Ufaktan bi giriş yapalım dedik MT09
Reklamlar
-
19 Haziran 2020, 21:42
Korona muhabbetine istanbuldan kaçıp nisandan beri marmaristeyim. Can sıkıntısına önce motoru kargoyla marmarise getirttim sonrada gopro 7 black çözüp haftada 2 3 gun motorla gezerken çekim yapmaya başladım. Bir süre sonra bi kanal açıp konuşmadan sadece gazlama videoları koyma kararı aldım ve yeni bebeğim "beSafe" Youtube kanalımı ve instagram hesabımı açtım , bugun ilk videoyu paylaştım bakalım görüşleriniz ne olacak neler iyi neler eksik neleri düzeltmeliyiz sizce?
-Rüzgar sesinden bende sikayetci oldugum ıcın bugun recorder siparişini verdim harici olarak çantadan ses kaydı alarak çekicem sıradaki videoyu
İnstagram: https://www.instagram.com/besafemt09/
Reklamlar
-
19 Haziran 2020, 22:02
cok guzel knk,bir de rüzgar sesini bi tık azaltabilsen süper olur.
diğer boktan kanallar gibi bugün söle yapcaz böle yapcaz tarzı muhabbetlere hiç gerek yok,bu tarz motorun sesinin,vites geçişlerinin belirgin oldugu videolar daha güzel bence.
abone oldum,basarılar dilerim kazasız belasız.
-
19 Haziran 2020, 22:19
Mersin İl Temsilcisi
Kusura bakmayın ama, daha ilk saniyelerde makas atan, sağdan silme geçerken bunu kaydetmekten hicap duyardım ben olsam.
-
19 Haziran 2020, 22:22
Kardeşim alınma ama çok kontrolsüz kullanıyorsun. Bir kaç kere refüje gireceksin sandım. Aman dikkat et. Mt9 affetmez
-
19 Haziran 2020, 22:24
snappy x adlı üyeden alıntı
cok guzel knk,bir de rüzgar sesini bi tık azaltabilsen süper olur.
diğer boktan kanallar gibi bugün söle yapcaz böle yapcaz tarzı muhabbetlere hiç gerek yok,bu tarz motorun sesinin,vites geçişlerinin belirgin oldugu videolar daha güzel bence.
abone oldum,basarılar dilerim kazasız belasız.
Sağolasın barışım rüzgar işini halledicez inşallah
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
19 Haziran 2020, 22:26
NFS 2 vardı 97 yapımı, onda gibi hissettim.
-
19 Haziran 2020, 22:31
yürekçe adlı üyeden alıntı
Kusura bakmayın ama, daha ilk saniyelerde makas atan, sağdan silme geçerken bunu kaydetmekten hicap duyardım ben olsam.
Abim doğru diyosunda gençlik işte eşşekliğimize doymuyoruz sevgilerle
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
cıbılduck adlı üyeden alıntı
NFS 2 vardı 97 yapımı, onda gibi hissettim.
İyi mi kötü mü anlayamadım desem :D
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
19 Haziran 2020, 22:35
Kocaeli İl Temsilcisi
Kamerayı çene altına alın, harici ses kaydını da sele altına koyun. Altınızdaki motor Mt-09 sonuçta, sağ şeritten 150 cc'lik bir commuter gibi sürekli gitmeniz beklenemez ama yine de trafik kurallarına uyup dikkatli olmaya gayret gösterin. Kazasız belasız sürüşler, hayırlı olsun.
Şu şekilde ayarlarsanız çiçek gibi olur.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
19 Haziran 2020, 22:42
Hocam sanki vites atarken sıkıntı yaşıyormuşsunuz gibi geldi.
birde kamerayı düz değil ters koyarsanız biraz daha çenenin altına kalacak şekilde görüntü daha güzel olur
-
19 Haziran 2020, 22:45
Eleştiriye açıksanız birkaç tane de benden gelsin. Özellikle virajlarda yolun kirli kısmını çok kullanıyorsunuz. Bir de viraj çizginizi gözden geçirmenizde fayda var. Birçok sefer dardan girip açılıyorsunuz. Yol geniş ve tek yön olduğu için belki problem hissetmiyorsunuz ama viraja dardan girince gerisinde ne var görmek çok zorlaşıyor bilirsiniz.
Öte yandan bariyerde 9 kemiğini 18 kemiğe çıkarmış biri olarak söyleyebileceğim şey, bariyerler bu hızda asla affetmez. Allah korusun.
-
19 Haziran 2020, 22:54
Alper600RR adlı üyeden alıntı
Hocam sanki vites atarken sıkıntı yaşıyormuşsunuz gibi geldi.
birde kamerayı düz değil ters koyarsanız biraz daha çenenin altına kalacak şekilde görüntü daha güzel olur
Evet ya o sabah qs biraz sacmaladi hic yapmazdi yada ben uyku sersemi tam atamadim suanki kameranin cenesine baska turlu yapistiramiyorum ama baska bi alternatif bulmaya calisicam
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
gokhan85 adlı üyeden alıntı
Eleştiriye açıksanız birkaç tane de benden gelsin. Özellikle virajlarda yolun kirli kısmını çok kullanıyorsunuz. Bir de viraj çizginizi gözden geçirmenizde fayda var. Birçok sefer dardan girip açılıyorsunuz. Yol geniş ve tek yön olduğu için belki problem hissetmiyorsunuz ama viraja dardan girince gerisinde ne var görmek çok zorlaşıyor bilirsiniz.
