Teyze sen sağlam trollsün
Teyze sen sağlam trollsün
AEA öncesi ve sonrası diyorum ben buna
Hocam kime neden kızdınız bilmiyorum ama kimse kimseye selam vermek zorunda değil
Belki interkomda müzik dinliyordur ve duymamış olabilir.
Ayrıca şehiriçi trafikte sürekli kornaya basmak yanlış anlaşılabilir.
Ben genellikle selam verene selam veriyorum. Uzun yolda selam verenler daha çok oluyor.
Motor modeline bakıpda selam vermeyenlerde var.Adam CG kullanıcısı olabilir ama sonuçta oda senle aynı tutkuyu paylaşıyor adamın parası yok ona yetmiş almış ne yapsın adam bundan mahrum mu kalsın.
Ben genellikle bana selam verilirse vermeye çalışıyorum.Genelde selam verdiklerim veriyor ama bazısıda mal gibi bakmıyor değil . . .
Yav arkadaslar gelin mantikli olalim.
Simdi r25 kullanan biri s1000xr a selam vermesi harbi absurd ya.valla bak biraz dusunun hak vereceksiniz bana.
Daha uc orneklerde verebilirim de gerek yok
Bu tur isleri kafaya cok takanlara guzel bir onerim var.
pahali motosiklete binen size selam versin,vermiyosa da kafayi takip baslik acmazsiniz cunku siz de ona selam vermediniz ;)
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Genelde selamlaşırız fakat bazen çok ani oluyor, yola ve olası çıkabilecek risklere konsantre olmuş gidiyorken gidonu bırakıp tepki verene kadar zaman geçiyor bunu da hesaba katın.
Bu selam verme işi en boş iş ya. Araba sürücüleri birbirine selam veriyor mu ki. Biz birbirimize selam verelim.
şahsen ben bana selam verilmedikçe ben vermiyorum.
çünkü verdiğim selamların çoğu havada kalıyor
bide virajlarda selam da vermem selam da almam
3 ayda bir acılan "selam verdim selamımı almadılar zalımlar" konusuna hoşgeldiniz.
Motosiklet sürücüleri zevk için ve ihtiyac için kullananlar olarak ayrılıyor.
İhtiyac için kullananlar motosiklet ruhu denen şeye değil genel olarak arac kullanmaya yönelik. Siz yolda size selam verenin selamını alır mısınız? Bakıp "manyak mı la bu bana selam veriyor" dersiniz.
Acelem var, kafam dolu, ya da canım istemiyor vs. selam vermeyebilirim.
Önceki benzer konularda da yazdım, selam vermiyor diye agresifleşip tribe giriyorsanız motosiklet size uygun bir alet değil, bu alet rahat kafa ister
Siz bana denk gelmemişsiniz, Kediye köpeğe bile selam verip ekmeğimi paylaşmışlığım var
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Troll değilim kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
Ya tabi herkes bir değil ama gerçekten önceden her gördüğünüz neredeyse selam verirdi. Hani apaci tipli de değiliz anlamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
Şehir içi zaten herkese selam veremezsin ama dag yolunda fiti gibi giderken verebilirsin verdilerse selamı alırsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
Bundan sonra ben de öyle yapacağım. Kendi motorunu alınca aaaa bayan sürücü sa cnm diyecekler elbet olacak. Onlara şöyle sağlam nah çekeceğim icerlendim cok
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
Amaç selam dan ziyade emin ol o yansıtılan imaj belki kendimi ıfade edemedim. Tek sürüyor olsam yüzde 90ı selam verirdi ayrıca bunu da bir ara test etmek lazım. Ki bahsettiğim mtli şahıs dag yolunda gördüğümüz biriydi sakın yol vs eskiden hem birileri selam verirdi alırdık verirdik ama cidden bu aralar ınsanlara birşey olmuş. Neyse önemsememek lazım neyse
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
Baş selamı gülüm bi korna veya baş sallama. Ama selam vermeyene selam yok bırakma gideni boşver.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
Herkese selam vermeye gerek yok tabi de neyse ya aman bana ne artık yok kimseye selam
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
Bence de o üzülsün. Hatta bursada bi motorlu kız var selam veriyoruz almıyor diyecekler kinlendim gnvcfgnvxbn
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------
Ya o da var ben sürüyor olsam alacağım selamlari vutututuları bilemiyorum. Yok kimseye selam sabah
Aslında baya bi selam veren kişi görüyorum yollarda 1000rr da gördüm kuba blackcat de sadece gs'ciler selam vermiyor o da normal farklı kafadalar onlar egolarını sadece gs taşıyabiliyor
Bence de en mantıklı olanı. Scooterlar boş geçmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
Imitirlik biski bisiy diyil.
Kardeşim ne alakası var? Daha geçen senelerde deli gibi selam verirlerdi. Ayrıca her önümüze gelene selam vermiyoruz. Benim takıldığım olay selam dan ziyade yolun kenarında durduğumuz halde motorda arıza var sen tin tin geçiyorsun ulan bi dur bak kardeşim yardım edebileceğim birşey varmı diye sor allahın sağ yolunda dimi,
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------
Neyse artık selam yok kimseye
Sanırım. Aman neyse önemi yok artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
Ya abi haykırdım hahahahahahsg düşündüğüm buydu zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Ayyynen öyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
Insanlık sonuçta gördük değer verdik selam çakıyoruz.
A life in Art
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)