yanlış kullanılan herşey tehlikelidir. uçaktan düşenler direk ölüyor ayrıca hızları 1000 km/h. fakat kimse yavaş git yavrum düşeceksin bak demiyor
yanlış kullanılan herşey tehlikelidir. uçaktan düşenler direk ölüyor ayrıca hızları 1000 km/h. fakat kimse yavaş git yavrum düşeceksin bak demiyor
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Gazetenin didaktörü de yok galiba. Hangi de ayrı, hangisi bitişik yazılır, bilmiyorlar.
Yazılana gelirsek, motosikletin tehlikeli araç olduğu doğrudur. Ama cansız nesneler tek başlarına tehlikeli olamazlar. Dikkatli kullanılan bir supersport sınıfı motosiklet ne kadar güvenli olabilirse dikkatsiz kullanılan bir Volvo da aynı oranda tehlikeli olabilir. Unutulmamalıdır ki motosiklet kazalarında suçun %80'i otomobillerdedir. Böyle olunca mağduru tehlikeli diye göstermek saçmalık. Onun yerine otomobil sürücüleri artan motosiklet nedeniyle daha dikkatli olmaları konusunda uyarılsaydı daha iyi olurdu.
May the Force be with McLaren Mercedes
ne güzel haber bulup yayınlamışlar ...ama niye kendi yorumunu katıyorsun işin içine kardeşim git onu köşe yazılarında yap... ....kafalarını bunlara yoracaklarına gidin devlet büyüklerinin,hükümetin yaptıklarına yorum yapın birazda....
ya millet kafayı yemıs ya ole haber mı olur...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
motosiklet kitapçıklarında bile yazıyor tehlikelidir diye.İyi bir eğitim bile alsanız bu araç tehlikelidir bu bir gerçektir.Kaporta sizsiniz ve saate 100km hızla gidiyorsunuz boynunuza arı çarpsa kaza yaparsınız lütfen burda biraz aklı başında konuşun bazı gerçekleri redederek asilik yapmıyalım.Ölen arkadaşlarımız var bu zevk için değermi değmez motoru günlük ulaşım aracı olarak kullandıgınız sürece kendiniz büyük tehlikeye atarsınız motor bir zevk aracıdır bunun bilincinde kullanırsanız uzun ömürler yaşarsınız.Saymakla bitmez motorun zararları en kral korumayı dahi giyseniz kireçlenme sorununuz olur en titreşimsiz motora binseniz dahi ilerde kemik rahatsızlıkları yaşarsınız daha 3-5 yıllık motorcularsınız birde isterseniz dedelerinize sorun zararlarını.Hayat ucuz değil giden can kesilen uzuv yerine gelmez.Gazeteci çok güzel uyarmış hele çin motorları daha tehlikeli freni tutmaz motoru tutmaz kıcı başı tutmaz işte anlayın alana sabır.
ARKADAŞLAR MEDYANIN BÖLE OLAYLARI ABARTTIĞINI HEPİMİZ BİLİYORUZ NE KADAR TEHLİKESİZDE OLSA BU YAZILARLA AİLEMİZİNDE BİZE KARŞI SAF ALMALARINI BAŞARIYOLAR.ONLARA HELAL OLSUN.DİYORUM. MOTOR TEHLİKELİ DEĞİL AMA OLSAYDIDA BU SEVDADAN BENİ ASLA GERİ ÇEVİREMEZLER Dİ.O KADAR.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
Valla Kza Olduktan Sonra Dozerin Içindede Olsan Başina Bişey Gelir Onun Için Kazayio Yapmamaya Gayret Göstermek Lazim Olduktan Sonra Neyin önemi Kaliyor Bide Bu Gazeteci Sanan Kardeş Bi Gitsinde Kelimelerin Nlamini öğrensin Chopper Diyeceğine şhoper Diyor Bundan Gazeteci Olsa Ne Olacak Pehhhh Motor Tehlikeliymiş Sen Onu Benimkine Anlat .)
