çin üretimli avusturya markası
Çift silindir 500cc çıkartmışlar:
https://www.brixton-motorcycles.com/...re-500?lang=en
Bizde bi ton paraya 125 cc satiliyor. Tutmadi kisacasi.
Tipi gerçekten çok güzel, ah bir de azıcık daha hızlı gidebilse..
evet kendisi adını ingiliz köyünden alan, çinde üretilen bir avusturya markası. görüyorum arada bir ama hiç sürülürken görmedim. bende caferacer olan modelini almak istiyordum bir aralar araştırmıştım. güzel marka hoş gözüküyor. kalitesini bilemem ama görüntü gayet güzel fiyatlar da 16tl arası idi sıfırının geçen yıl yanılmıyorsam..
edit: 125likler suzuki gn125 motoru kullanıyorlarmış...
Bunlar zaten kopya, klon falan diyorlar ama aslında bizzat Suzuki den veya Honda dan falan bu motorların lisanslarını alarak üretiyorlar, yani motor kısımları konusunda sıkıntı çıkacağını sanmam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
adamlar maliyetine bile satsa, insanlar yine de güvenip almaz diye düşünüyorum çok fazla önyargı oluyor çünkü insanlarda
Kuba'nın aynı böyle 50cc motosikleti var. Pek işlevsel değil gibi ama köyde falan kullanmak için güzel olur
Merhaba, Brixton Cromwell 250 kullanıcısıyım. Soruları alayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)