Dik yokuşta U Dönerken...
Reklamlar
-
07 Temmuz 2020, 22:34
ersoyb adlı üyeden alıntı
İki sene önce, Kamboçya'da bir kafede oturuyorum, hafif yokuş bir ara yol, millet motorları ile içeri girip U dönüşü ile karşıya geçiyor. Çoluk çocuk, bir scooter'da beş kişi falan paso birileri oraya girip zırt diye dönüyorlar. Dikkat ediyorum, yok bakıştı falan hiç dikkat etmiyorlar, zırt... dönüyorlar. Ben acemiyim (hala) bol bol video seyrediyorum. Yahu bu dönüşü Youtube'da ileri sürüş tekniği diye öğretiyorlar, Japon polisleri falan, adamların iki teker genlerine işlemiş.
Yine Bali'de dağın birinde bir tapınak var, yılan gibi kıvrıla kıvrıla duvara tırmanır gibi çıkıyorsun. Ben yusuf yusuf, ha düştüm ha düşeceğim çıkarken on yaşlarında bir kız yanımdan kocaman motorda kaybolmuş, vızz diye geçiyor. Üstüne o dik rampada yine zırt diye bir U dönüşü yapıp karşıya park ediyor. Honda ileri sürüşü ana karnında yapıyorlar galiba
Hocam galiba sorun bizde, bende öyle kişileri görünce şaşırıyorum ve acaba biz mi abartıyoruz?
Reklamlar
-
07 Temmuz 2020, 22:41
Araca ve yola alışmışlık...
-
07 Temmuz 2020, 23:11
EMRE_R19 adlı üyeden alıntı
Her gün defalarca böyle dönüşler yapmak zorunda olan bir kurye olarak söylüyorum motoru olabildiğince yokuş içine yatırarak ayak yerde hafif suruyecek şekilde çok yavaşça dönün tek manevrada donemeyeceginizi düşünüyorsanız daha geniş alanlar seçin
Kurye motorunu (cbf, ybr vs) yatırırsın ama büyük motoru tutamayabilirsin hızı çok düşürürsen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)