Yeni Motorum 2020 Yamaha R25
Reklamlar
-
26 Haziran 2020, 21:19
hayırlı olsun, Allah nazarlardan korusun
Reklamlar
-
26 Haziran 2020, 21:31
-
26 Haziran 2020, 21:46
-
26 Haziran 2020, 21:53
cıbılduck adlı üyeden alıntı
yok bu sefer tam geldi.
üni.'den eski arkadaşımın motoruna bindiğimde tam geldi. fakat biraz eğilip bakınca grenajların biraz şişirilmiş olduğunu farkettim. anlayacağın hormonlu bu yeni nesil motorlar
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bol sürüşler.
Hani XJ6 bakıyordun ne oldu?
çok sağolasın. baktık ama bir türlü aynı anda hem temiz hem de abs'li bulamadığım için alamadım. sana dedik o kadar sat bize diye
potasyum adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, Allah nazarlardan korusun
teşekkür ederim sağolasın
-
26 Haziran 2020, 21:59
Kocaeli İl Temsilcisi
-ZERO- adlı üyeden alıntı
çok sağolasın. baktık ama bir türlü aynı anda hem temiz hem de abs'li bulamadığım için alamadım. sana dedik o kadar sat bize diye
Sağlık olsun boşver. Önemli olan mutlu olman. Sıfır motorun tadını çıkart. İlk 50 km, burnuna yanık kokuları gelecek motordan ama endişelenme.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
26 Haziran 2020, 22:21
Balıkesir yamaha’daki Fırat bey ve izmir’deki Murat bey gerçekten mükemmel bir esnaflar. Hayırlı olsun. Kendime almış gibi heyecanlandım fotoları görünce. Tekerine taş değmesin
-
26 Haziran 2020, 22:53
Keoma adlı üyeden alıntı
Balıkesir yamaha’daki Fırat bey ve izmir’deki Murat bey gerçekten mükemmel bir esnaflar. Hayırlı olsun. Kendime almış gibi heyecanlandım fotoları görünce. Tekerine taş değmesin
çok teşekkürler sağol dostum.
sırf böyle esnafları tanımak bile büyük kazanç. elimde olsa balıkesire gidip gelecem bakım için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
Sağlık olsun boşver. Önemli olan mutlu olman. Sıfır motorun tadını çıkart. İlk 50 km, burnuna yanık kokuları gelecek motordan ama endişelenme.
nereden gelecek o yanık kokusu motordan mı egzozdan mı
korkutma bizi ezio bey
-
26 Haziran 2020, 22:53
Hayırlı uğurlu olsun.
4 gün önce, yani pazartesi günü 2018 model mt-25 almak için Mersin'den çıkıp Ankara'ya geldik.
Motosiklette ufak tefek çizikler olmasına karşın satın aldık.
Sahibinin satma sebebi ise, yamaha baydardı. Bize öyle aktardı yani, servisin tavırlarından dolayı markadan soğuduğunu söyledi.
Baydar hakkında şu zamana kadar tek bir olumlu yorum okumadım. Maalesef siz yine baydara talim etmek zorundasınız sanırım, sabrınız bol olsun.
-
26 Haziran 2020, 22:57
TamGazDevam adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun.
4 gün önce, yani pazartesi günü 2018 model mt-25 almak için Mersin'den çıkıp Ankara'ya geldik.
Motosiklette ufak tefek çizikler olmasına karşın satın aldık.
Sahibinin satma sebebi ise, yamaha baydardı. Bize öyle aktardı yani, servisin tavırlarından dolayı markadan soğuduğunu söyledi.
Baydar hakkında şu zamana kadar tek bir olumlu yorum okumadım. Maalesef siz yine baydara talim etmek zorundasınız sanırım, sabrınız bol olsun.
aynen kesinlikle. mağazadan içeri gir yemin ederim sanki küfür etmişsin gibi sana bakıyorlar. öyle bir yüz ifadeleri var yani.
hiç olmadı eskişehire giderim zaten uzun yolu seviyorum demiştim kiii esmoto da tırt çıktı.
şu an internetten ankara yakınlarındaki sağlam ve kurumsal yamaha servislerini araştırıyorum. bana da yol yapmak için sebep olur.
baktım servis bulamıyorum baydara talim yine. belki onlara onların bize davrandığı gibi davranırsak üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum. çivi çiviyi söker hesabı.
çok teşekkürler tekrar size de hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
-
26 Haziran 2020, 23:24
Kocaeli İl Temsilcisi
-ZERO- adlı üyeden alıntı
nereden gelecek o yanık kokusu motordan mı egzozdan mı
korkutma bizi ezio bey
Egzozdan gelecek ama motorun üstündeyken de alacaksın hafiften o yanık konusunu. Sıfırın yanık kokusu bir başka. :p
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
26 Haziran 2020, 23:32
Egzozdan gelecek ama motorun üstündeyken de alacaksın hafiften o yanık konusunu. Sıfırın yanık kokusu bir başka. :p
deneyim konuştu...
iyi ki söyledin yoksa tırsardım hafiften
-
26 Haziran 2020, 23:47
Hayırlı olsun, güle güle kullanın..
-
27 Haziran 2020, 01:46
Hayırlı olsun. Kazasız belasız cezasız inşallah.
-
27 Haziran 2020, 09:09
Rengi çok güzelmiş hayırlı ugurlu olsun bu paralara bu motoru almak cidden bıseyın agırlıgından ıster
-
27 Haziran 2020, 09:58
caglar48 adlı üyeden alıntı
Rengi çok güzelmiş hayırlı ugurlu olsun bu paralara bu motoru almak cidden bıseyın agırlıgından ıster
çok teşekkür ederim.
ben sadece ikinci elde araba ve motor ararken gördüklerimden korktum.
-
27 Haziran 2020, 10:13
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
27 Haziran 2020, 10:38
Hayırlı uğurlu olsun, esmoto konusunda size katılıyorum vakti zamanında forumda başka bir konuda esmoto nun fiyat politikasını ağır eleştirmiştim örneklerle teşhir ederek... diyecek pek bir söz bulamıyorum neyse ki başka yerden yardımcı olmuşlarç güle güle kullanın
-
27 Haziran 2020, 11:03
Mersin İl Temsilcisi
Maşallah pırıl pırıl..
Adına çok sevindim.
Hayırlara vesile olur uğur getirir inşallah..
-
27 Haziran 2020, 11:18
Hayırlı olsun. Rengi çok güzelmiş.
-
27 Haziran 2020, 12:24
Seko adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Rengi çok güzelmiş.
yürekçe adlı üyeden alıntı
Maşallah pırıl pırıl..
Adına çok sevindim.
Hayırlara vesile olur uğur getirir inşallah..
Albertorun adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun, esmoto konusunda size katılıyorum vakti zamanında forumda başka bir konuda esmoto nun fiyat politikasını ağır eleştirmiştim örneklerle teşhir ederek... diyecek pek bir söz bulamıyorum neyse ki başka yerden yardımcı olmuşlarç güle güle kullanın
vandamme adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Fr.Sante adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Kazasız belasız cezasız inşallah.
hokahey adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, güle güle kullanın..
hepinize çok teşekkür ederim. daha iyileri sizin olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)