Öte yandan bariyerde 9 kemiğini 18 kemiğe çıkarmış biri olarak söyleyebileceğim şey, bariyerler bu hızda asla affetmez. Allah korusun.
Yorum icin tesekkurler. Oncelikle saga donerken cok fazla cizgiden sapma oldu sebebinide aciklayayim motor 3 aydir yatiyordu saga donerken gidon asiri titriyor ve kontrol kaybi yasatiyordu o gunden sonra balance yapmaya goturdugumde lastigin uzun sure yattigi icin yamuldugunu soylediler. Bunu dikkate alarak izlerseniz saga donuslerfe 130 135 bandinda takili kaliyor motor yatarak donmeye calistigimizda. Yol kirliligine dikkat etmedim daha dikkatli olurum
-
19 Haziran 2020, 22:58
video formatın galiba 4:3 onu 16:9 yaparsan güzel olur birde büyük ihtimalle rüzgar sesinden dolayı renderde gürültüyü kesmişsin bu motorunda sesini boğuklaştırmış, dediğin çözüm yolu güzel olabilir evet. onların dışında gayet güzel başarılarınızın devamını dilerim.
caglar48 adlı üyeden alıntı
Evet ya o sabah qs biraz sacmaladi hic yapmazdi yada ben uyku sersemi tam atamadim
suanki kameranin cenesine baska turlu yapistiramiyorum ama baska bi alternatif bulmaya calisicam
goproların kendi iskeletleri var onlardan alıp lego gibi birleştire birleştire çeneye doğru yaklaştırabilirsin şuan ki kaskında
-
19 Haziran 2020, 22:59
Güzel olmuş beğendim, arkadaşlar yorumlarda belirtmiş neredeyse söyleyeceğim her şeyi. 09 Kullanan gençlerin hangisi yapmaz ki bunlar? Yapar bunu durduramazsın bana kalırsa. Fakat bir nebze daha hafifletilirse bu durumlar. Sizin için iyi olabileceği görüşündeyim.
-
19 Haziran 2020, 23:05
AleniDesais adlı üyeden alıntı
video formatın galiba 4:3 onu 16:9 yaparsan güzel olur birde büyük ihtimalle rüzgar sesinden dolayı renderde gürültüyü kesmişsin bu motorunda sesini boğuklaştırmış, dediğin çözüm yolu güzel olabilir evet. onların dışında gayet güzel başarılarınızın devamını dilerim.
goproların kendi iskeletleri var onlardan alıp lego gibi birleştire birleştire çeneye doğru yaklaştırabilirsin şuan ki kaskında
Evet 1440p cektim acemiligime geldi bunlar sonra wide cekicem ve gurultuyu azaltmak icin biraz fedakarlikta bulundum butun tadi kacti aslinda ama siradakinde cok daha guzel olacak inaniyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
HRider adlı üyeden alıntı
Güzel olmuş beğendim, arkadaşlar yorumlarda belirtmiş neredeyse söyleyeceğim her şeyi. 09 Kullanan gençlerin hangisi yapmaz ki bunlar? Yapar bunu durduramazsın bana kalırsa. Fakat bir nebze daha hafifletilirse bu durumlar. Sizin için iyi olabileceği görüşündeyim.
E bi aboneligini aliriz o zaman begendiysen
-
19 Haziran 2020, 23:07
Motoru tekere hunharca alan, kaldirmayi ve indirmeyi bilmedigi icin amortisor, motor ve rulmanlarin canina okuyan denyolarin aksine senin tekerine bayildim babus tereyagi gibi tertemiz.
En cok bu dikkatimi cekti paylasayim dedim
-
19 Haziran 2020, 23:13
Sj's adlı üyeden alıntı
Motoru tekere hunharca alan, kaldirmayi ve indirmeyi bilmedigi icin amortisor, motor ve rulmanlarin canina okuyan denyolarin aksine senin tekerine bayildim babus tereyagi gibi tertemiz.
En cok bu dikkatimi cekti paylasayim dedim
Cok tesekkurler yorumun icin abone olup daha iyilerini gormeye ne dersin senin kadar iyi motor temizleyemesekte bizimde elimizden bisiler geliyor
-
19 Haziran 2020, 23:13
caglar48 adlı üyeden alıntı
Yol kirliligine dikkat etmedim daha dikkatli olurum
Yolun kirli kısmından kastım aslında şu. Malum her zaman her yolun en kirli kısmı; yolun en dışındaki ve en içindeki şerit çizgilerinin, üzeri ve dışarıda kalan kısımlarıdır. Malum o bölgeler araçlar tarafından kullanılmadığı için toz, toprak, herşey bu kısımlarda kümeleniyor. Yoksa videoda yolun kirli kısımlarına bakarak söylemedim ; )
-
19 Haziran 2020, 23:16
Profilinde "Forumdan süresiz uzaklaştırıldı" yazan birisi tekrar nasıl aktif olabiliyor enteresan.
-
19 Haziran 2020, 23:51
vandamme adlı üyeden alıntı
Profilinde "Forumdan süresiz uzaklaştırıldı" yazan birisi tekrar nasıl aktif olabiliyor enteresan.
Allah buyuk
-
20 Haziran 2020, 00:02
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)