Son aylarda her köşebaşında olan trafik denetlemeleri, bıçak gibi kesildi. Özellikle köprülerde olan denetlemelerin bir süreliğine sonu mu geldi acep?
Değil denetleme, ortalıkta trafik polisi bile görmüyorum ne zamandır.
Son aylarda her köşebaşında olan trafik denetlemeleri, bıçak gibi kesildi. Özellikle köprülerde olan denetlemelerin bir süreliğine sonu mu geldi acep?
Değil denetleme, ortalıkta trafik polisi bile görmüyorum ne zamandır.
Derdin ne senin
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Aynen walla..
nerede bu denetlemeler ?
Ama dun benim arkamdaki motorlu arkadasi cevirdiler. o da kask olmadıgı icindi sanırım. Ama onun dısında cevirmiyorlar. sertifikayı aldık ama insallah persembe sabah ı yani yarın sabah ta ehliyetimizi alacagız. O na ragmen yinede bu sekilde gidip geliyorum.
Simdilik sorun yok gibi gorunuyor.
Sanırım bu bir kişisel sorun cevirmeleriydi.
Cerrah 'ı bir motorcunun korkuttugunu ve bu nedenle cok sık cevirmeler oldugu konusunda duydum bir kac kişiden. Ama diger taraftanda cezalar ile iyi para bırakır emniyete )
10 15 araba ile ugrasacagına bir tane ehliyetsiz motorcu cevirsin yeter )
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
benim ehliyeti aldım artık ondandır sanki beni takip ediyorlarmış gibi her çıktığımda yakalanıyordum şimdi de dediğin yolda tek trafik polisiyle karşılaşmadım henüz
valla bizim burada da hiç yoktu bu aralar acayip arttılar. mesela adana yolunda adana kadar 3 yerde trafik oluyor. şehit içinde de bi hayli fazla. yani çook arttı. 1 kaç ay önce adana yolunda hiç trafik olmazdı. yayla yolunda da ama şimdi heryerde polis.
arkadaşım havanın sıcak olmasından kaynaklanıyor biraz serinlesin sen ozaman gör denetimi
Sivillere dikkat. onları unutmayalım
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
zincirlikuyu ve gayrettepede geçitğimiz haftalarda çok sık çevirmeler yapılıyordu bu sabah anadoludan avrupaya geçişte bi kaç motorlu durdurulmuştu onun dışında bu aralar dediğiniz gibi pek yok.
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
yaw nası kesildi...köprü yolunda çatır çatır emniyet şeridi cezası kesiolar....
S&S
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Fırtına öncesi sessizlik. Savaş öncesi hazırlık. Adamlar şimdi güç topluyo.
Telsizlerinin bataryalarını dolduruyo. Makbuz koçanlarının sayısını artırıyo. Kalemlerinin mürekkebini dolduruyo.
Kimisi yeni sotalar arıyo.Kimisi casusluk yapıyo.Keşif uçuşu.
Çok kısa süre sonra , bir anda tepenize yığılacaklar. Ehliyetli olan bile apışıp kalacak.
Sıcaktandııııır!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Arkadaşlar kurallara uyan ve ona göre tedbirini alan hiç bir sürücü bu tarz denetlemelerden çekinmez ve gönül rahatlığı ile yoluna devam eder.kurallara uymayan ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen için söylenecek bişey yok,bu tedbirler ve denetlemeler zaten onlar içindir bizde,KURALLARA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM diyoruz.
BU KONU KİLİTLENMİŞTİR
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)