arkadaşlar sonuçta kaza yapma riski çok yüksek motosiklette yapılan kaza oranına bakarsanız arabalara göre düşük tabi ki ama burda gazeteci arkadaşın demek istediği motor fiyatları düştü diye herkes motosiklete rağbet edip bişlinçsiz kullanıcı sayısı artabilir ni tekim öylede oldu zaten
ona bakarsanız çoğu sigorta şirketi motosiklete kasko sigorta vs yapmak istemiyo bu kaza riskinden dolayı tepki gösterilecek bişey varsa bu
trafikteki motor kazalarının oranını motor sayısına oranlasınlar otomobil sayısınıda oto sayısına oranlasınlar istatistiksel bi veri bulsunlar ona göre değerlendirsinler ama kaza yapma riski çok diye çoğu şirket sigorta yapmıyo hatta çalınma riski daha çok diye bazı otoparklar motorları kabul etmiyo yada sorumluluk almıyor
hatta daha komiği aynı fiyatta peugeot 106,206.. vs model araçlarla diğer araçların aynı sınıf kategori vs kasko ücretleri arasında dünya kadar fark var çünkü peugeot araçların kaza oranı daha fazla fakat aynı kaza oranı hesabı nedense motosiklet kaskolarında işe yaramıyor
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Peki Ardkadaşlar... Gazeteciler yüzünden öldürülenler olmadımı? yazdıklarında bazı insanları hedef göstererek ölümlere hatta toplu isyanlara neden olan gazeteciler olmadımı? Tarihi iyi inceleyin... Töre Cinayetlerinin ilki Bir kadın Programı yüzünden işlenmedimi? Hatta kanallardan kadın programları kaldırılmıştı bir ara... Öncelikle basın kendisine bir bakmalı... Mondial'in haberini yapan gazeteciler teknik servis konusunda kullanıcıların fikrini aldılarmı? Cevap kocaman hayır... Gazeteciliğin nasıl olduğunu ve olması gerektiğini iyi bilirim... Bu haberi yazan arkadaş önce birinci kural 2 K 5 N formülünü bilmesi gerekiyor.. Kim? Kime ? Ne ? Nerede Ne Zaman Neden? Nasıl ? Bu sorulara cevap verebilen yazılar haber değeri taşır... Dünya'nın her yerinde bir gazetecilik kuralıdır... Yoksa bizdekiler gibi oturduğun yerde sütün doldurmak için haber yapılmamalıdır. Hazırla bir motosiklet dosyası o zaman göreyim gazeteciliği... Normalde kurallara uygun yapılmayan her şey tehlikelidir. Elektrik yüklü bir kabloyu çıplak elle tutmakta tehlikelidir... Saçmalamışlar ve haberde motosiklet düşmanlığı yapmışlar...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Aslında sigortacılıktada çalıştıgım için neden motorlara sigorta yapılmadıgını çok iyi iliyorum bir kere kaza riski çok çok yüksek ve bir arabaya göre kıyasladıgınızda bir sene içerisinde bir motor en az 2 kazaya karışmakta bunlar oldugu yerde düşme ve çarpışma gibi küçük kazalarda olsa maddi zarar inanılmaz olabiliyor r1 in yan yattıgını düşünün :] bu dünyanın her yanında böyle.öyle bir hal aldıki bir çin motorlarıyla birlikte trafik motor motora çarpar oldu o denli çok motor var eskiden motor görünce meryem anayı görmüşe dönerdik hemen saga çeker sohbet ederdik şimdi ellini sallasan elli motor kullamayıda bilmiyorlar aralardan aralardan deli gibi gidiyorlar üzülüyorum yarısı sakat çıkıcak trafikte şaka olmaz.
En son aldığımız haberlere göre(nerden alındıysa) özellikle yerel gazeteler tehlikelidir
İşte bende yazdım şimdi de onlar kendi forumlarında tartışıp dursunlar,yahu biz tehlikelimiyiz değilmiyiz diye.
Hatırlıyorum bakırköy sahiline iki yönlü yol yapıldığında(ortadaki tercihli yol)herkes tehlikeli, ölümler oldu diye yorum yapmıştı,tedbir alındı yaya geçitleri kaldırıldı,kazalar bitti,millet unuttu. yanlış kullanılan her şey tehlikelidir.
Ben yaklaşık 22 senedir istanbul trafiğinde motosiklet kullanıyorum,bir çok ufak, büyük kazalar atlattım,dizlerimde kireçlenme başladı,el bileklerimin birinde kireçlenme tedavisi gördüm;Ama hala arabam evimin önunde parkta ben motorda
Hayat heyecanı yaşadığın kadardır ''tehlikeymişşş''](tam korunma.!!!!)
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
motor teğlikeli ama bırakamıyorum işte ne yapayım gülü seven dikenine katlanır misali
Zararli Olan HerŞey İnsana Zevk Verİr Ör:sİgara,vs ....motosİklet:!!!!!!
heralde çin motorunun tehlikelerinden bahsetmeye çalıştı arkadaş
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
Bence yazarin bu cumle ile farkli bir amaci vardi. Mosotiklet surmek gayet tehlikeli bir aktivite, bunu kabul edin ve bu thelikeye saygi duyun. Motosiklet kullanirken bir insan kendini korumasi lazim. Kask, diz ve dirsek korumalari mecburdur ve yazar bence bunu one surmek istiyor. Ancak cumleyi biraz tuhaf yerde kemis, bence arkasina "bu nedenle kask takin ve dikkatli kullanin" ile bitirseydi daha iyi olurdu.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
Hiç sanmıyorum. Kaldı ki haberde yorum verilmez. bunu söylemek istiyorsan kaynak göstererek dersin ki motosiklet kasklarında koruma kıyafetleri giyenlerin yaralnama oranı şöyle şöyle düşüktür.
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)