Shifter var niye bu kadar kasıyorsun )Tekerde vites atmak çok kolay
hakan yavaş ciğerimi söktüünn nerden geldiyse aklımaa allaaala
Tek vites teker daha cok hosuma gidiyor 2 3 yapabiliyorum fakat 4 bu motorda guven vermiyor 220ile tekerden inmesi stabil bi alet degil 09 , 3 190da kesiyor 190 bile bazen abes kaciyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:57 ----------
Kirwem begendiyse abone olursun artik
Liseliler bilmez, Hugo’nun bir repligi vardi, Hey; Bu Senin Son Sansin diye... bi tekrarlayayim istedim.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kanalın adıyla motor kullanma biçiminiz çok uyumlu(!) olmuş.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Hehehe hunharca,gaddarca gaz açmışsın. Bu sene Marmaris'e turist gelmezse sebebi sensin
Valla bunu fark etmenize cidden şaşırdım tebrikler :D o gün başıma bela oldu bu problem , Motor 3 aydır istanbulda yattıgı için ön lastik sağ taraftan yamulmus donerken sekme yaptırıyor malesef
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Egenin güzelliklerine kendimizide eklettircez
https://www.instagram.com/besafes1kr/
ben şeyi merak ettim.
benim dandik nc s ile giderken 130'un üstüne çıktığım zaman acayip rahatsız oluyorum rüzgardan. resmen dayak yiyiyorum. böyle olunca da keyifsiz bir sürüş oluyor..
siz bu hızlarda rahatsız olmuyor musunuz ?
rahatsız oluyor da çok sallamıyor musunuz ?
kaskın etkisi olabilir mi ?
Forumu uzun süredir takip ederim bu tür konularda konu sahibi linç edilip mezara gömülür ve sayfalarca duyar kasılırdı çok şaşırdım.
Alistilar artik bana linclemek yerine olurunu konusuyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
Genelde naked ve hypernaked tercih ettigim icin ruzgar benim icin rahatsiz edici bi etken degil
Anca 230 240larda yoruyor
Görüntüyü geçtim ses bile var. Ayrıca toplu giderken de viraj çizgileri kaçıyor dikkat et. Yatış açısından cok cizgi hız konusunda daha etkili.
Hem cebinde biraz para kalır.
Ankara da kargasekmez denilen virajlarda bekarlığın verdiği özgürlük ile delicisine zorlarken birgün koca götlü burgman650 içimden geçince anladım. Benim pegler yere arada sürterken adam gayet dik bir şekilde geçti gitti.
Hayırlı olsun tekrardan kazasız bol keyifli sürüşler.
Harikaaa harika bir surus,fakat daha iyilerini yapabilirsin..senden ricam biraz daha,az daha zorlayip limitlerde surmen...
Bi de viraji alirken on tekeri hafif kaldirsan ?
İsle of man videolarinda adamlar bunu yapiyor,cok havali olur,denersen sevinirim
İyi surusler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)