Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motorlar nihayet basında yer alıyor...

Motovento
    REKLAM ALANI
    pursue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN 400
    Az önce bir yandan işimi yaparken bir yandan da 7. vites programını izledim..Ben de bir medya mensubu olduğum için motor ve motorcuların yazılı/görsel basında daha çok yer alması taraftarıyım. 7. viteste honda'nın motosiklet eğitimene dair kısa bir tanıtım yapılmış...İnsanlar motorcuları ya çok marjinal ya da sadece "trafikte tehlike yaratan çılgın kurye" olarak görmemeye başladığı gün bence daha az motorcu kazası olacak...Tabii zaman zaman Avrupa haberleri yaparken sokaklarda araçtan çok motor gördüğümde içim sızlıyor. Hala kendi motorumu alamadım ama bir gün bir maxi scooter'ım olacaaaaakkkkkk Kamuoyunu bilinçlendireliiimmm!

Selin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Motocular da sürekli şerit değiştirmeden gitseler bence daha çabuk "trafikte tehlike yaratan çılgın kurye" sıfatından çıkacaklar Hatayı kendimizde de aramalıyız.
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

motosikletin avantajlarının büyük çaplı keşfine az kaldı, biraz daha sabredin.belki inanmayacaksınız ama yurdumuzda motosiklet patlaması yaşanması çok yakındır.bu yaz bile olabilir.hele birde hazırlanan yasa meclisten geçerse her taraf motor dolacak.yollarda avrupadan bile fazla motor görebiliriz.şimdilik inanması zor gözükebilir ama yeterki o yasa bir an önce yürürlüğe girsin.araba satıcıları afallayacak!

Jawaya %100 katılıyorum.Farkettiniz mi bilmem bu sezon sitenin üye sayısındada bir patlama var!? Anasayfadan sürekli online olan ve görüntülenen sayfa sayılarını takip ediyorum inanılır gibi değil.

Motorcu sayısındaki artış ne yaptığını bilen adam sayısındaki artışa değil motor üzerindeki vatandaş sayısındaki artışa yolaçıyor. Bu ise istatistiksel olarak ölüm veya ciddi yaralanma ile sonuçlanan kaza sayısının sadece kullanıcı sayısına oran olarak artışı değil, kullanıcı profilinin değişmesi ile oranın da büyüyeceği tehlikesini yaratıyor.
    Endişeliyim.
    Ben tek başıma bugüne kadar 3 scootercının hayatını kurtardım. Onlar beni izleyeceğine ben onları izliyorum, inanılır gibi değil.
    Eskiden mobiletten, 124'ten, Anadol kamyonetten kaçardık, şimdi bir de scootercılardan kaçıyoruz.
    Motorcular alınmasın. "Çiçekten bal alırım" zihniyeti ile sağdan soldan vızlayan sccotercıların sayısındaki artıştan bahsediyorum.

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Arkadaşlar Dalamanda bir motor patlaması oldu ki sanki nükleer patlama .Her taraf çin malı motorsikletlerle doldu.Birde yasa çıksa bilmiyorum ne olacak.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler