Dişiliğini kullanıp kişiliğinden olanlarda bugün.
Reklamlar
-
06 Temmuz 2020, 11:48
eskiden buralar hep dutluktu, birde SALİH vardı.
Güzel trollük yapardı SALİH
MT10 ile motosiklet hayatına başladığı da olurdu, scooter ile Katmandu´ya gittiğide.
Reklamlar
-
06 Temmuz 2020, 11:51
AzÇok adlı üyeden alıntı
- Hiç bir kadın teşhircilik yapmaz.
- Hiç bir erkek bunlara bakmaz.
- Serbest piyasa ekonomisi bünyesi teşhirciliği kabul etmez.
- Bu başlığı açan nicksiz bir abla. Yani bir kadın.
Yalan söyleme bayramınız kutlu olsun
Seni şakacı
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
Ne salihmiş bee :D
-
06 Temmuz 2020, 11:54
Yeri gelmişken forumda kadın üye eksikliği olduğunu belirtmek lazım.
Bir zamanlar @kuyucadısı nikli bir üye vardı. Gerçek bir üye olduğunu anlamak için MT gezilerine katılmak yeterliydi. Foruma sanal değil gerçek bir renk katıyordu. Sonraları kadın moderatör gördük. Bir iz bırakamadan silindi gitti.
Foruma sanal değil gerçek bir kadın moderatör gerekli. Moderatör olmasa bile kadınların forumu çok daha renkli hale getireceğini düşünüyorum. Erkek zekasıyla yazmaması, eğitimli olması ve "sıfır kalori" olmaması şartıyla.
-
06 Temmuz 2020, 11:55
coderbiker adlı üyeden alıntı
bu arkadaş bi ara abs'ye kafayı takmış olan arkadaş olmasın ya?
)
konuya gelecek olursak bu motosiklete özgü birşey değil. maalesef (ki asla geri kafalı biri değilimdir) sosyal medya etkisi ciddi bir kültür yozlaşması yapmaya başladı.
insanlar çekici olmayı teşhircilik ile iyice karıştırmaya başladı. şayet taşıyabileceği düzgün bir fiziği varsa bence bir kadına mini de dekolte de çok yakışıyor. ama yerinde ve zamanında. maalesef amiyane tabirle götüne kadar şort giymek göğüslerini olduğu gibi açan dekolteler giymek iyi birşeymiş gibi lanse edilmeye başladı. belki kimine göre yanlış olabilir fakat yerinde ve zamanında olmadığı durumlarda bu şekilde giyinen kızlar bana sponsor arayan tipler gibi geliyor.
hadi onu da geçtim bir de spor yapmayıp bakımına kendine özen göstermeyip 7/24 poğaça hamur işi ekmek vs ile beslenip yağ tulumu olup da mini şort deri tayt vs giyenler gerçekten mide bulandırıyor. hele kalın basenleri sarkık şekilsiz kalçası ile deri tayt giyenleri görünce streçe sarılmış büyük bir döner topu canlanıyor gözümde.
kısacası yapmayın kızlar.
sabah sabah içimi kaldırdın be! bi pizzahub'a mı uğrasam acaba?
AzÇok adlı üyeden alıntı
Bir zamanlar @kuyucadısı nikli bir üye vardı. Gerçek bir üye olduğunu anlamak için MT gezilerine katılmak yeterliydi. Foruma sanal değil gerçek bir renk katıyordu. Sonraları kadın moderatör gördük. Bir iz bırakamadan silindi gitti.
Foruma sanal değil gerçek bir kadın moderatör gerekli. Moderatör olmasa bile kadınların forumu çok daha renkli hale getireceğini düşünüyorum. Eğitimli olması, "sıfır kalori" olmaması şartıyla.
aman aman, kadın mod falan gelmesin! dediğin gibi vardı bi tane, vaktiyle laf dalaşına girişti milletle. tartıştım kendisiyle, beni banlattırdıydı, Allah'ın cazgırı!
