Motorsiklete Bağaj Yaptırdım Muayenede Sorun Çıkarmı
Reklamlar
-
Motoromun muayenesine az kaldı motoruma bağaj aldım bu şekilde muayeneye gitsem sorun olurmu,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Reklamlar
-
Hafif kusur yazilir. Benim eski scooterimda topcase vardi, hafif kusur yazdilar.
-
Geçen hafta topcase ile girdim muayeneye. Hafif kusur yazıldı ve geçti.
-
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Motosiklet olacak.
hocam "bağaj" a takılmadın ona mı takıldın :D
-
Bağajı yeni gördüm. Yazdığı gibi okunup kaydedilip paylaşılırsa çok mutlu olacağım. Zaten "mı" da bitişik. Başlıkta 6 kelime var, 3'ü yanlış.
-
Cevaplarınız için teşekkürler,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
-
Çantayı muayene istasyonunda söktüm bişicik yazmadılar
-
Topcase çıkartıp gidiyorum hiç sorun olmuyor
-
06 Temmuz 2020, 10:45
hafif kusurla gecen arac bir sonraki muayenede agır kusurlu gozukur
-
06 Temmuz 2020, 14:03
burak5353 adlı üyeden alıntı
Nasıl yani?
-
06 Temmuz 2020, 21:04
araba gibi dusun muayenede farlar hafıf kusur gecti birdahaki muayenede hafif kusur gecmez aynı sorun varsa agır kusur gecer muayeneden gecemezsin ama ben hiç yasamadım motoru muayeneye sokarken eski motorumu canta koruma demiri sis farı vardı sorun olmadı
-
08 Temmuz 2020, 16:59
araba gibi dusun muayenede farlar hafıf kusur gecti birdahaki muayenede hafif kusur gecmez aynı sorun varsa agır kusur gecer muayeneden gecemezsin ama ben hiç yasamadım motoru muayeneye sokarken eski motorumu canta koruma demiri sis farı vardı sorun olmadı
Yoo geçen muayenede de farlar hafif kusur geçti, cuma günü gittim yine hafif kusur geçti. Yanlış bilgi vermeyelim.
-
08 Temmuz 2020, 23:48
böyle bir olay olsa arabaların hiç geçememesi lazım. 0 alınmış değişensiz araca bile far ayarı bozuk yazıyorlar
-
11 Temmuz 2020, 03:26
f0cus adlı üyeden alıntı
böyle bir olay olsa arabaların hiç geçememesi lazım. 0 alınmış değişensiz araca bile far ayarı bozuk yazıyorlar
Aynen illa bi kusur bulacaklar :D Yüce devletimizin nazar boncuğu uygulaması olabilir mi acaba?
-
11 Temmuz 2020, 10:55
Benim Toyota Yaris 10 yıldır her muayenede ön farları düşük yani fazla yere bakıyor diye hep hafif kusur alıyor. Yukarı bakıyor olsaydı karşıdan gelenlerin gözlerini alır diye ağır kusur yazar geçirmezdik demişti bir keresinde görevli. Ne kadar ayarlatsam da daha yukarı gitmiyor, bu modellerde böle bu yüzden alıştım hep hafif kusur yazmalarına. Yani aynı hafif kusur bir sonrakinde ağır kusur yazarlar diye bir şey yok.
-
11 Temmuz 2020, 13:38
Ben daha far kusuru yazılmayan araba motosiklet görmedim duymadım, takılmayın far kusuruna.
Zaten ölçüm yaptıkları cihazlar o kadar kötü durumda ki? Kalibrasyon falan hak getire.
Talimat var herhalde, kusursuz araç kotası falan?
-
11 Temmuz 2020, 20:04
Far kusuru şablonda hazır herhalde, herkese çıkıyor.
-
11 Temmuz 2020, 20:41
Öyle birşey yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)