Arkadaşlar interkom bakıyorum çok büyük bir grubumuz yok oyüzden aman aman birşey olmasınada gerek yok diye düşünüyorum.İki model arasında kaldım.
1-Sena 10S
2-Sena SF4
Sena 10S
Sena SF4
Daha İyi Bir Fikrim Var
Arkadaşlar interkom bakıyorum çok büyük bir grubumuz yok oyüzden aman aman birşey olmasınada gerek yok diye düşünüyorum.İki model arasında kaldım.
1-Sena 10S
2-Sena SF4
çin malı kullanan birisi olarak söylüyorum. hangisi olursa olur. daha iyi bir fikrim ise çin malı almayın.
Sena veya Cardo dışında birşey almayın tek önerim budur.
KnMaster markası nasıldır bir bilgisi olan var mı ?
cardo freecom 4+ tavsiye ederim, jbl kulaklıklar var. gayet sesini beğendim.
VAr 2016'da aldım. kn1000 modelinin orjinal çin versiyonunu. Bizzat kendim gittiğimde aldım. freedconn t-com.
Aldım hala daha çalışıyor problem yok.
Ancak,
artçı'ma aynısının kn1000 versiyonunu aldım. tam 2 sene önce.
bire bir aynısı.
2 sene kullandık iyi güzel hoştu. tam 2 sene oldu. toplasan 20 defa şarj etmemişizdir.
Cihaz öldü şarj olmuyor. Garip garip davranıyor.
Kaanelektroniğe sordum, soketi kontrol edin dediler.
Uğraşmadım.
Özeti: az daha koyun bilinen çin yada, çin dışı birşey alınız.
Hani işim görülsün diyorsan al. ama birşey bekleme.
20
kullanmadığım modeller hakkında yorum yapamam ama kullandığım model hakkında yapabilirim.
LİNG
bu ürünü 1 seneden fazladır kullanıyorum.
aktif kullanmıyorum, ama lazım oldukça arada kullanıyorum.
toplasan 1 senede 5 kere şarj etmişimdir. o kadar az kullanıyorum yani
bu süre zarfında her hangi arıza kopma ıvır zıvır yapmadı.
ses kalitesi de 100 km nin üstüne çıktığında kaskın aldığı sesten dolayı kulaklıklardan gelen ses anlaşılmıyor.
yavaş gidersen ses çok net ve güzel geliyor.
Herobiker var bende çin malı, 100'ü geçince duymuyorsun hiç bişey ve ses kesilmeye başlıyor.
100 ü geçince intercomu duyamayacaksam intercom alacağıma airpods pro alırım daha iyi her yerde kullanırım.mantıklı degıl mi?
ya bu senalar devasa değil mi ? kaska takıldığında bir masaüzerine koyduğunuzda kaskı kriko ile kaldırmışlar gibi duruyor hele o cihazın oturduğu kit ... https://i.ytimg.com/vi/JI_obIF5nHA/maxresdefault.jpg
Cardolara bir bakın en büyüğünden en küçüğüne minnacık cihazlar en azından kaska taktığınızda sadece cihaz kadar yer kaplıyor, cihaz nekadara büyürse kaskın performansı okadar olumsuz etkilenebilir.
Ben lexin b4fm kullanıyorum memnunum müzik kalitesi fln guzel antenide yok.
Ben de çin malı fredconn Tcom_sc modeli kullanıyorum. Bir yıldır her gün açıp kapatıyorum. Şarjı çok iyi gidiyor. Eşimle artçılı İNTERKOM bağlantısı yaptığımızda kesintisiz 8-9 saat civarı konuşabiliyoruz. Tek kişi bluetooth olarak kullanıyorsam her gün interkom kullanmama rağmen haftada bir ancak şarj ediyorum.
Kulaklıkları çok iyi hızım ne olursa olsun çok net ve yüksek sesle duyabiliyorum. Telefonun diğer ucundakilerde şaşırıyor sesin çok net diye. Tek sıkıntım interkom giriş soketi bazen temassızlık yapabiliyor. Elimle bir iki yokladığım zaman düzeliyor.
Yaklaşık 1 yıldır arkadaş ile birlikte gerek şehir içi gerek uzun yollarda BT S2 kullandık ve gayet memnunuz. 125-150 cc makineler kullandığımız için uzun yolda da hiç bağlantı problemi, cızırtı problemi gibi problemlerde yaşamadık. Hani 110-120 KM hıza kadar ses bayağı bir netti. Daha yüksek hızlarda ne olur orasını bilemem tabi. Eğer sizde 2 kişi kullanacaksanız bir bakın derim. Zamanında dolar 4 küsürken 230 TL gibi bir fiyata almıştık biz.
Elimde interphone un en ucuz modelinden var 2 ad eslesebiliyor sadece 2 motor arasi 50mt gibi birseydi. Kaliteli markanin uygun modeli.
Elimde 3ad var 2 sini satabilirim. Adedi 70$
herhalde kaliteli bir intercom hiç kullanmadınız, ben 150'de bile rahat rahat müzik dinliyorum, sessiz bir kask olması da bu işi etkiliyor.
arkadaşlar size bilmiyorsanız bir bilgi vereyim, ucuz interkomların sar testi yoktur, yani yaydıkları frekansın beyninize verdiği zarar ölçümü yoktur, sağlığınız için ucuz pahalı fark etmez sar testi yapılmış interkom alın, sena, cardo gibi markaların hepsinin sar testi var, araştırırsanız bulabilirsiniz.
Sar testi sonuçları yüksek olan telefonlardan nasıl rahatsız oluyorsanız interkomlarda aynı, sağlık en önemli şey hayatta para ile ölçülemez.
Seçim gerçekten zor.Ben daha kolay olacağını sanmıştım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)