-
06 Temmuz 2020, 11:57
AzÇok adlı üyeden alıntı
Foruma sanal değil gerçek bir kadın moderatör gerekli. Moderatör olmasa bile kadınların forumu çok daha renkli hale getireceğini düşünüyorum. Eğitimli olması, "sıfır kalori" olmaması şartıyla.
Yetkililere buradan seslenildi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
shruikan adlı üyeden alıntı
sabah sabah içimi kaldırdın be! bi pizzahub'a uğrasam acaba?
Ben pogaca aldım yersen buyur abi
-
06 Temmuz 2020, 12:23
kolay para yada kolay takipçi için dişiliğini kullanan dişi çok
kendi dişi değilse dişiliğini kullandıracak çok
dişilik ön planda olan video fotoğraf gibi şeyleri izleyende çok
bu sistem buna alışılmış. düzeltmek çok zor
-
06 Temmuz 2020, 12:29
mavzer-i adlı üyeden alıntı
kolay para yada kolay takipçi için dişiliğini kullanan dişi çok
kendi dişi değilse dişiliğini kullandıracak çok
dişilik ön planda olan video fotoğraf gibi şeyleri izleyende çok
bu sistem buna alışılmış. düzeltmek çok zor
True post oldu favladım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Oğlumun fotoğrafıyla prim yapayım bari(!)
-
06 Temmuz 2020, 12:42
Valla ben o tür kadınlarda nefret ediyorum, ona prim veren abazalardan da.
-
06 Temmuz 2020, 13:00
Salih forumu yine kafakola almış.
-
06 Temmuz 2020, 13:01
Siyah taytı olmasa sokağa çıkamayacak, bırak motor kullanmayı... Ya bazılarını g-tünden tanıyorum artık....Anlayın ki ne kadar gözüme sokmuşlar Teşhircilik moda olmuş... Tek teker Arif in arkasında ki kızda korumasız binmişti, Allah rahmet eylesin... Şakası yok bu işin.
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
06 Temmuz 2020, 13:12
Kadın ya da erkek kendini "estetik" görüyorsa baktırır aga ..
Ben "estetik" gelen erkeğe de bakarım yani ne bileyim kıyafet olur, viraja giriş olur v.s .. o da "teşhirci" o zaman
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
06 Temmuz 2020, 13:16
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Ben "estetik" gelen erkeğe de bakarım yani ne bileyim kıyafet olur, viraja giriş olur v.s .. o da "teşhirci" o zaman
benim en çok sevdiğim gözüme hoş gelen hatunlar böyle hatunlar :D
-
06 Temmuz 2020, 13:16
Nicksizabla adlı üyeden alıntı
Belki linç diyebilirim ama umursamıyorum. Hak bedenimiz olacaktır.
Abi niye motosiklet süren kadınlar illa seksapalist pozlar veriyor ya da illa bir yerlerini açma gereksinimi duyuyorlar?
Sana ne diyecekler olabilir ama motosikleti kullanarak prim yapan insanlara sinir oluyorum. Özellikle kadınların bu denli üzücü tavırlarını görünce.
Ayrıca ekipman önemi diyoruz, kaskla deri montla eldivenle bitmiyor ki. Şortla bi insan niye motor sürer? Gün olur düşer son açacak bacağın kalmaz göstermekten de utanırsın.
Neyse "motor sürüyorum bacak açıyorum motor süren kadın ilgi çeker zaten bir de bacak açtık mı off tamam tüm gözler üstümde artık popiyimve rağbet görüyorum. "
Meclisten dışarı.
nicksiz abla bak şimdi sanat dünyasından örnek verecek olursak; becerileriyle prim yapamayanlar bedenleriyle bu eksikliği kapatmaya çalışıyorlar piyasada.
mesela şu an onlarca şarkıcı veya aktör kadın var bu şekilde piyasaya tutunabilen.
Ama kaç tane Müzeyyen Senar ayarında "sanatçı" var?
olay burada kopuyor işte. mesele motosiklet kullanmak veya şarkı söylemek değil.
(kullanacak bir beceri olmayınca) amaç bedenini kullanarak arkada bir topluluk yaratmak ve bu topluluk üzerinde söz sahibi olup reklamdan sponsorluktan bool bol para kazanmak. reklam verenler ve sponsorlar senin takipçilerinin seni neden takip ettiklerine değil kaç tane olduğuna bakarlar.
anlatabildim umarım.
-
06 Temmuz 2020, 13:56
Aklıma ne geldi :
Adam Google'a şikayet yazmış ,
"Kardeşim bir sayfa açıyorum , bakıyorum hemen yanında uygunsuz içerikli reklamlar çıkıyor , rencide oluyorum elalemin yanında, lütfen buna bir çözüm"
Cevap :
"Efendim , reklamlar müşterilerin daha önce yaptığı aramalar ve ilgi alanlarına göre açılmaktadır , sistem otomatik göndermektedir"
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
-ZERO- adlı üyeden alıntı
nicksiz abla bak şimdi sanat dünyasından örnek verecek olursak; becerileriyle prim yapamayanlar bedenleriyle bu eksikliği kapatmaya çalışıyorlar piyasada.
mesela şu an onlarca şarkıcı veya aktör kadın var bu şekilde piyasaya tutunabilen.
olay burada kopuyor işte. mesele motosiklet kullanmak veya şarkı söylemek değil.
(kullanacak bir beceri olmayınca) amaç bedenini kullanarak arkada bir topluluk yaratmak ve bu topluluk üzerinde söz sahibi olup reklamdan sponsorluktan bool bol para kazanmak. reklam verenler ve sponsorlar senin takipçilerinin seni neden takip ettiklerine değil kaç tane olduğuna bakarlar.
anlatabildim umarım.
İyi bir sistem ile dinlerseniz (Kayıt da önemli tabii) , Zeki Müren ve Bülent Ersoy dahil, yeni sanatçıların eskilere her yerde 8 attığını duyabilirsiniz.
-
06 Temmuz 2020, 13:59
anlatabildim umarım.
Anladım iyi özetledin gerçekten. Bir alkış tufanı yolluyorum sana. Neyse ya, açan açsın kapayan kalmasın, biz de bakalım
-
06 Temmuz 2020, 13:59
anlatabildim umarım.
İyi bir sistem ile dinlerseniz (Kayıt da önemli tabii) , Zeki Müren ve Bülent Ersoy dahil, yeni sanatçıların eskilere her yerde 8 attığını duyabilirsiniz.
-
06 Temmuz 2020, 14:00
drtayfun adlı üyeden alıntı
Aklıma ne geldi :
Adam Google'a şikayet yazmış ,
"Kardeşim bir sayfa açıyorum , bakıyorum hemen yanında uygunsuz içerikli reklamlar çıkıyor , rencide oluyorum elalemin yanında, lütfen buna bir çözüm"
Cevap :
"Efendim , reklamlar müşterilerin daha önce yaptığı aramalar ve ilgi alanlarına göre açılmaktadır , sistem otomatik göndermektedir"
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
Örnek güzel. :D neyse taytli motor süren kız videolari izlemeye gidiyorum ben
-
06 Temmuz 2020, 14:01
Reyzingci stili bak hiç öyle poz veren crosscu kız var mı?
-
06 Temmuz 2020, 14:04
mavzer-i adlı üyeden alıntı
Ya işte bundan bahsediyorum. Düştüm şimdi sjshshshs
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Hmmm... O zaman yeni alınan marka ayakkabım görünsün diye her yerde giymek de teşhircilik shsjj
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
tarikcapar adlı üyeden alıntı
Siyah taytı olmasa sokağa çıkamayacak, bırak motor kullanmayı... Ya bazılarını g-tünden tanıyorum artık....Anlayın ki ne kadar gözüme sokmuşlar
Teşhircilik moda olmuş... Tek teker Arif in arkasında ki kızda korumasız binmişti, Allah rahmet eylesin... Şakası yok bu işin.
Anlayana. Linç yiyorum zaten hahaha
-
06 Temmuz 2020, 14:05
Kadın bedeni üzerinden reklam yapmak yeni bir şey değil.Alakasız ürünlerde bile kullanıyorlar. Sonuçta kadın estetik ve güzel bir canlı .Ben bir tarafımı açsamda aynı etkiyi yaratamam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)